ayyyyy izmiride çifte kumrular sarmış havalar ısındı ya herkes sokaklara döküldü çok kıskanıorum çooooooookkk
canım sanırım konuşmadık hoşbuldukkkkkk
boşşş verr senn onlarıı annemmm yere bakk bırakk görgüsüzz onlarr görgüsüzzz sendee gelıncee takk kocanıı kolunaa umrundmaı dunyaa yapp onlaraaa
ayferımmm mentolümmmm ecmemmm yırımm sizii yirr dattluu sohbetınızzz sohbet acoyoo ama sızlerııı operrr yanacıklarınızdann benn kacarımmmiyiiii gecelrrrr allaha emanettt olunnn kendınızee ıyı bakınnn koçişlerınızeee saldırınn ruyanızdaaa izin bendeenn tatlıı ukularrr soooooonn 2:92: GÜN sadecee 2 ohh şükürr darısıı basınızaa bebeklerrr ıı ukularrrr:79::79::79::79:
ayferim iyi geceler yarın için dersanede sana zihin açıklıkları diliyorumm hadi bakayım rüyalarında kavuş askerine şimdilik 40 gün sonrada gerçeğine
kısss devoo organğim hadi bakim sende hoop yatağa yarın iş var uyu dinlen geçr şu hastalğnı adam akıllı çık askerinin karşısına sende rüyanda gör ama 2 gün sonrada gerçeğni öp kokla tak enişteyi koluna çatlat milleti
ecem canım senin askerin nerdeydi usta birlğinde değilmi
ayferımmm mentolümmmm ecmemmm yırımm sizii yirr dattluu sohbetınızzz sohbet acoyoo ama sızlerııı operrr yanacıklarınızdann benn kacarımmmiyiiii gecelrrrr allaha emanettt olunnn kendınızee ıyı bakınnn koçişlerınızeee saldırınn ruyanızdaaa izin bendeenn tatlıı ukularrr soooooonn 2:92: GÜN sadecee 2 ohh şükürr darısıı basınızaa bebeklerrr ıı ukularrrr:79::79::79::79:
ayferim iyi geceler yarın için dersanede sana zihin açıklıkları diliyorumm hadi bakayım rüyalarında kavuş askerine şimdilik 40 gün sonrada gerçeğine
kısss devoo organğim hadi bakim sende hoop yatağa yarın iş var uyu dinlen geçr şu hastalğnı adam akıllı çık askerinin karşısına sende rüyanda gör ama 2 gün sonrada gerçeğni öp kokla tak enişteyi koluna çatlat milleti
ecem canım senin askerin nerdeydi usta birlğinde değilmi
ne güzel canım gökçeada inşallah rahatıda iyidir usta birliğnde ilk bir ay braz zorlanıyosun ortama alışmak falan ama artık gerisi daha kolay geçer senin içinde onun içinde 14 ayın su gb geçsin inşallah canım:109::109::109:
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr canlar ben gidip biraz test çözim bakimm
ecm canım tanıştığıma çok sevindim yarın yine muhabbetimize devam ederiz kaldğımız yerden
bugünde şafağmı farklı yazayım istedim
biten gün 295
şafak : 63
şanlıurfaya selam :80: yola devam
yedin bitirdin askerliği culyaa
ah bi de ben inansam bittiğineperşembe günü de 14 günlük izine gelio aşkım cnm
günaydın şekerimmm ayy 100lere düşmeye son 3 güngünaydın kızlar safak 202
bittiii kızım 200ler maşallahgünaydın kızlar safak 202
ayyy evet cnm yarın otobüse binio aşkımsen artık sarıldığında inanıcaksın canım bittiğineahh çok güzel culyaam şafağı birlikte azaltıcaksınız 14 günn gözün aydın olsun tatlım
Günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Bahar geldiiii baar geldiiiiiiiiiiiiiii
Kuşlar ötüyooo.......... çiçekler açıyoo... güneş cıvıl cıvıl neşe saçıyoooooooooooo.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?