Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

konustum aksam cnm sımdıde cebınıde actı aradım mesguldu herelde aılesıyle konusuyodu sonra aradım kapatmıs uyuz ıste uyuzzz yaa benı sınır ettı yıne

ben olsam kafasını kırardımm.. Teli açıyo hem ilk onları arıyo hemde seni aramadan kapatıyoooooo...

evet görmedim lokummm. Ama sen içini ferah tut hiç bişicik çıkmaz

saoll canımm

konustum aksam cnm sımdıde cebınıde actı aradım mesguldu herelde aılesıyle konusuyodu sonra aradım kapatmıs uyuz ıste uyuzzz yaa benı sınır ettı yıne
kızım senin kocan tatile mi gitti sanıyosun ayol :26:
konuşurken belki komutan geldi belki telefonu gördü kapatmak zorunda kaldı ne biliyon he ne biliyon
kendini yıpratma böyle canım benim ya
biraz daha rahat olmaya çalış. Askerdeler unutma bunu. Senin kadar rahat olabilir mi orda
yapma nolur üzme ikinizide
Ya kısım benimkide illa onu kiralayalım dedi ama ben biraz tırstım ondann :18:
Severse hiç düşünme al valla
niye tırsayım ayol :26: güveniyorum erkekime ben
ikimizi birden taşır o
ikimiz bi bisiklet alıyoruz genelde benim elimde nikon D90 düşün heybetini
o önde sürüyo ben arkada kaytarıp fotoğraf çekiyorum
kanter içinde kalıyo çok üzülüyorum ama napim
makineyi alınca elime kendimi kaybediyorum, ahhh bir de adaların o muhteşem büyüsü yok muu

Duygu C. ya ondan hiç izlemedim ama aklıma direk o geliyor
hahahaha deli misin kızım ya
hiç aklıma gelmemişti
ama behzat amirim izlenmez mi kızım ya ayıp bak duymasın
asma suratını minik bıldırcınım
Hiç ii değilim duygum Burnum tıkalı, boğazlarım acayip ağrıyo yutkunamıyorum, başım ağrıo, sesim çıkmıo

senden naber yavrumm
noliii la bahar geldi kızım sen niye hasta oluyosun
daya antibiyotikleri bişeyin kalmaz

ben olsam kafasını kırardımm.. Teli açıyo hem ilk onları arıyo hemde seni aramadan kapatıyoooooo...

saoll canımm

evet cnm ben artık cıldırmak uzereyım bu adama ne apsam benı delı edıyor calısıyorum dıye bunları yapıyor ama calısmam lazım bunu anlamıyor sonucta taksıtlerım var onuda gectım bu yastan sonra anne babadan nekadar para ısteyebılırsınkı ben ısteyemıyorum okusam eyvallah ama okuma evde kos kos otur bırde para ıste bana sacma gelıyor buda bunu anlamıyor neymıs efendım ısyerındekıler hıc bana bakmıyormus asılmıyormus sankı herkez sapık allahım ya kafayı yedı bnmkı vala usuttu aklını

hahahaha deli misin kızım ya
hiç aklıma gelmemişti
ama behzat amirim izlenmez mi kızım ya ayıp bak duymasın :61

aaa benim aklıma çok geliyor böyle nickleri okuduğumda mutlaka benzetme yapıyorum
bi sahnesini biliyorum çok komik yaaa adama tokat atıyor. hemen söylüyor falan

Havamıda atarım diyosun Nicon D90
temam bidahike bende ikiliye bincemm alcam elimede Casio exilim dicital foto makinemi

bu ne yaa resimde ki ekleyemiyoruz artık hayret bişi iyice saçmaladılar :88::88::88:

cnm ben artık uzmıycem kendımı vala o bole yapıyorsa bende yapacam artık o rahatsa bende rahat olucam banane ya sonucta tel acıp evdekılerı aramaya vaktı oluor beyefendının neyse cnm ya ben artık onu sıkmıycam ne yapmak ısterse onu yapsın

ohh 5dk başka yere baktım herkescikler gelmiş de sayfalar akmış gitmiş, zor yetiştim wallahi
hoşgeldiniz kızlaaaar
kahve tiryakisi arkadaşlarım, ben de alıp geliyim beraber içelim sabah kahvemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…