Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ladyyy cnm düzeltmeyi unutmuşşun safağımı

kızlar iyi akşamlar
organiğm sen gttin sonra 5 dk geçmedi sevdiceğim aradı bnde oyüzden kapattım tatlım konuştuk ikimzde ohh rahatladık dmi seslerini duyunca
örtmen hanım bnm canım sıkılıyo ya ne yapsakki bilemedm

kurttur o kurtturr boleee atceenn oo sıkıntınııı canımmm benımmmbendee nasıll olimm yarımıı beklıyomm vallaa ızınee gelseedee görseeemm

valla içimi yiyip duruyoo keşke atabilsem
Ahh ahh aşkına kavuşucaksın canım ne güzelll

ayyyyy canım benimde ya hemde nasıl
ooo bizimm kızlarr özelee dokmüşşlerr işii vallaa baksanaa ii mişşş

organikim kısma canım ya cevp yazdım

kuzumm bılgısayarı komple kapattımm askımı cokk yormusslarr zavallum ayakklarımm dıııp duruyooo cokk acımısss seekrımm rahatlamammmı yahuuu

valla içimi yiyip duruyoo keşke atabilsem
Ahh ahh aşkına kavuşucaksın canım ne güzelll

tamammenn kavussmıycamkıı bee sekerımmm sendee kavusursunn daha senındee ızınlerınn varr bebemm uzulmee sennn dahaa benımm safagıummm cokkk at ıskıntınıı bolee dusunmemeye calıss bakk bugundee bıttı 30 dakıkaa sonraa saffak attrıcannn

tatlımm biliorum tamamen kavuşmucaksın ama yinede yanında olucakkkk..Valla şafağım çok deme ya ben ne yapıyım öleyim ozamannnnn

canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo ama benim yaaaaaaaa naz yapacağım trip atacağım sevdiceğim nerdeeeeeeeeeeeee çıkıp gezmek bşi yapmak istiyorum ben

tatlımm biliorum tamamen kavuşmucaksın ama yinede yanında olucakkkk..Valla şafağım çok deme ya ben ne yapıyım öleyim ozamannnnn

aLLAHH korusunn kıssh deme olee bakk ben herzamnn gecmısee bakarakk atlattımm benden sonrakıleree bakarakk sendee olee yapp guççlüsüün senn hemen pess etmee sen bolee yapamaa askernıdee uzmee canımm hemencıkk gecıcekk bak goruceksınn senıdee dapuklıycezz buradann emınn oll sıkmaa oo gusell canını senn

canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo ama benim yaaaaaaaa naz yapacağım trip atacağım sevdiceğim nerdeeeeeeeeeeeee çıkıp gezmek bşi yapmak istiyorum ben

aynııı duygular içerisinde mentolümmmmmm söyle sahile inip oturmak istiyorummmmm yaaaa bide ılık ılık bi rüzgar esse ne güzel olur beeeee

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...10/04/2011 susu_= 29 gümüşhane selam...:123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 43 kütahya selam...:123:

:123:...//2011 kardelen44= 51 niğde selam...:123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 58 sivas selam...:123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 59 tekirdağ selam...:123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 61 trabzon selam...:123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 62 tunceli selam...:123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 63 şanlıurfa selam...:123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 63 şanlıurfa selam...:123:

t:123:...20/05/2011 grimsi = 64 uşak selam...:123:

-----------
-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…