Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım bu deil benimki bunu bilmiorum benim şu mavi olanlardan aldığın buysa eğer bir fikrim yok hiç kullanmadım okadar spor yaptım bunu denemedim valla

canım seninki ab rocket ozaman.
Ben biraz araştırdım, bunun yayları daha güçlüymüş, daha iyiymiş, ab rocketler rahatsız ama bu total core için rahat fln die kullanıcı yorumları vardı, ondan aldım:26:
neyse gelince görcez bakalım
sen neden rahat edemedin?
hiç faydası olmadı mı?

Ya benimde kilo vermem lazım,ibrkaç haftadır deli gibi çikolata çerez cips vs derken şiştiğimi hissediyorum:18::18::18:

bu aletler yalnızca üst mideyi çalıştırıo canım alt mide ağarlıklı deil seninde telaşlandırdım yaf ben çok kullandım bunlardan salonda falanda evdede var ama bir fayda görmedim canım inş sende işe yarar benim alt midem var biraz yani göbek bende bunlar işe yaramıo

hımmm plates doğru karar valla çok yoruo ama yağlara kesin çözüm aferin sana devam devam

bende ole kaarar verdım baakalım top ve lastık aldım ındır bacak kaldır bacak yapıom hayırlısı benım gobegım var yoksa fızıkım cok kotu deıl ama gobekımı gtmesı lazım

bende ole kaarar verdım baakalım top ve lastık aldım ındır bacak kaldır bacak yapıom hayırlısı benım gobegım var yoksa fızıkım cok kotu deıl ama gobekımı gtmesı lazım

aynen canım yaa topu ayak bileklerinin arasına alıp indir kaldırmı yapıosun:26:

Ya bende plates istiyorum aslında ama burada gidebileceğim bir merkez yok,bel fıtığı var bende onada iyi geliyormuş herhalde.

al bendende okadar yaa kilo almışm 57 kiloyum die seviniodum dün bir baktım 59 olmuşum

Ah canım benim,ben 67'yim

Ya bende plates istiyorum aslında ama burada gidebileceğim bir merkez yok,bel fıtığı var bende onada iyi geliyormuş herhalde.

al bendende okadar yaa kilo almışm 57 kiloyum die seviniodum dün bir baktım 59 olmuşum

aynen canım yaa topu ayak bileklerinin arasına alıp indir kaldırmı yapıosun:26:

evet cnm ıpı takıyorum ıkı ayagına ellerımden tutuyorum cekıp bırakıyorum sonra tek bacakla yapıorum sonra topu sırtıma koyuyorum mekık cekıyorum sonra topu ayaklarımla sıkıp kaldırıyorum falan fılan

67mi hımm fazlan varmış baya yaa platesi evdede yapabilirsin kendini zorlamadan cdleri falan oluo ben salonda yapıodum gerçi evde ne kadar yararlı bilmiorum ama baya işe yarıo

evet evet tamamen işe yarıo bu hareketler ayy bende eve alıyım plates topu annem izin vermio salona kayıt olmama 3 ay gitmiştim iyi oluodu para verme diyip duruo sinir kadın yaa

ben evde cd beraber yapıyorum cnm ılla bıyere gtmek gerekmıyorkı

67mi hımm fazlan varmış baya yaa platesi evdede yapabilirsin kendini zorlamadan cdleri falan oluo ben salonda yapıodum gerçi evde ne kadar yararlı bilmiorum ama baya işe yarıo

Ay ne bilim plates doğru insanlarla yapılmazsa çok tehlikeli diyorlar,birde benim bel fıtığım ciddi boyutlarda,ameliyattan kaçtım ben ona göre program yapmak lazım dediler hep.

Bide benim kemikler ağırmış:) aslında fazlam var deyince yok artık diyolar,kilomu söyleyince inanmıyorlar. Ama belimden göbeğimden taşkınlık var azıcıkkurtulsam fena olmaz hani:)
Boy kaç senin canım?

evet evet tamamen işe yarıo bu hareketler ayy bende eve alıyım plates topu annem izin vermio salona kayıt olmama 3 ay gitmiştim iyi oluodu para verme diyip duruo sinir kadın yaa

bende calıstıgım icin gıdemıyorum evdede oluyor cnm dene yaparsın ben ıkısını 20 TL aldım

zayıfsan ne gerek var kendını zorlamaya cnm yuruyus yap ozaman hem saglık acısından hem zınde kalırsın benım sole 15 kılo fazlam var desem

hee öleyse sorun yok biraz çalışıp dikkat etsen yararlı olur sana ozman benim boyum 1.70 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…