Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben de bugünlerde kırmızı ayakkabıya taktım, bambi de yüksek topuklu kırmızı vardı bitane, öle istiom işte
siyah bi elbisem var, kırmızı ayakkabı ve çanta, kırmızı ruj..
düğünde giycem bunları

birde benımkı ben sana cık desem cıkmazsın ısını benden daha cok sevıyorsun ayy bazen dıorumkı calısıcam zeynel sen sakın ole bısı deme zaten dıyorum kapatıyorum konuyu

Boşver takmaa...Tak taka olan bize oluyo zateen...

devreeem ne oldu sana hayırdır ne sonucu :26:[/B]

devremm geçen haftada olmuştu karın ağrısı geliyo böyle sancıdan yerimde duramıyorum.. geçen hafta hastaneye götrüdler bi ağrı kesici iğne yaptılar ozaman geçti... ama dün tekrar oldu.. çok kötüydü yinee dr. gittim bu sfere ultrasona girdim temiz çıktı kan idrar bide röntgen sonuçlarımı dr. götürcem 2de randevum var.. İnş. onlarda temiz çıkarrr:18:

latilokumum eğer ultrason temiz çıktıysa endişelenme, röntgenden pek bişi çıkmaz. Kan da önemli ama, sen içini ferah tut, kan da iyi çıkar inşallah

İnşallah öyle olur cnm çok saol

wuuuww kırmızı iç gıcıklatıcı renk

evet geçenlerdede seni hastanaye götürmüşleri dimi.
gelmiş geçmiş olsun devrem. niye öyle oluyosun ki stres sıkıntı çok mu yapıyosun kendine?

benimde bi kez olmuştu bi karın ağrısı böyle acı verir cinsten yolda girmişti hemde olduğum yerde bayılmışım. üniversiteye gidiyorum o zaman yanımdaki arkadaşım kolonya ve limondan nefret eden birisiyi o bayılmam sayesinde kolonyayla arası yumşamıştı hatta ben doktora felan gitmemiştim o zaman beni ayıltmışlar yolda sonra arkadaşımın desteğiyle eve gelmiştim.

evet cnm takmıyorum bende artık

günaydın kızlarr...

Günaydın cnmm

Saol devremm....Bilmiyorumki ister istemez yapıyorum stress. bazen yemeden içmeden kesiliyorum.. Yani bu askerlik bnm bütün dengemi alt üst etti
Evet bilirim o ağrıyı.. sanki karnına bıcak saplanmış gibi:18:... sanırım bünyen falan zayıftı ondan bayılmış olabilirsin cnmm..
Neyse Allah beterinden korusunnn

maşallah
bende de bunun arasında kalp olanı var
sende kendin mi yaptıın
aah ah ilk bunu işaretlediğim günleri hatırlıyorum ağlaya ağlaya
ne günlerdi yarabbim ya
Darısı başınıza inşallah canım benim
tatlım birde alıntıdaki resmi siler misin rica etsem
Maşşallah duyguşşşumm
darısı başına canım benim

Son düzenleme:
hoşgeldinizzzzz :87::87:

ohh 5dk başka yere baktım herkescikler gelmiş de sayfalar akmış gitmiş, zor yetiştim wallahi
Hoşgeldiniz kızlaaaar
Kahve tiryakisi arkadaşlarım, ben de alıp geliyim beraber içelim sabah kahvemizi

günaydın cicim... Hoşgeldinn

hoşgeldin cnm

çok şekermiş rengide modelide

günaydııııınnnn canlarıııım hoşbulduuum, naber nasılsınız???
Duyguuummm aşkolsun her gün ugruyorum yaaaaa deme öyleeee

devrem ama askerin seni iyi görmek iyi olduğunu bilmek ister sen niye böyle yemeden içmeden kesiliyorsun ya. Yapma kendine öyle kötü şeyler.inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar

ya sorma devrem benim bünye daha doğrusu tansiyon 10-5 9-6 hep bu civarlarda olduğundan en ufak bi durumda hemen bayılabiliyorum. bende bayılma anısı çoktur.ama artık bıktım bu durumdan. zaten hastane, kan iğne dişçi fobim yüzünden ihmal ettiğimden şeyler var. ooff sıkıldım bak şimdi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…