Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar su brazılya fonunu evde yapan varmıs bılıyomusunuz nededınızmı hıc ama sulfatsız sampuan vekeratın lazım :26:

darısı başına canım benim

Amin inşallaahhhh

Benim böyle arada iştah sorunlarım çıkıyo devrem... Normmaldede vardı ama nişanlım gittikten sonra daha bi sık olmaya başladı...
Çok üzülüyo aşkım yazık dün kaç kere aradı korkmuş çok bişey olucak diyee...Ama napayım elimde değil...
seninde ben gibi bünyen zayıf desene.. Kansızlık falanda vardır sende.. bende de var B12 Anemi var bendee.. Ve ilaç içmediğin sürece iyi hissedemiyosun kendinii..

off sorma 400leri şimdi düşününce nasıl ağırdı o günler diyorum. zaman geçtikçe şafak azaldıka hafiflediğimi hissediyorum.büyük bi yük kalkıyor sanki üzerimden
Allah tez vakit hayırlısıyla askerlimize kavuştursun hepimizi.

kızım şaka maka bitti be askerlik sizin

günaydııııınnnn canlarıııım hoşbulduuum, naber nasılsınız???
Duyguuummm aşkolsun her gün ugruyorum yaaaaa deme öyleeee

iyilik sen nasılsın

benim tansiyonum da hep 9/4 9/5 fln, ama şimdiye kadar hiç bayılmadım, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu

hoşbulduk devrem..şafağı tutamıyorum artık hızla ilerliyor..

ne güzeeeel

selam kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
ben baya stresliyim düğün için yer falan bakmamız lazım
uff ya 3 temmuza yer bulabilecek miyiz

ben neden görmüyorum seni
ben hep burdaydım şekerim
başka topiklerle karıştırıyo olmayasın

aaaa yok yahuuu bi buna geliyorum bi de diğer bitmeyeen dostluğumuza giriyorum o kadar kız

iyilik sen nasılsın

benim tansiyonum da hep 9/4 9/5 fln, ama şimdiye kadar hiç bayılmadım, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu

ne güzeeeel

aaayy benim de tansiyonum hep öyle, kaç kere bayıldım hastanelik oldum, sonunda eğik masa testi diye bişey yaptılar bana, ilaç verdiler sonucunda, çok şükür iyim, tedavi görülüyor yani.. ihmal etmeyin..

selam kızlar

ooooo tertttooooo siz bizden erkenci çıktınız maaşallaaah, bulursunuz tabi ya kuzum daha çok var anlat bakalım neler yapıosunuz nası gidiyo hazırlıklar?

şafakkkkkkkkkkkkkkkk

Eklentiler

• $88.gif
    64 KB · Görüntüleme: 15
  • $11.gif
    67,8 KB · Görüntüleme: 14
  • $44.gif
    68 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
iyilik sen nasılsın

artık ben haber veriyorum bayılıcam diye saniye geçmeden küt düşüveriyorum
valla nişanlımın gelmesini bekliyorum dişçiye ve cilt doktoruna gitmek için bayılırsam beni güçlü kollarıyla tutat hiç değilse diyorum :78:

selam kızlar

hoşgeldin cnm inşallah bulabilirsiniz ama azcık acele edin yerler çok çabuk tutuluyomuş.

aaayy benim de tansiyonum hep öyle, kaç kere bayıldım hastanelik oldum, sonunda eğik masa testi diye bişey yaptılar bana, ilaç verdiler sonucunda, çok şükür iyim, tedavi görülüyor yani.. ihmal etmeyin..

begümüm o ne testiymiş öyle anlat bakayım. ne için yaptılar sana o testi?

bide sen saçlarımı boyattın

sopa geliyo o zaman devrem sana :88::88:
ya bak nişanlını nasıl üzüp merak ettirmişsin yapma kendine stres sıkıntı bak burada hepimiz asker bekliyoruz yanlız değilsin kordonda bir işe sahipsin şafağın benden az daha ne

ooooo tertttooooo siz bizden erkenci çıktınız maaşallaaah, bulursunuz tabi ya kuzum daha çok var anlat bakalım neler yapıosunuz nası gidiyo hazırlıklar?

yaş kemale eriyo terto napalım benim aşkım 28 yaşında
burada çoğu kişinin aşkından büyük
geldiği günden beri biran önce evlenelim diyip duruyo
haftaya ailesi gelicek konuşulacak falan
dünde biraz konuşuldu şimdi yer araştırması yapıyoruz
ya ne bilim sanki yer bulamicakmışız gibi geliyor
hakkımızda hayırlısı ne diyim
geldiği günden beri her gün görüştük bugün arkadaşlarıyla görüşcek
yarın biz yine görüşcez..
birbirimize doymaya çalışıyoz çiçiğimmm
sizde durumlar nasıl,enişte toparladı mı iş arıyordu en son inşallah bulmuştur

hoşgeldin cnm inşallah bulabilirsiniz ama azcık acele edin yerler çok çabuk tutuluyomuş.

hoşbuldumm canımm yer bakınıyoruz şimdi haftaya herşey belli olacak işte canım
dua edin yaa

Evet biliyorummm ama isteyerek olan bişi deil cnm bu napimmm artık dikkat etcem daha çokk
Haklısın.. çok şükür halimizeeee....
Şafak olmuş 184 devremmmmmmmmmmm

şafakkkkkkkkkkkkkkkk

latilokumum askım la konustum benım manyak guzel konustu cocuk ıstedını soledı bna banyak ya az kaldı gelcem dıyo ıznede gelcekmıs 4 gunlune benı cok ozlemıs ole dıo sen sımdıden hazırlan dıo bana her an gelebılırmıs aılesı ıcınde bosver sen onları ben gelınce sana hıc bısey dıyemezler takarım koluma senı gıderız bıze dıyo kımsede aramızı bozamaz dıyo moralı tavan yapmıs benımkının neolduysa aman nazar degmesın totomu tasıyım da askım gelcek askım gelcek

benim aşkımda çocuk istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…