günaydın canım
maşallah
günaydın şekerimmmmhey maşşallah şafağınaa
günaydın canım
maşallah
:99:bırakın tabi yahu
günaydın cnm safagım masllah mı aldı sımdık ayy bır tuhaf ooldum azmı kalmıs gercekten
günaydın cnm safagım masllah mı aldı sımdık ayy bır tuhaf ooldum azmı kalmıs gercekten
günaydın canım
maşallah
tamam tamam kızma bıraktık
evet canım evet maşallah
şuan şafağımın seninki kadar olmasını çok isterdim
100lere gelmişsin daha nolsunn
100 lere ne kalmış kiigünaydın sekerler
safak olmus 201
doktora gittinmi canım öyle kafana göre bişiler sürme bencekızlar benım cıldımde sıvılceler cıktı sonra onlar yara oldu :26: bende dun rosense surat kopugunu aldım kullanıyorum suratımı onla yıkıyorum fondatende surmedım ıyılessın dıye sızce ıyı gelırmıs yada aynı derten muzdarıp olan varsa neler yapıyor banada solesın
kızlar benım cıldımde sıvılceler cıktı sonra onlar yara oldu :26: bende dun rosense surat kopugunu aldım kullanıyorum suratımı onla yıkıyorum fondatende surmedım ıyılessın dıye sızce ıyı gelırmıs yada aynı derten muzdarıp olan varsa neler yapıyor banada solesın
bende zamanında benden azlara bakıp ıc cekerdım cnm ama bır baktım buralardayım daırsa sıze ınsallah bende sımdı palakalarda olmak ısterdım mesala :26:
devooooooooooooooooo nasılsınben askımla dun gece konustum tamam mı gecenın 12 de aradı benı bırlıne donmus onların orda devrecılık oldugu ıcın 91 /1ler asker oldugu ıcın bnımkı kepten dusmus yanı acıklayayım bılmeyenlere temızlık yok sabah erken kalmak yok azar yok cok sevındım bunaa 90/2 ler gelınccede bılet dıyolarmıs yanı yolcudur abbas baglasan durmaz mısalı
lokummmm eline sağlıkkk canımm
şafakkkk 62
100 lere ne kalmış kii
doktora gittinmi canım öyle kafana göre bişiler sürme bence
lokummmm eline sağlıkkk canımm
şafakkkk 62
Günaydın devom ve bütün şafak güzelleriii
Çok sevindim senin adına cnm.. Ne güzel hallettiniz sanırım sorunları.. bak işte yine aşk kazanıyoooevet 91/2 ler bizim biletlerimiz oluyo cnmmm.....çok şükür bugünlere geldikkk:97:
Ben hastaydım dün hastaneye gittim kimse merak etmemiş sanırımmm
sende saol canımm
canım sivilceler için antibiyotikli bir krem yazmıştı doktor bana, o süper geldi. Biraz cildi kurutuyor ama, nemlendiriciyle halledilebilir yani.
yaralar geçene kadar o krem kullanılamayabilir ama, zaten yaralar varken fondoten de sürme, dinlendir biraz cildini
o günler de gelecek inşallah
Günaydın ben geldiiiiiiiiimmm
Duru 58 Tekirdağ değil Sivas
Şafak oldu 58 Sivas'a selamlar olsun
Günaydın devom ve bütün şafak güzelleriii
Çok sevindim senin adına cnm.. Ne güzel hallettiniz sanırım sorunları.. bak işte yine aşk kazanıyoooevet 91/2 ler bizim biletlerimiz oluyo cnmmm.....çok şükür bugünlere geldikkk:97:
Ben hastaydım dün hastaneye gittim kimse merak etmemiş sanırımmm
sende saol canımm
GÜNAYDIN arkadaşlar nasılsınız bugün... :85:
Hoşgeldin tertip
Günaydın ben geldiiiiiiiiimmm
Duru 58 Tekirdağ değil Sivas
Şafak oldu 58 Sivas'a selamlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?