Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

devremm alttan alttan ne bakıon

devooom hikayeni okuyodumm ya süper olmuşş ya süperr bayıldım benim eşşeğimde keşke süpriz yapsaydı öle ama malum akraba olmanın faidelerimi zararımı bilemicem illaki öğrenirdim ne vakit geleceğini. valla ikimizinde kavuşması herkesden farklı olmuş bence sen süpriz yaşadın bende kaçamak kaçamak aşkı memnuya döndürdük işi
bugünde beraberdik yarında yarında yarında:90:

evet canım bizimkiler bi değüşük olduohhh vay anasınııı beee benim bulmamlaa kaybetmem bir dolu hatun geziooallah ağzınızın tadını bozmasın tatlım

Çok güzeel yaaaaa :97:

Hayırlı olsun canım

ya kızlar size bişi sorcam ?
şimdi benim böcüğüm askerden önce abisinin yanında kırtasiyede çalışıyodu üni kırtasiyesi işte yani iyi kazanıyolar çok şükür ama malesef bu yaşına kadar abisi hep onu sömürdü yani askerden geldi elinde ne var diceksiniz hiç bişi bayramda böcüğüm anne babasının yanına memlekete gidiyo ve gelince iş lazım malum. bugün bana dediki ben abimle oturup anlaşıcam eğer bana zamanında maaşlı birşekilde 1milyar sigortası yemesi yolu hepsi hariç verirse tekrar aynı işi yapim diyo. gerçektende temiz iş yani ünide okuyanlar bilir.sonuçta sınav zamanı büyük paralar kazanıyolar gerisinde bi zorlukları falan yok. Nese bende diğer akrabalarımızda hep kızıyoduk buna kendini sömürtüyo diye.Bugün öle diyince ben çalışmanı istemiyorum orda çünkü abine güvenmiyorum gene seni sömürür.Oda dediki eğer bi gün bile maaşımı geç verirse çıkarım merak etme dedi. Üstelik bugün benimleyken abisi aradı yanındaki elemanın işi varmış yarın ve öğlene kadar yarın dükkanda yardım etmesini istedi.askerimde bakarız falan diye geçiştirdi bende kızdım ya evet diceksin ya hayır bi türlü rest çekmiyosun diye.Oda ya umrumda değil benim bakarız demem zaten gitmicem demektir dedi. şimdi yarın sabah gene buluşucaz ama napsam acaba gelmesede abisinemi yardıma gitse? (ki abisi haketmiyo bana göre ama askerime laflar söyleyecek arkamdan vurdu gibilerinden üzülücezz) diğer sorumda acaba askerimin abisinin yanında çalışmasını engelleyerek hatamı yapıyorum?(yani bayramdan sonra normak çalışma hayatı adına)

kızlar atarsa sadece 189 günümz kaldııı bitiooo kızlarrr yaaaa teskerenn geldiğini hissetmeye başlıom sankim yavastan yavastannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…