heh bende bir an yanlızlık fobisi yapcektim sonunda sesimi duyan oldunaber nasılsın
iyiyim aynı bildiğin gibi işte, napalım çalışıozsen nasılsın?
bende öle idare ederim aşkımı öslediğim için pek iyi hissetmiom bide 3 kilo almışım uyus oldum yaff
Bende geldım kendıme bır dıgıtal fotoraf makınası aldım gıttı gidıyordanbayadır ıstıyordum hayırlısı bakalım
ben de haftasonunun etkisi geçtikçe ruhen çökmeye başladım
Ama 9 gün sonra azcık daha görcem ya aşkımı, ondan birazcık avutuyorum kendimi
Ben de her geçen gün kilo alıyorum, acil bişiler yapmam lazım, yoksa askerim döndüğünde gelinliklere sığamıcam:26:
Bende geldım kendıme bır dıgıtal fotoraf makınası aldım gıttı gidıyordanbayadır ıstıyordum hayırlısı bakalım
hayırlı olsun canım gelsinde güle güle kullan
güle güle kullan canım
Keyfin nasıl?
kızlar nasılsınız bakalımmmayy fıkır fıkır kaynıyorum bugün yine biraz işleri toparladım bakiim kızlara dedim..müdürlerimde sakin bugün fazla işim yok
kızlar nasılsınız bakalımmmayy fıkır fıkır kaynıyorum bugün yine biraz işleri toparladım bakiim kızlara dedim..müdürlerimde sakin bugün fazla işim yok
bende öleyim valla demekki yanlız deilim kilo konusuda artık dikkat edicem
iyilik sağol, sen nasılsın? Biz tanışmamıştık senla galiba
Ben de edicem, mekik aleti aldım limangodan, onun gelmesini bekliyorum, bi gelsin bak deli gibi mekik çekcem
iyilik sağol, sen nasılsın? Biz tanışmamıştık senla galiba
ben de edicem, mekik aleti aldım limangodan, onun gelmesini bekliyorum, bi gelsin bak deli gibi mekik çekcem
bende diyet yapıom dun platesede basladım askerım glnce benı tanıyamıcak :87::87::87:
deryaw ben uzuuun zamandan bu yana buradayım..tanısmısızdır canım ..:) zeynelimm görüşemedik ne zamandır....cadıkazanııı pek konusma fırsatı bulmadık girdiğimle cıktığım bir oluyor bazen müdürlerim olunca
eh işte iim cnm fena deilim sen nasılsın :82:
bende diyet yapıom dun platesede basladım askerım glnce benı tanıyamıcak :87::87::87:
kuzum ondan var bende çok rahatsız bişey yaa keşke almasaydın bir moka yaramıo o yaa
eh işte içgüveysinden hallice
Bugün sinirli değilsin maşallah, aman aman maşallah
plates de yapcam inşallah, bir zamanlar cd almıştım plates için, onu çekmeceden çıkarma vakti geldi
hadi yaa, ama çok rahat görünüoduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?