slm culyacıkslm kızlar :80::80:
konustum aksam cnm sımdıde cebınıde actı aradım mesguldu herelde aılesıyle konusuyodu sonra aradım kapatmıs uyuz ıste uyuzzz yaa benı sınır ettı yıne
evet görmedim lokummm. Ama sen içini ferah tut hiç bişicik çıkmaz
bende canım içtim bile hatta çok seviyorum yaaa :44::44::44:
Duygu C. ya ondan hiç izlemedim ama aklıma direk o geliyor
kızım senin kocan tatile mi gitti sanıyosun ayol :26:konustum aksam cnm sımdıde cebınıde actı aradım mesguldu herelde aılesıyle konusuyodu sonra aradım kapatmıs uyuz ıste uyuzzz yaa benı sınır ettı yıne
niye tırsayım ayol :26: güveniyorum erkekime benYa kısım benimkide illa onu kiralayalım dedi ama ben biraz tırstım ondann :18:
Severse hiç düşünme al valla
bende her gun bır fıncan sekersız ıcerım
hahahahaDuygu C. ya ondan hiç izlemedim ama aklıma direk o geliyor
asma suratını minik bıldırcınımTemaamm....
noliii laHiç ii değilim duygumBurnum tıkalı, boğazlarım acayip ağrıyo yutkunamıyorum, başım ağrıo, sesim çıkmıo
senden naber yavrumm
ben olsam kafasını kırardımm..Teli açıyo hem ilk onları arıyo hemde seni aramadan kapatıyoooooo...
saoll canımm
hahahahadeli misin kızım ya
hiç aklıma gelmemişti
ama behzat amirim izlenmez mi kızım yaayıp bak duymasın :61
kızım senin kocan tatile mi gitti sanıyosun ayol :26:
konuşurken belki komutan geldi belki telefonu gördü kapatmak zorunda kaldı ne biliyon he ne biliyon
kendini yıpratma böyle canım benim ya
biraz daha rahat olmaya çalış. Askerdeler unutma bunu. Senin kadar rahat olabilir mi orda
yapma nolur üzme ikinizide
niye tırsayım ayol :26: güveniyorum erkekime ben
ikimizi birden taşır o
ikimiz bi bisiklet alıyoruz genelde benim elimde nikon D90düşün heybetini
o önde sürüyo ben arkada kaytarıp fotoğraf çekiyorum
kanter içinde kalıyo çok üzülüyorum ama napim
makineyi alınca elime kendimi kaybediyorum, ahhh bir de adaların o muhteşem büyüsü yok muu
cnm ben artık uzmıycem kendımı vala o bole yapıyorsa bende yapacam artık o rahatsa bende rahat olucam banane ya sonucta tel acıp evdekılerı aramaya vaktı oluor beyefendının neyse cnm ya ben artık onu sıkmıycam ne yapmak ısterse onu yapsın
kızım senin kocan tatile mi gitti sanıyosun ayol :26:
konuşurken belki komutan geldi belki telefonu gördü kapatmak zorunda kaldı ne biliyon he ne biliyon
kendini yıpratma böyle canım benim ya
biraz daha rahat olmaya çalış. Askerdeler unutma bunu. Senin kadar rahat olabilir mi orda
yapma nolur üzme ikinizide
niye tırsayım ayol :26: güveniyorum erkekime ben
ikimizi birden taşır o
ikimiz bi bisiklet alıyoruz genelde benim elimde nikon D90düşün heybetini
o önde sürüyo ben arkada kaytarıp fotoğraf çekiyorum
kanter içinde kalıyo çok üzülüyorum ama napim
makineyi alınca elime kendimi kaybediyorum, ahhh bir de adaların o muhteşem büyüsü yok muu
bu ne yaa resimde ki ekleyemiyoruz artık hayret bişi iyice saçmaladılar :88::88::88:
günaydın sultanlarben geldim :82:
hellooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?