dimi bu renk moda bu yaz
devreeem ne oldu sana hayırdır ne sonucu :26:
olabilir belkide birazdan deniyeyim bi daha olmadı yönetime iletiveririm durumu
kızım yaa yürüyememekten ayaklarının acımasından şikayet etmiyomusun sen bak bu model gayet güzel ondan göstereyim dedim sana bide beğenmiyor cıks cıks cıııkss
ay evet orası öyle mıyk mıyk bi sultan ama giyinip süslenince güzel oluyo be
oo valide sultanı tek geçerim elbette kadına böyle zenginlik asillik nasıl yakışıyor valla
ama o kadına kendi sesini yakıştıramıyorum ben
kır valla hadi beraber kıralım gel
dimi bu renk moda bu yaz
birde benımkı ben sana cık desem cıkmazsın ısını benden daha cok sevıyorsun ayy bazen dıorumkı calısıcam zeynel sen sakın ole bısı deme zaten dıyorum kapatıyorum konuyu
devreeem ne oldu sana hayırdır ne sonucu :26:[/B]
latilokumum eğer ultrason temiz çıktıysa endişelenme, röntgenden pek bişi çıkmaz. Kan da önemli ama, sen içini ferah tut, kan da iyi çıkar inşallah
ben de bugünlerde kırmızı ayakkabıya taktım, bambi de yüksek topuklu kırmızı vardı bitane, öle istiom işte
siyah bi elbisem var, kırmızı ayakkabı ve çanta, kırmızı ruj..
düğünde giycem bunları
günaydın kızlarr...
Boşver takmaa...Tak taka olan bize oluyo zateen...
devremm geçen haftada olmuştu karın ağrısı geliyo böyle sancıdan yerimde duramıyorum.. geçen hafta hastaneye götrüdler bi ağrı kesici iğne yaptılar ozaman geçti... ama dün tekrar oldu.. çok kötüydü yinee dr. gittim bu sfere ultrasona girdim temiz çıktı kan idrar bide röntgen sonuçlarımı dr. götürcem 2de randevum var.. İnş. onlarda temiz çıkarrr:18:
İnşallah öyle olur cnm çok saol
evet cnm takmıyorum bende artıkBoşver takmaa...Tak taka olan bize oluyo zateen...
devremm geçen haftada olmuştu karın ağrısı geliyo böyle sancıdan yerimde duramıyorum.. geçen hafta hastaneye götrüdler bi ağrı kesici iğne yaptılar ozaman geçti... ama dün tekrar oldu.. çok kötüydü yinee dr. gittim bu sfere ultrasona girdim temiz çıktı kan idrar bide röntgen sonuçlarımı dr. götürcem 2de randevum var.. İnş. onlarda temiz çıkarrr:18:
İnşallah öyle olur cnm çok saol
wuuuww kırmızı iç gıcıklatıcı renk
günaydın kızlarr...
evet geçenlerdede seni hastanaye götürmüşleri dimi.
gelmiş geçmiş olsun devrem. niye öyle oluyosun ki stres sıkıntı çok mu yapıyosun kendine?
benimde bi kez olmuştu bi karın ağrısı böyle acı verir cinsten yolda girmişti hemde olduğum yerde bayılmışım. üniversiteye gidiyorum o zaman yanımdaki arkadaşım kolonya ve limondan nefret eden birisiyi o bayılmam sayesinde kolonyayla arası yumşamıştı hattaben doktora felan gitmemiştim o zaman beni ayıltmışlar yolda sonra arkadaşımın desteğiyle eve gelmiştim.
maşallah
bende de bununarasında kalp olanı var
/QUOTE]
Maşşallah duyguşşşumm
sende kendin mi yaptıınmaşallah
bende de bununarasında kalp olanı var
darısı başına canım benimMaşşallah duyguşşşumm
hoşgeldinizzzzz :87::87:
ohh 5dk başka yere baktım herkescikler gelmiş de sayfalar akmış gitmiş, zor yetiştim wallahi
Hoşgeldiniz kızlaaaar
Kahve tiryakisi arkadaşlarım, ben de alıp geliyim beraber içelim sabah kahvemizi
günaydın cicim... Hoşgeldinn
hoşgeldin cnm
çok şekermiş rengide modelide
günaydın devreemmm hoşgeldinn
şu sonuç bi belli olsun kendime gelcemde
al benimkini vur seninkine devoo...aynı laflarr... çalışma ihtiyacınmı var sanki.. Işyeri çok kalabalık gelen giden oluyor bisürü..bakıyolarmı ediyolarmı.. çıldırtmma beniiBuna benzer biton şey...
Ama ben ne derse he diyip geçiyorum artık.. Sende öyle yap.. Sadece çalışma konusunda tevazu gösterme...
hoşgeldin begümcümm
gördüm ama platform değil kiiiiiiiiii :44:
Evet ya her bölüm başka bi sahnede kopuyorsun
bayılıyorum ben ya, izle bence tavsiye ederim bak referansta olurum
Oooo hürgeneral hoşgeldin kızım niye gelmiyorsun buralara
unuttun di me bizi
Atarım
çok daha güzl oluyo inan bana
özledim ulen
Heh şöle yaa üzme tatlım ya rahat değiller ayrıca bunu da kafana soksaan iyi olur şekeriiim :81:
Işte öyle olunca da insan sinir oluyo ya
sıcak şeyler iç topla kendini biran önce hee
Gerçi yarın yağmur varmış
Günaydın cnmm
Saol devremm....Bilmiyorumki ister istemez yapıyorum stress. bazen yemeden içmeden kesiliyorum.. Yani bu askerlik bnm bütün dengemi alt üst etti
Evet bilirim o ağrıyı.. sanki karnına bıcak saplanmış gibi:18:... sanırım bünyen falan zayıftı ondan bayılmış olabilirsin cnmm..
Neyse Allah beterinden korusunnn
hoşgeldin tertiiiiippp :81:
günaydııııınnnn canlarıııım hoşbulduuum, naber nasılsınız???
Duyguuummm aşkolsun her gün ugruyorum yaaaaa deme öyleeee
tutma kızım niye tutuyorsun bırak uçsun yavrum yahoşbulduk devrem..şafağı tutamıyorum artık hızla ilerliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?