Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok şükür ben bayılmadım hiç, düşükken de kendimi iyi hissediyorum. Kansızlık da yok maşallah
Hatta doktor arkadaşım böyle düşük tansiyonlu olduğum için çok yaşayacağımı söyledi
kazık kakcam dünyaya biyere gitmiyorum ben

şafakkkkkkkkkkkkkkkk

:118::128:

o da iyiymiş yaa
ben de bademcik ameliyatı olcam, aşkımı bekliom, beni teselli etsin acılarımı dindirsin die

ara cnm bızde bayadır kustuk ayy sımdı aradıda barıstık kendıme geldım vala bende cok guzel konustu

aman maşallah maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Bak bide o kadar üzdün kendini aramadı beni die, demek moral depolamakla meşgülmüş

ooooo süperr devoo... Çok sevindimm..bak kimseyi takmayın böyle neşeli mutlu olun heeppp
Kız senin askerinin izni kalmamıştı hani hepsini kullanmıştı nasıl geliyo izneee:44:

evet cnm ay yıne aradı benı yıne konustuk ıns bıda kavgaetmeyııız

ooooo süperr devoo... Çok sevindimm..bak kimseyi takmayın böyle neşeli mutlu olun heeppp
Kız senin askerinin izni kalmamıştı hani hepsini kullanmıştı nasıl geliyo izneee:44:

3 gunluk mazaret ıznıne gelıcekmıs cnm bır bahane bulur ıkı gunde yol veryolar 5 gun cnm ıns bıda kavga olma onun sesı ıyı gelınce bende cok mutlu oluyorum hemdeeee cook yıne aradı benı yıne konusuk askımla

demmekkı cnm cok mutluyuuum yaaa

Bak sen askerine ne güzel gelicek.. hasret gidericeksinizzzzz......
Etmeyin kavga falan artıkın limiti doldurdunuz sizzz

hejarım kankam askerim izine gelio bugün askeriyeden çıktı 1 de otobüse binio

kızlar ben yemege gidiyorum, ama rejimi bozmucam, azsonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…