Lens katalogundan canım
Valla daha doğalı nasıl olur ki?
Genelde hareli renkler çok belli olur,haresiz seçersen daha doğal olur.
ama bide şöyle birşey var,ben ilk alacağım zaman bir renk beğendim denemek istedim,kadın dediki ay bu çok belli oluyor hiç deneme dedi ısrar ettim,sonra bi denedim ilk defa böyle durduğunu gördüm çok şaşkınım dedi.
Bana gözün lens mi diye sormazlardı,ben söyleyince şaşırırlardı,üni.de kimse anlamadı en yakın arkadaşlarım sen renkli gözlüsün dur nazar edersin falan derlerdi de gülerdim :)))
selaaaammmm
bencede çok doğal duruyo canım ilk defa bu kadar doğal durduğunu gördüm
Lens katalogundan canım
Valla daha doğalı nasıl olur ki?
Genelde hareli renkler çok belli olur,haresiz seçersen daha doğal olur.
ama bide şöyle birşey var,ben ilk alacağım zaman bir renk beğendim denemek istedim,kadın dediki ay bu çok belli oluyor hiç deneme dedi ısrar ettim,sonra bi denedim ilk defa böyle durduğunu gördüm çok şaşkınım dedi.
Bana gözün lens mi diye sormazlardı,ben söyleyince şaşırırlardı,üni.de kimse anlamadı en yakın arkadaşlarım sen renkli gözlüsün dur nazar edersin falan derlerdi de gülerdim :)))
Selam canım, hoşgeldin.
Değil mi yani,bundan iyisi ne olsun.
denerim tabiki cnm
merhaba canıım hoşbulduk, nabersiniz?
ooh hadi gözün aydın 200 ler bitti
nihaet geldin 100 lü sayılara hadi bakalım :81:
selaaaammmm
kızlar hepsı burada.com dan hp dıgıtal fotoraf makınası almak ıstıyorum fakat tam emın deılım kullanan varmı o marka bır dıgıtal fotoraf makınası ındırıme gırmıs %50 170 TL FALAN gelıyor bırde hafıza kartı 4gb 8gb mı ne dersınız fıkır beklıyoruum :26:
Canım senin fotoğraf makinasından beklentilerin önemli,kampanya var diye aldanma.
Sen neyin ön planda olmasını istiyorsun,aldıktan sonra keşke şu özelliğide olsaydı deme.
vala cnm normal yanı herkezın kullandıgı bır sey sonucta cok fonksıyonel olması onemlı degıl nasıl olsa profosyenel cekım yapmıcam aserımle fln dısarda cekılebılmek ıcın ıstıyorum vıdeo cekımı flash gece modu sabıtleme fln olsa yeter herelde :26:
Ben geldim ama kimsecikler kalmamış
hu huuuu kimse yok muuuu?
dün nazar değdirdik galibam bugün kimse kalmamış bende kendim kendime konuşayım delü gibi
selamlar :82:
yok yok kendi kendine konuşma, ben de burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?