amin cnm amin =)sagolll canımm darısııı basınaa tattlımmmm
Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf
cümleten hellooooo
sagolll canımm darısııı basınaa tattlımmmm
ben ne dedım cnm arar bugun dedım uzulme oluyor bole seler bısey olmaz alısıcakzın bızde ne kavgalar oldu boluklerınde bısey olmuyor merak etme sen uzulme tamam
Anldım tatlm ona da bakmaya çalışcam vardır muhtemelen
amin cnm amin =)
üzülme cnm tutanakmı tutmşlr neymiş ceza?
anladım şimdilij beğendiğin bişey al ozaman.
sonra erkek arkadaşınla birlikte daha iyisini alırsınız.
masina bu kadar küçük mü ya gelmiştim gerçi avm falan görmedim 4*5 yıl önce abim askerliğini orada batı kışlada yaptı.
Aşkım aradı sesi çok kötüydü birlikte kavga çıkmış ceza almışlar anlatıcam sonra aşkım üzülme sen şimdi dedi offf
Cümleten HeLLOoOoo
hoşgeldin cnm
hoşgeldin canım
kötü bişeymi var dedim evet dedi ama şimdi anlatamam dedi içim içimi yer neolduki acaba
lokumum daha acemi çarşı yok zatenhoşbuldum şeker naber?
hoşbuldum cnmm...
Ne gzl askerin aramış bak... Ceza dedikleri formalite bi tutanak tutarlarr.. Yada bikaç hafta çarşı kitlerler ... Sıkma canını bişey olmaz...
cnm benım askerde bole seyler cok oluyor ınan bana bızde yasadık ama emın ol kotu bısey olmaz :26:
devreem hoşgeldin. nasılsın_ sonuçların nasıl çıktı?
sen rimel ne kullanıyosun devrem?
lokumum daha acemi çarşı yok zaten
inş. öyle olur canım içim rahatlasaydı bir hem sinir etti ama çok korktuğum için ses etmedim
lokumum daha acemi çarşı yok zaten
hangisini cnm pissynin kullandgınımı?benn bunuuu kulalnıyorumm kızzlarr ama ıyıı dee cokk kapatma özellıgııı yokk yahuuu
Cnm sen kafana takma oluyor ole seyler ıste ıster ıstemezbilmiorumki canım şimdi anlatamam dedi birlikten 300 asker birbirne girmiş okadar söledi
Hoşbuldum şeker naber?
Iyidir cnm ya bol bol özlem=)
Hoşbuldum cnmm...
Ne gzl askerin aramış bak... Ceza dedikleri formalite bi tutanak tutarlarr.. yada bikaç hafta çarşı kitlerler ... sıkma canını bişey olmaz...
niye sınır ettı cnm anlat rahatlarsın
aaa doğru cnmm untumuşum...
Yani en yaptıklarını bilsen ına göre tahmin yürütücez tecrübelerimize göre ama....
Ama yinede sen içini ferah tut bişey olcağını sanmıyorum..
zaten 2 dak. Konuştuk canım ben nie aramadın falan dedim evi bile aramadım dedi ev benden önemli yani
zaten 2 dak. Konuştuk canım ben nie aramadın falan dedim evi bile aramadım dedi ev benden önemli yani
aynen ya üzülüorum boş boş naparsa yapsınbosver be cnm takma bak sımdı bnmkının cebı acık arıorum cvp vermıyor bende sınır oluorum neapalım bunlar bole ana kuzusu
hoşgeldin canımben geldimmm
bilmiorum canımlafın gelişi falan demiştşr cnm sinirlidir şuan norml
Cümleten HeLLOoOoo
valla aslında öyle küçük bi şehir değil ama İzmir yakın olduğu için marka yerler pek açılmıyor.[/B]
Ben geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?