Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mukaddes haketti bence :88:

Rahmi'yı mumla arar vallahı orası oyle..eden buluyor haa dızı bıle olsa:79:
yazık çocuğa..bnım öğrencılerım kardeşi olduğunda bıle değşim gösterırken o çocuk ne olmaz..ayy bana dizilerı yasaklasınlar..AŞKIM bu huyumu bbılıyor..eve tv alınmayacak bızde

tv alınmayacak mı aaa bu arada kız fanatik kulüplerde çalışan bayanlar kulübü var arada uğra oraya da

tv alınmayacak mı aaa bu arada kız fanatik kulüplerde çalışan bayanlar kulübü var arada uğra oraya da

orada ne var kı? hıç duymadım:26:
tv ıstemıyoruz..bır odaya sınemavızyon,blkıde sınema sıstemı alırız..bırde kanepe..fılm koyup ızlerız..yoksa oturup tv ızlemez kı

orada ne var kı? hıç duymadım:26:
tv ıstemıyoruz..bır odaya sınemavızyon,blkıde sınema sıstemı alırız..bırde kanepe..fılm koyup ızlerız..yoksa oturup tv ızlemez kı

hım biz aşkımla beraber tv izlemekten çok keyif alıoruz dizime uzansın tv izlesin bende onu izlimmm yaaaaa en çok sevdiğim şey

hım biz aşkımla beraber tv izlemekten çok keyif alıoruz dizime uzansın tv izlesin bende onu izlimmm yaaaaa en çok sevdiğim şey

dizi ızlese bende tv açarım ama ıı nıck ızlemez kıbızde fılm alıp ızleyeceğiz artık
da ben şu az önce bahsedılen kulupten anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…