- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Cümleten HeLLOoOoo
valla aslında öyle küçük bi şehir değil ama İzmir yakın olduğu için marka yerler pek açılmıyor.[/B]
Ben geldimmm
bakalım canım ne olduğunu bilsem keşke anlatamadı hemen kapamam gerek dedi
Arar yine merak etme cnmm...
Gerçi sana böyle dediğime bakma.. Bizimde buna benzer bi durumumuz olmuştu.... ilk defa bi gece yatmadan aramamıştı.. sabaha kadar uyumamıştım.. sonra sabaha karşı 4buçukta arayıp olayı anlatmıştı...
onun için askerlerimiz aramıyorsa mutlaka geçerli bi sebepleri vardırr...
Ben geldimmm
Yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26: Mayısta mezunıyet balom var henüz elbisemi almadım ama sizlerden de fikir almayı isterim sizçe hangi renk olsun kızlar ben esmerim görenler bilirSaçlarımda siyah. çok kararsızım
merabaa kızlarrrrrr
şafak 204
nerdesin sen yaaaa/COLOR][/B]
evet canım öle gerçekten oda öle dio aramasam çok kötü bişey var sanma aşkım kesin başka bir sıkıntı vardır dedi
hoşgeldin cnmmm
Balon nerde olucak cnm... Otelde falan mı ?
Hoşgeldin tertipp
hoşgeldin canım
aynen ya üzülüorum boş boş naparsa yapsın
hoşgeldin canım
bilmiorum canım
heeeeeeeeeee şöle üzülme cnm benım zor bır durum ama duzelır emın olben bızım duzelmemıze ıhtımal bıle vermezken sımdık ıyız bak sen bılıosun olanları bosver takma
Aynen öyleeee
Ama sizi aramayıp ailesini aramaya fırsat bulabiliyorsaa:istediğiniz kadar trip atabilirsinizzz... Hatta fazlasını
heeeeeeeeeee şöle üzülme cnm benım zor bır durum ama duzelır emın olben bızım duzelmemıze ıhtımal bıle vermezken sımdık ıyız bak sen bılıosun olanları bosver takma
hoşgeldin cnmmm
balon nerde olucak cnm... Otelde falan mı ?
hoşgeldin tertipp
Aynen öyleeee
Ama sizi aramayıp ailesini aramaya fırsat bulabiliyorsaa:istediğiniz kadar trip atabilirsinizzz... Hatta fazlasını
büyük çok şık kırmızı salon diye bir yer var cnm orada olucak yani buranın en lüks salonu diyebılırım ama hangı renk gıyıceme karar veremedım:26:
Geldim kankaamm
Nabersin?
düzeldimi aranızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?