Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende öle idare ederim aşkımı öslediğim için pek iyi hissetmiom bide 3 kilo almışım uyus oldum yaff

ben de haftasonunun etkisi geçtikçe ruhen çökmeye başladım
Ama 9 gün sonra azcık daha görcem ya aşkımı, ondan birazcık avutuyorum kendimi
Ben de her geçen gün kilo alıyorum, acil bişiler yapmam lazım, yoksa askerim döndüğünde gelinliklere sığamıcam:26:

Bende geldım kendıme bır dıgıtal fotoraf makınası aldım gıttı gidıyordan bayadır ıstıyordum hayırlısı bakalım

kızlar nasılsınız bakalımmm ayy fıkır fıkır kaynıyorum bugün yine biraz işleri toparladım bakiim kızlara dedim..müdürlerimde sakin bugün fazla işim yok

bende öleyim valla demekki yanlız deilim kilo konusuda artık dikkat edicem

kızlar nasılsınız bakalımmm ayy fıkır fıkır kaynıyorum bugün yine biraz işleri toparladım bakiim kızlara dedim..müdürlerimde sakin bugün fazla işim yok

iyilik sağol, sen nasılsın? Biz tanışmamıştık senla galiba

bende öleyim valla demekki yanlız deilim kilo konusuda artık dikkat edicem

ben de edicem, mekik aleti aldım limangodan, onun gelmesini bekliyorum, bi gelsin bak deli gibi mekik çekcem

Ben de edicem, mekik aleti aldım limangodan, onun gelmesini bekliyorum, bi gelsin bak deli gibi mekik çekcem

bende diyet yapıom dun platesede basladım askerım glnce benı tanıyamıcak :87::87::87:

ben de edicem, mekik aleti aldım limangodan, onun gelmesini bekliyorum, bi gelsin bak deli gibi mekik çekcem

kuzum ondan var bende çok rahatsız bişey yaa keşke almasaydın bir moka yaramıo o yaa

deryaw ben uzuuun zamandan bu yana buradayım..tanısmısızdır canım ..:) zeynelimm görüşemedik ne zamandır....cadıkazanııı pek konusma fırsatı bulmadık girdiğimle cıktığım bir oluyor bazen müdürlerim olunca

evet canım farkındayım çok fazla konuşma fırsatımız olmuo

eh işte iim cnm fena deilim sen nasılsın :82:

bende diyet yapıom dun platesede basladım askerım glnce benı tanıyamıcak :87::87::87:

eh işte içgüveysinden hallice
Bugün sinirli değilsin maşallah, aman aman maşallah
plates de yapcam inşallah, bir zamanlar cd almıştım plates için, onu çekmeceden çıkarma vakti geldi

kuzum ondan var bende çok rahatsız bişey yaa keşke almasaydın bir moka yaramıo o yaa

hadi yaa, ama çok rahat görünüoduuu

valla bende görünüşe aldanmıştım hiç memnun kalmadım sporda yaptığım halde kullanamadım onu keşke sorsaydın burdan bir

hımm, peki o zaman

sedacım seninki bundanmıydı rahatsız olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…