darısı başına canım benim
devrem ama askerin seni iyi görmek iyi olduğunu bilmek ister sen niye böyle yemeden içmeden kesiliyorsun ya. Yapma kendine öyle kötü şeyler.inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar
ya sorma devrem benim bünye daha doğrusu tansiyon 10-5 9-6 hep bu civarlarda olduğundan en ufak bi durumda hemen bayılabiliyorum. bende bayılma anısı çoktur.ama artık bıktım bu durumdan. zaten hastane, kan iğne dişçi fobim yüzünden ihmal ettiğimden şeyler var. ooff sıkıldım bak şimdi bende.
sende kendin mi yaptıın
aah ah ilk bunu işaretlediğim günleri hatırlıyorum ağlaya ağlaya
ne günlerdi yarabbim ya
Darısı başınıza inşallah canım benim
tatlım birde alıntıdaki resmi siler misin rica etsem
darısı başına canım benim
günaydııııınnnn canlarıııım hoşbulduuum, naber nasılsınız???
Duyguuummm aşkolsun her gün ugruyorum yaaaaa deme öyleeee
devrem ama askerin seni iyi görmek iyi olduğunu bilmek ister sen niye böyle yemeden içmeden kesiliyorsun ya. Yapma kendine öyle kötü şeyler.inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar
ya sorma devrem benim bünye daha doğrusu tansiyon 10-5 9-6 hep bu civarlarda olduğundan en ufak bi durumda hemen bayılabiliyorum. bende bayılma anısı çoktur.ama artık bıktım bu durumdan. zaten hastane, kan iğne dişçi fobim yüzünden ihmal ettiğimden şeyler var. ooff sıkıldım bak şimdi bende.
hoşbulduk devrem..şafağı tutamıyorum artık hızla ilerliyor..
selam kızlar
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
ben baya stresliyim düğün için yer falan bakmamız lazım
uff ya 3 temmuza yer bulabilecek miyiz
selam, hayırlı olsun
bulursunuz inşallah
ben neden görmüyorum seni
ben hep burdaydım şekerim
başka topiklerle karıştırıyo olmayasın
iyilik sen nasılsın
benim tansiyonum da hep 9/4 9/5 fln, ama şimdiye kadar hiç bayılmadım, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu
ne güzeeeel
selam kızlar
ben daha konuşamadım aşkımla, bikaç gündür zor arıyor beni
iyilik sen nasılsın
benim tansiyonum da hep 9/4 9/5 fln, ama şimdiye kadar hiç bayılmadım, çok merak ediyorum nasıl bir duygu olduğunu
selam kızlar
aaayy benim de tansiyonum hep öyle, kaç kere bayıldım hastanelik oldum, sonunda eğik masa testi diye bişey yaptılar bana, ilaç verdiler sonucunda, çok şükür iyim, tedavi görülüyor yani.. ihmal etmeyin..
Benim böyle arada iştah sorunlarım çıkıyo devrem... Normmaldede vardı ama nişanlım gittikten sonra daha bi sık olmaya başladı...
Çok üzülüyo aşkım yazık dün kaç kere aradı korkmuş çok bişey olucak diyee...Ama napayım elimde değil...
seninde ben gibi bünyen zayıf desene.. Kansızlık falanda vardır sende.. bende de var B12 Anemi var bendee.. Ve ilaç içmediğin sürece iyi hissedemiyosun kendinii..
ooooo tertttooooo siz bizden erkenci çıktınız maaşallaaah, bulursunuz tabi ya kuzum daha çok varanlat bakalım neler yapıosunuz nası gidiyo hazırlıklar?
hoşgeldin cnm inşallah bulabilirsiniz ama azcık acele edin yerler çok çabuk tutuluyomuş.
sopa geliyo o zaman devrem sana :88::88:
ya bak nişanlını nasıl üzüp merak ettirmişsin yapma kendine stres sıkıntı bak burada hepimiz asker bekliyoruz yanlız değilsin kordonda bir işe sahipsin şafağın benden az daha ne
şafakkkkkkkkkkkkkkkk
latilokumum askım la konustum benım manyak guzel konustu cocuk ıstedını soledı bna banyak ya az kaldı gelcem dıyo ıznede gelcekmıs 4 gunlune benı cok ozlemıs ole dıo sen sımdıden hazırlan dıo banaher an gelebılırmıs aılesı ıcınde bosver sen onları ben gelınce sana hıc bısey dıyemezler takarım koluma senı gıderız bıze dıyo kımsede aramızı bozamaz dıyo moralı tavan yapmıs benımkının neolduysa aman nazar degmesın totomu tasıyım da askım gelcek askım gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?