Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım şimdi bir arkaşımızı arayıp aşkımın babasını ne zman aramış öğrendim en son geçen hafta aramış beni daha çok arıo anladığım kadarıyla

he iyi ozaman aferim aşkınaa.. hep böyle olsunnn

büyük çok şık kırmızı salon diye bir yer var cnm orada olucak yani buranın en lüks salonu diyebılırım ama hangı renk gıyıceme karar veremedım:26:

hımm esmersen saks mavisi, yılın trendi pudra rengi, bebek pembesi ve tonları olabilir...
Kırmızı da yakışır esmerlere ama salon adı gibi kırmızı ağırlıklı ise kırmızı tercih etme cnm

Gaz verme len kızaa

veririmmm işte:76:

Cnm benm kırmızyla cok fazla aram yoktur ama bir çok arkdş kırmızı guzel olur diyor bakıcam kırmızıyada uzn almayı düşnmyrm zten ama çokta kısa olmamalı işte

dizde olanları çok hoş canım birde esmerim diosun kırmızı yakışır bence

iyiyim canım bişeyler yazıyorum takip edemeden iş çıkıyor gidiyorum.
sen nasılsın bakıyım

yoğun kankammm bnmmm
bende iyi sayılırım cnm... yeni bişiler aldınmı bakamadım bu sıralar topiğinee...
bende bi topik açmayı düşünüyorum çeyizlerim için aldıklarımın fotolarını falan çekebilirsem haftasonu

yok be canım
ben sıkılıyorum çoğu çeyizin resimlerini çekerken falan ne biliyim gösteriş gibi geliyor.
onun için başkalarının işine yarayacakları eklemeye çalışıyorum hele şu sıralar odanın kapısını açmıyorum desem yeridir.
hem zaten züğürdüm yaw 20sinde maaş yatacak malesef haftasonuna geliyor. ne alacak param var ne de çeyiz görme isteğim
ama kendine açarsan falan haber ver bakarım bende

bende 1 ınde maas alıyorum paranın 3 te 2 sı taksıte gıdıyor zaten gerı kalan da benm kendı harcamam derken elde var sıfır kalıyom ole su ceyız taksıtlerı benı yedı bıtırdı vala

bende 1 ınde maas alıyorum paranın 3 te 2 sı taksıte gıdıyor zaten gerı kalan da benm kendı harcamam derken elde var sıfır kalıyom ole su ceyız taksıtlerı benı yedı bıtırdı vala

evet canım benim çeyiz için taksidim yok hele bu ay havaya harcadım resmen parayı.

dizde olanları çok hoş canım birde esmerim diosun kırmızı yakışır bence
Giyip karar verircem cnm baklm artk
fazla seksi giyenme sevgilinde yok yanında
etek boyu dizin üstüne geçmesin

timammmmmmmmmmmmmm yingeç diz üstü çok aşmaz da topuklu giyince aşarmı acaba önceden giyinip giyinip fotosunu çekip yolluycm bakim hangsıne karar verırse artık ah gelebılseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…