Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yarın ailesi onun yanına gidiyo ziyarete,ben gidemedim diye çok morali bozuldu,zaten de şafak da sıkıştırmaya başladı keyfi yoktu,süper olacak bu sürpriz inşh
beğenmene sevndm cnm

evet yaa..siz böyle gunlerde yanında olmayınca kırılıyorlar bır parça..benım AŞKIMIN mezunıyetıne gıdememıştım görevdeyım dıye.. çiçek yollamıştım bende..
sizinkı yaratıcı olmuş..boyle ınce düşünmenız onu şafağa kada ıdare edecek bence..moralden otesı yok asker için

ne kadar mutlu olmuştur..:)

teşekkür ederim,inşh dediğin gibi idare eder "57" gün daha..

ve kesinlikle onlar için herşey moral,mutlu olsun o ; zaten iki katı daha mutlu ediyor beni

ki eminim hepimiz için aynısıdır..

ve siz demeseniz de olur,sen yeterli:
)

benımkı alışkanlık işte..dilim siz ve hocam lafına aşına..
57 gun çabucak geçsın..benımde o kadar kaldı süre..ınsan 2 ayın altına düşünce bır ayrı sevınıyor..benımkı oyle oldu..benım AŞKIM şırnak uludere'de..kargo ıle çiçek gönderecektım gıtmıyormuş o bıle oraya

o zaman sende benim tertipsin.. :) hadi bakalım çabucak geçer gider günlerimiz inşh..

çiçek bile gitmiyor yani:/ hayırlısıyla sağ sağlim gelsinlerde çiçek manyağı yaparız onları beee

o zaman sende benim tertipsin.. :) hadi bakalım çabucak geçer gider günlerimiz inşh..

çiçek bile gitmiyor yani:/ hayırlısıyla sağ sağlim gelsinlerde çiçek manyağı yaparız onları beee

haklısın..hayırlısı ıle bır gelsin elimın altına beklıyorum
ben çıkayım yoksa yarın okula gıdemeyeceğim..görüşmek üzere ıyı geceler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…