aaaa yok yahuuu bi buna geliyorum bi de diğer bitmeyeen dostluğumuza giriyorum o kadar kız
aaayy benim de tansiyonum hep öyle, kaç kere bayıldım hastanelik oldum, sonunda eğik masa testi diye bişey yaptılar bana, ilaç verdiler sonucunda, çok şükür iyim, tedavi görülüyor yani.. ihmal etmeyin..
ooooo tertttooooo siz bizden erkenci çıktınız maaşallaaah, bulursunuz tabi ya kuzum daha çok varanlat bakalım neler yapıosunuz nası gidiyo hazırlıklar?
şafakkkkkkkkkkkkkkkk
benim aşkımda çocuk istiyo
tutma kızım niye tutuyorsun bırak uçsun yavrum ya
hakikatten 100 lerden sonra nasıl geçtiğini bende anlamadım
plakalar hakikatten çok hızlı gidiyor
bunlar manyak neaapalım hejarım bende dedımkı daha ben cocugum sen benı buyut once dedım sustu
senin aşkın kaç yaşında
askerdeykende sürekli söylüyordu hep delirmiş benimki
artık ben haber veriyorum bayılıcam diye saniye geçmeden küt düşüveriyorum
valla nişanlımın gelmesini bekliyorum dişçiye ve cilt doktoruna gitmek için bayılırsam beni güçlü kollarıyla tutat hiç değilse diyorum :78:
ara cnm bızde bayadır kustuk ayy sımdı aradıda barıstık kendıme geldım vala bende cok guzel konustu
latilokumum askım la konustum benım manyak guzel konustu cocuk ıstedını soledı bna banyak ya az kaldı gelcem dıyo ıznede gelcekmıs 4 gunlune benı cok ozlemıs ole dıo sen sımdıden hazırlan dıo banaher an gelebılırmıs aılesı ıcınde bosver sen onları ben gelınce sana hıc bısey dıyemezler takarım koluma senı gıderız bıze dıyo kımsede aramızı bozamaz dıyo moralı tavan yapmıs benımkının neolduysa aman nazar degmesın totomu tasıyım da askım gelcek askım gelcek
latilokumum askım la konustum benım manyak guzel konustu cocuk ıstedını soledı bna banyak ya az kaldı gelcem dıyo ıznede gelcekmıs 4 gunlune benı cok ozlemıs ole dıo sen sımdıden hazırlan dıo banaher an gelebılırmıs aılesı ıcınde bosver sen onları ben gelınce sana hıc bısey dıyemezler takarım koluma senı gıderız bıze dıyo kımsede aramızı bozamaz dıyo moralı tavan yapmıs benımkının neolduysa aman nazar degmesın totomu tasıyım da askım gelcek askım gelcek
senin aşkın kaç yaşında
askerdeykende sürekli söylüyordu hep delirmiş benimki
o da iyiymiş yaa
ben de bademcik ameliyatı olcam, aşkımı bekliom, beni teselli etsin acılarımı dindirsin die
aman maşallah maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Bak bide o kadar üzdün kendini aramadı beni die, demek moral depolamakla meşgülmüş
ooooo süperr devoo... Çok sevindimm..bak kimseyi takmayın böyle neşeli mutlu olun heeppp
Kız senin askerinin izni kalmamıştı hani hepsini kullanmıştı nasıl geliyo izneee:44:
hehe benimki de istio
o da iyiymiş yaa
ben de bademcik ameliyatı olcam, aşkımı bekliom, beni teselli etsin acılarımı dindirsin die
aman maşallah maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Bak bide o kadar üzdün kendini aramadı beni die, demek moral depolamakla meşgülmüş
3 gunluk mazaret ıznıne gelıcekmıs cnm bır bahane bulur ıkı gunde yol veryolar 5 gun cnm ıns bıda kavga olma onun sesı ıyı gelınce bende cok mutlu oluyorum hemdeeee cook yıne aradı benı yıne konusuk askımla
evet cnm ay yıne aradı benı yıne konustukıns bıda kavgaetmeyııız
erkeklerin hepsi böyle demekki..benimkide aynısı..hem de 1 2 de değil..
lokumummmmmmmmmmmmmmm
Bak sen askerinene güzel gelicek.. hasret gidericeksinizzzzz......
Etmeyin kavga falan artıkın limiti doldurdunuz sizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?