Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyyyy izmiride çifte kumrular sarmış havalar ısındı ya herkes sokaklara döküldü çok kıskanıorum çooooooookkk

canım sanırım konuşmadık hoşbuldukkkkkk

boşşş verr senn onlarıı annemmm yere bakk bırakk görgüsüzz onlarr görgüsüzzz sendee gelıncee takk kocanıı kolunaa umrundmaı dunyaa yapp onlaraaa

ayferımmm mentolümmmm ecmemmm yırımm sizii yirr dattluu sohbetınızzz sohbet acoyoo ama sızlerııı operrr yanacıklarınızdann benn kacarımmm iyiiii gecelrrrr allaha emanettt olunnn kendınızee ıyı bakınnn koçişlerınızeee saldırınn ruyanızdaaa izin bendeenn tatlıı ukularrr soooooonn 2:92: GÜN sadecee 2 ohh şükürr darısıı basınızaa bebeklerrr ıı ukularrrr:79::79::79::79:

ayferim iyi geceler yarın için dersanede sana zihin açıklıkları diliyorumm hadi bakayım rüyalarında kavuş askerine şimdilik 40 gün sonrada gerçeğine
kısss devoo organğim hadi bakim sende hoop yatağa yarın iş var uyu dinlen geçr şu hastalğnı adam akıllı çık askerinin karşısına sende rüyanda gör ama 2 gün sonrada gerçeğni öp kokla tak enişteyi koluna çatlat milleti
ecem canım senin askerin nerdeydi usta birlğinde değilmi

boşşş verr senn onlarıı annemmm yere bakk bırakk görgüsüzz onlarr görgüsüzzz sendee gelıncee takk kocanıı kolunaa umrundmaı dunyaa yapp onlaraaa

aaa ama insan biraz düşünür bu kızın sevgilisi varmı yokmu askerdemi nerdeeeeeee
çok düşüncesizler canım nereye gidio bu gençlikk

sanada iyi geceler kuzummmm izinide aldık sende güzel rüyalar bizi beklio deseneee sende rüyanda askerin gör canım :98::98:

gökçeadada ustada canım bir ay olucak ustaya gideliii

sanada iyi geceler kuzummmm izinide aldık sende güzel rüyalar bizi beklio deseneee sende rüyanda askerin gör canım :98::98:

gökçeadada ustada canım bir ay olucak ustaya gideliii

ne güzel canım gökçeada inşallah rahatıda iyidir usta birliğnde ilk bir ay braz zorlanıyosun ortama alışmak falan ama artık gerisi daha kolay geçer senin içinde onun içinde 14 ayın su gb geçsin inşallah canım:109::109::109:

pek rahat değil canım ama bunada şükür dediğin gibi ilk ayın verdiği zorlukta olabilir inşallah öledir..
aminn canım hepimizin şafağı su gibi aksın geçsin :) buarada çok yakışıosunuz maşallahh

herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr canlar ben gidip biraz test çözim bakimm
ecm canım tanıştığıma çok sevindim yarın yine muhabbetimize devam ederiz kaldğımız yerden
bugünde şafağmı farklı yazayım istedim
biten gün 295
ecm hele bi görevi verilsn bişiler ile meşgul olsun daha kolay geçer canım
sizde pek yakışmışsınız maşallah diyelim nazarlar değmesin

Son düzenleme:

tamam canım bende çok memnun oldum tatlı rüyalar iyi geceler :79:

şafak : 63

şanlıurfaya selam :80: yola devam

ah bi de ben inansam bittiğine perşembe günü de 14 günlük izine gelio aşkım cnm

sen artık sarıldığında inanıcaksın canım bittiğine ahh çok güzel culyaam şafağı birlikte azaltıcaksınız 14 günn gözün aydın olsun tatlım

Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Bahar geldiiii baar geldiiiiiiiiiiiiiii
Kuşlar ötüyooo.......... çiçekler açıyoo... güneş cıvıl cıvıl neşe saçıyoooooooooooo.....

günaydın kızlar safak 202
bittiii kızım 200ler maşallah :92:
sen artık sarıldığında inanıcaksın canım bittiğine ahh çok güzel culyaam şafağı birlikte azaltıcaksınız 14 günn gözün aydın olsun tatlım
ayyy evet cnm yarın otobüse binio aşkım
Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Bahar geldiiii baar geldiiiiiiiiiiiiiii
Kuşlar ötüyooo.......... çiçekler açıyoo... güneş cıvıl cıvıl neşe saçıyoooooooooooo.....

evet evet evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…