Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla aslında öyle küçük bi şehir değil ama İzmir yakın olduğu için marka yerler pek açılmıyor.

Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf

:26::26: inşallah kötü bişey yoktur cnm içini ferah tutmaya çalış.

Cümleten HeLLOoOoo

devreem hoşgeldin. nasılsın_ sonuçların nasıl çıktı?

sen rimel ne kullanıyosun devrem?

hoşbuldum şeker naber?

hoşbuldum cnmm...
Ne gzl askerin aramış bak... Ceza dedikleri formalite bi tutanak tutarlarr.. Yada bikaç hafta çarşı kitlerler ... Sıkma canını bişey olmaz...
lokumum daha acemi çarşı yok zaten
cnm benım askerde bole seyler cok oluyor ınan bana bızde yasadık ama emın ol kotu bısey olmaz :26:

inş. öyle olur canım içim rahatlasaydı bir hem sinir etti ama çok korktuğum için ses etmedim

devreem hoşgeldin. nasılsın_ sonuçların nasıl çıktı?

sen rimel ne kullanıyosun devrem?

devremmmmmmmm
hoşbuldum.. şükür iyiyim cnm.. sonuçlarda iyi şükür kötü bişi çıkmadı sadece kan ilaçlarıma devam edicem.. kasıklarımıüşütmüşüm.. ayak ve belim çok hassasmışş sıcak tutucakmışım...okadar yani...
ben maybelline nin tombul sarı rimelini kullanıyorum ve gayet memnunum cnm

benn bunuuu kulalnıyorumm kızzlarr ama ıyıı dee cokk kapatma özellıgııı yokk yahuuu
hangisini cnm pissynin kullandgınımı?
bilmiorumki canım şimdi anlatamam dedi birlikten 300 asker birbirne girmiş okadar söledi
Cnm sen kafana takma oluyor ole seyler ıste ıster ıstemez

aaa doğru cnmm untumuşum...
Yani en yaptıklarını bilsen ına göre tahmin yürütücez tecrübelerimize göre ama....
Ama yinede sen içini ferah tut bişey olcağını sanmıyorum..

bakalım canım ne olduğunu bilsem keşke anlatamadı hemen kapamam gerek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…