Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim midem bulanıo kastan canım tercih meselesi tabi çoğu bayan kas sevio ama ben sevmiom azcık göbüşü olsun seviom benim kocişimde tam benim sevdiğim gibi

anam ole cook da sevmem ama pazısı olsun azcık gogus olsun ayneen gobegıne bayılırım herkezın kocasını kendıne guzeel

Bende kastan gıcık alırım,herşey dozunda iyi bide topuları yere basmıyor gbi yürür ya bazıları üçgen vücutlarını göstere göstere:) deli olurum.

ayy benim abim öle yani teyzemin oğlu zor yürüo kastan penguen gibi ama onun mesleği o

yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben

ben de tombulum artık
ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım, 45ten 60 a çıktım ve eskiden çok kolay verirken artık veremez oldum, yaş ilerledikce metabolizma yavaşlıo tabii

bulimia nevroza mı yoksa senin hastalık

off off ben de tatlı ve kahveye dayanamıyorum

valla ismini ezberliyemedim die yazmamıştım o vardı ama tedavi oldum canım ben uzun uğraşlar sonucu geçti çok şükür ama azda olsa etkisi kalmış işte herkez zayıfsın dio ben sterese girdim

yeme onları yaf hemen başla bak bende sigaraya başlarım dermişim

ayy benim abim öle yani teyzemin oğlu zor yürüo kastan penguen gibi ama onun mesleği o

Dur şimdi boşa gitmesin onlar:) bugün bitiririm yarın hemen başlıyorum
Diyet listemi çıkardımda,doktor sağolsun ideal kilosu 69 yazmış bana,sadece sağlık açısından bakıyor tabi boy-kilo oranına

yok yok sen kilo falan veremezsin yeme beee canımız çekio şurda yaaa

of benım tocada olsa benı sole bı sıkı sıkı sarılssa sonrada opse sonrada ben onun gobekınde uyusaam ooooofff

ahh ahh olsalarda kavga etsek yaa ona bile razıyım ben aşkım gitti ayağıda fenaymış zaten ya benim aşkımın askerlik için bu kadar zorlanmamsı lazım milletin tek omuzu uzun die rahat askerlik yapıo benim kocişime eziyet ediolar off offf

off off ben de tatlı ve kahveye dayanamıyorum

Aynen ya,yemekle pek aram yok aslında. Bu tür şeylerle geçiştiriyorum hep.
Sürekli başucumda çikolata cips vs. şeyler olur.Her çekmecemde ,her dolapta.
Askere ilk gittiğinde üzüntüden yiyemiyordum 5 kilo vermiştim,şafak azaldıkça iştah açıldı tombullaştım yine

onları bende sevmem

Hafiften varsa iyi olur zaten,benimkinin kollarında falan hiç yoktur kızdırırdım o yüzden benim bile daha çok kasım var diye

anladım canım düzenli yaparsan çok faydası olur sorun mideyse tamam doğru alet ozman

ohh rahatladımmm

Hadi o zaman beraber kilo vermeye başlıyoruz,az önce markete gittim daha kek ,jelibon falan aldım :)onlar bitsin dikkat etcem, bozarsam kızın bana
kötü örnek olmayalım lütfen ama, daha çok birbirimize gaz vermeliyiz:13:

valla ismini ezberliyemedim die yazmamıştım o vardı ama tedavi oldum canım ben uzun uğraşlar sonucu geçti çok şükür ama azda olsa etkisi kalmış işte herkez zayıfsın dio ben sterese girdim

aman geçmiş olsun, stres fln yapma yine sakın, bence kilon fazla değil, hem de spor yapan birisin rahat ol sen
benim başıma ne geldiyse hareketsizlikten ve tatlıdan geldi:44:

benım kocaada rahar deıl cnm kısmet bu ısler :26:

benım kocaada rahar deıl cnm kısmet bu ısler :26:

canım benim kociş hasta ama tek ayağıda az aksıo ama o yüzden zorlanıo şuan ayağı çok kötüleşmiş yürüyemiomuş ama zorunda bırakıolarmış iştima için falan istirahat vermeleri gerek ama vermiolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…