Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sevim sizi beeeeçok şarkı söyleyesim varya

bende özledim bende resminnn var şuan pcmde seni öpmek isterimmmmmmmEki Görüntüle 159720

kızzlarr sakınn olunn sıraa benımm yahuu sonradaa sızee gelıyoo aaa benn bıı gorımm sızedee gelcekk mnetolumm senn gzersınn kolunaa takıp enısteyıı kıshh sendee pc opmee yakındaa gelcekk oucuklerınıı sakladaa bosaa gıtmesınn opucekk manağıı yappp kociişiniiii

sevim sizi beeeeçok şarkı söyleyesim varya

bende özledim bende resminnn var şuan pcmde seni öpmek isterimmmmmmmEki Görüntüle 159720

kızzlarr sakınn olunn sıraa benımm yahuu sonradaa sızee gelıyoo aaa benn bıı gorımm sızedee gelcekk mnetolumm senn gzersınn kolunaa takıp enısteyıı kıshh sendee pc opmee yakındaa gelcekk oucuklerınıı sakladaa bosaa gıtmesınn opucekk manağıı yappp kociişiniiii

canım beniiiiiim ne güzel şeyler sölüyosun ya,bende benden sonrakilere bakıorum onlar senden yeni sen atlattın başını die telkin ediorum kendimi ama her zaman güçlü olamıyo işte insan

aynııı duygular içerisinde mentolümmmmmm söyle sahile inip oturmak istiyorummmmm yaaaa bide ılık ılık bi rüzgar esse ne güzel olur beeeee

ayy denizi izlemeye bayılıorum bende yaz akşamları çok güzel oluo..Beni çok dinlendirio denizi izlemek

dimi ya ayferim aynı duyguları paylaşıyoruz offfffffffffffff offffffffffffffff ben en iyisi bi balkona çıkıp gelim evceğizimiz 5.kat deniz olmasada bi manzaramız var bi bakınıp gelim azcıkta hayal kurayım bakalım sakinleşecekmiyim:44::44:

canım sıkılıyoooooooooooooooooooooo ama benim yaaaaaaaa naz yapacağım trip atacağım sevdiceğim nerdeeeeeeeeeeeee çıkıp gezmek bşi yapmak istiyorum ben

ahhh bi gelsin o bi elime düşssünnnnnnn yicem bitircem onuuuu:111::111::111::111::111::111::111:
anemmmmm orgenikkkkk kıs seninki geldi sayılırrr beaaaa

olsuunnn bak sennnn ama fazla yaklama balkonun kenarına damam mı mentolümmm kendinden geçme sonra

denizi izlerken kendinden geçiyo insan ya güzel güzel hayaller kuruyo

tabıkıı ınsn herzamn güçlüü olmaya bılıyooo hattaa cokk zor durumdada ama emınn ol allh o sabrıı verıyooo bazen güclüü olucazz sabretcezz bazenn dayanamayıpp kavga bılee etcezz ama yınede barısmasınıı bılıcezz aynenn bolee sekrımm benn cokk ıyı anlıyorumm ama olmuyoo ısteee daynılmakk zordurr ama sonundaa mutlulugunuu dusndugundee cokk kolaydırr be güzelimm ee sonundaa kocişin vaar...

olsuunnn bak sennnn ama fazla yaklama balkonun kenarına damam mı mentolümmm kendinden geçme sonra

azz kaldıı ayyferımm ama bugunn bırınıı dovucekktimm şöföörr tutttu yahuu sankıı sewgılısınıı çalıckalaarr ınandınaa tutuyoo opuyoo elındenn özenmedımm dılll amaa uyuss oldumm olan varr olmıyann varr yahuu yokk elele tutussmalarr yokk basınaa omzunaa yaslamalarr durr bıı beklee bzıımkılerdee gelsınn sonraa yappp dimee amaa

denizi izlerken kendinden geçiyo insan ya güzel güzel hayaller kuruyo

evet canım aynen öle düşünüorum deniz aşığı olarak :)

şimdi yaşadığım duyguları en iyi siz bilirsiniz zaten aynı şeyleri yaşıyosunuz sizde canım dayanmak çok zor evet ama dediğin gibi sonunda kocişime kavuşucam aahhhh bi kavuşayım bi daha dibinden ayrılmıcam valla

hiççç üşümedim kızlar ya balkonda süper bi hava var bide ceviz buldum atıştırdım geldim
örtmenim balkonunun demirlerne pek yaklaşmadım sağ sağlim döndüm
ecm biz seninle daha önce konuştuk mu canım konuşmadıysak hoşgeldin sende aramıza
aboooo ayfer örtmenim demek yicen bitircen heee afiyet olsun şeker

ayyyy bende gıcık oluyorum onlara yaw bizim dersande var iki sevgülü aralarına oturasaım geliyoo ama az kaldı şekerim yaaaabi gelsin çıkartırsın acısını

kızlaaarr bii şafakk attrııımmm dıyorumm artıkk vakıtt geldiii şafakk 162 ohhh şükürr bunadaa napalımmm MEHTABIIUMM İSEE 2 şu 2 gün çabukk gecsınn cumartesıı kollarımdaa oluversınn askıtommmamaa yahuu özledımm

afeerin mentolümee yicem vallaaa 1 sene oldu beaaaa

ayyyyy izmiride çifte kumrular sarmış havalar ısındı ya herkes sokaklara döküldü çok kıskanıorum çooooooookkk

canım sanırım konuşmadık hoşbuldukkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy bende gıcık oluyorum onlara yaw bizim dersande var iki sevgülü aralarına oturasaım geliyoo ama az kaldı şekerim yaaaabi gelsin çıkartırsın acısını

bendee çatlatcammm vallaahıı dcemm benımdee sewgulummm varrr bendee ınsanımmm dıcemm onlaaraaa kıss kara kedımmmısın sen benımm gırmee aralarınaa boswer keısnn cözümm agzını burnunu patlattt şakaauyhiii

şiştttttttttttttttt bütün güzelllller hepsü sizün mü anemmm yedim kafayı

kıslar ben kaıçar artık ya bugün acayip yorucuydu.yine dabah erken kalkıcam:26::26::26::26::26:
ŞAFAK 43

HEPİNİZE İYİGECELR DATLU RÜYLARRR GÜZELLERRR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…