sümüklü seni gel yamacımaa hobaaaadamat halayı bu heee
ozaman çook dikkat et kendine bol bol vitamin al canım
Şükür beni düşünen biri varmışşşş
İyi canım çok şükürr...
Kan değerlerim düşmüş... karın ağrımla alakası yok ama bu arada onuda gördüler... Kansızlığım ilerlemiş yine kan şuruplarına devam etmek zorundaymışım...verdiler yine bisürü
Onun haricinde temizz.. Jinekoloğun dediği şey sadece kasıklarımı üşütmüşüm.. Mayıs gelene kadar açık ayakkabı giyme çorapsız dolaşma ve regl dönemlerinde ayağını belini sıcak tut:97: Çok şükürr bunadaa
hoşgeldiiiiiiiiiiin, sonuçlar iyi galba
senin o dilini tutarım üzerine de pul biberi dökerim taam mı
İyi canım çok şükürr...
Kan değerlerim düşmüş... karın ağrımla alakası yok ama bu arada onuda gördüler... Kansızlığım ilerlemiş yine kan şuruplarına devam etmek zorundaymışım...verdiler yine bisürü
Onun haricinde temizz.. Jinekoloğun dediği şey sadece kasıklarımı üşütmüşüm.. Mayıs gelene kadar açık ayakkabı giyme çorapsız dolaşma ve regl dönemlerinde ayağını belini sıcak tut:97: Çok şükürr bunadaa
İyi canım çok şükürr...
sümüümü elime siler sona halayda elinden tutarım taam mıhastalık çarptı beni pislikleştim
saol cicim tavsilerin içinen iyi yöntem başkasına satmakmış ama hastalığı gel öpücem seni
İyi canım çok şükürr...
amin canım saolll
güzel şarkıydı o
saol cnm yazdım çok şükür iyi
Hadi ordaaannnndene bi heleee
Hem suçlu hem güçlüüü
geçmiş olsun canım ben bilmiodum trip atma bana
kan iğnesi veriolarmış verdilermi sanada:26:
aman aman bişii çıkmamasına sevindimm
doktorunun dediklerini yap yoksammm
bende ösledim nolmuş
annem kalp hastası açık kalp ameliyatı oldu tek gözü kör oldu falan baya hastalığı var kadının
inşallah canım sen dualarını eksik etme :) benim kuzumda çanakkale gökçeada da
İyi canım çok şükürr...
cnm bende bilmiodum geçmiş olsun sendemi kansızsın ya çok kötü bişeyy şu kansızlık[/B]
geçmiş olsun canım
aaa aaaa ne ayıpp ne ayıppphoşgeldin dedik suçlu olduk
ben de düşünmüştüm seni, ben de sormuştum ama neyse
aman canım ben almıyımm sen başkasına sat
saol cnm yazdım çok şükür iyi
Hadi ordaaannnndene bi heleee
Hem suçlu hem güçlüüü
saol cnmm... temam sana trip yokk
yok cnm bende yıllardır b12 anemisi var ama hiç kan iğnesi vurulmadım.. Ben hap ve kan şurubu kullandım (veltifer,maltofer vs..)Sadece kullandığın sürece kan oranın düzene giriyo.. Bıraktığımda eski halime dönüyorum.. Ömür boyu kullanmak zorundayımm
saol canım benimmm
mecbur yapıcazz. başka çare yokk....
saol şekerim...evet kansızım anemi var bendee
bedava yaptık ablaa gell gellll gelllllllll
bende cevap yazdıktan sonra gördüm msjını şekerim saol..
Trip atmayın uleynnn...
ne bu Kk hatunları gidin kocelerinize atınnnnnnn
kocamı bulsam tribimi ona atarım zatii
hapı bırakınca kan hücrelerin yine düşüosa biyerden bi kayıp vardır, onu düzeltmek lazım.:44:
ya adet kanamaların çok oluodur, ya uzun sürüyordur, beslenme bozukluğu vardır fln. bunun gibi bi nedeni olmalı canım, bence bi hematolojiye git
kızlar askımla yıne konustum yıne aradı benıııı
bana dedıkı benı hayal kırıklına ugratma dedı
hmm anladım canım sürekli ilaç kullanıp dikkat etmen lazım ozaman[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?