- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Hadi o zaman beraber kilo vermeye başlıyoruz,az önce markete gittim daha kek ,jelibon falan aldım :)onlar bitsin dikkat etcem, bozarsam kızın bana
benim midem bulanıo kastan canım tercih meselesi tabi çoğu bayan kas sevio ama ben sevmiom azcık göbüşü olsun seviom benim kocişimde tam benim sevdiğim gibi
Bende kastan gıcık alırım,herşey dozunda iyi bide topuları yere basmıyor gbi yürür ya bazıları üçgen vücutlarını göstere göstere:) deli olurum.
hehehe neapım ole oldu nasıl ama tombul merve
yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben
tombul kuşum benim ben tombiş hatunları çok güzel buluorum ama bende zayıflık hastalığı var 1 kilo alsam pskikolojim bozuluo benim lisedeyken tedavi gördüm baya 60 kiloya çıkmıştım gene o dönem tedavi gördüm psikolojik sonra kilo verdim hemen 42 kiloya kadar düşmüştüm stres yapıp
Yürüyüşte yapamıyorum canım ya ,bel rahatsızlığı berbat bir şey. 6 sene milli takımdaydım sonra sakatlandım,hergün spor yapan adam birden yatmaya başlarsa böyle oluyor işte.
Bide maşallahım vardır,cips kola çikolata abartı şekilde yerim:)
Dikkat etmesi mesele işte canım :) Çok düzensiz bir beslenmem var. diyetisyene gitmiştim programa uyunca harika sonuç aldım ama dediğim gibi işte çikolata vs şeylere dayaamıyoruuum
anam ole cook da sevmem ama pazısı olsun azcık gogus olsun ayneen gobegıne bayılırım herkezın kocasını kendıne guzeel
Bende kastan gıcık alırım,herşey dozunda iyi bide topuları yere basmıyor gbi yürür ya bazıları üçgen vücutlarını göstere göstere:) deli olurum.
mervemi kız ismin zyeynel demekten kurtuldum sana
ben de tombulum artık
ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım, 45ten 60 a çıktım ve eskiden çok kolay verirken artık veremez oldum, yaş ilerledikce metabolizma yavaşlıo tabii
bulimia nevroza mı yoksa senin hastalık
off off ben de tatlı ve kahveye dayanamıyorum
yeme onları yaf hemen başla bak bende sigaraya başlarım dermişim
ayy benim abim öle yani teyzemin oğlu zor yürüo kastan penguen gibi ama onun mesleği o
mervemi kız ismin zyeynel demekten kurtuldum sana
en güzel benim kocam pörtlek gözlüm yaa şimdi olsada pörtleğim topalım die kızdırsaydım
Dur şimdi boşa gitmesin onlar:) bugün bitiririm yarın hemen başlıyorum
Diyet listemi çıkardımda,doktor sağolsun ideal kilosu 69 yazmış bana,sadece sağlık açısından bakıyor tabi boy-kilo oranına
of benım tocada olsa benı sole bı sıkı sıkı sarılssa sonrada opse sonrada ben onun gobekınde uyusaam ooooofff
off off ben de tatlı ve kahveye dayanamıyorum
onları bende sevmem
anladım canım düzenli yaparsan çok faydası olur sorun mideyse tamam doğru alet ozman
kötü örnek olmayalım lütfen ama, daha çok birbirimize gaz vermeliyiz:13:Hadi o zaman beraber kilo vermeye başlıyoruz,az önce markete gittim daha kek ,jelibon falan aldım :)onlar bitsin dikkat etcem, bozarsam kızın bana
valla ismini ezberliyemedim die yazmamıştım o vardı ama tedavi oldum canım ben uzun uğraşlar sonucu geçti çok şükür ama azda olsa etkisi kalmış işte herkez zayıfsın dio ben sterese girdim
ahh ahh olsalarda kavga etsek yaa ona bile razıyım ben aşkım gitti ayağıda fenaymış zaten ya benim aşkımın askerlik için bu kadar zorlanmamsı lazım milletin tek omuzu uzun die rahat askerlik yapıo benim kocişime eziyet ediolar off offf
yok yok sen kilo falan veremezsin yeme beee canımız çekio şurda yaaa
kötü örnek olmayalım lütfen ama, daha çok birbirimize gaz vermeliyiz:13:
Tamam canım yemiyorum :)
Sizi mi kırcam
benım kocaada rahar deıl cnm kısmet bu ısler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?