Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

SIKILDIM anam ne uzun bi gün bu geçmek bilmediiiiiiiiii

evet beklediğin bişey olunca zaman duruyor sanki:44::95:
sen de bi an önce yarın olsun die bekliosun tabii

ne güzel işte.
Ben brokoli yiyemiyorum da, güzel hale getirmenin yollarını arıyorum canım yaa:44:

selam kızlaaaarr.. canım sıkılıyo,o güzelim hava gitti yerini yağmura bıraktı

kayınvalidemlerde nişanlımın yanına gittiler ama ben gidemedim,şimdi geziyolar.. bende evde pinekliyorum

evet beklediğin bişey olunca zaman duruyor sanki:44::95:
sen de bi an önce yarın olsun die bekliosun tabii

Maalesef öyle oluyorrrrrr

kayınvalidemlerde nişanlımın yanına gittiler ama ben gidemedim,şimdi geziyolar.. bende evde pinekliyorum

sen niye gidemedinnnnnnn:26:

sende gitseydın cnm aılen mı ızın vermedı yoksa okul fln mı var :26: ama nasıl olsa az kldı 2 ay bıle kalmadı gelcek nasıl olsa

kızlar toplu alıntı nasıl yapılıyor billmediğim için burda yazıyorum.. okul yoktu,babamdan izin alamıyorum ama en çok ben özledim,benim görmem lazımdı

ama nişanlısınız cnmm neden izin vermiooo....
bnmde babam verir ama nişanlım izin vermiyo yanına gitmeme

çünkü babam katıdır bu konularda
normalde bu kadar bile bekletmezdi ama sırf askerde diye bişi demedi,zaten o yüzden gelir gelmez 40 gün sonra düğün yapacaz..

senin nişanlın neden izin vermiyoki,ayrılık zor olur diye mi?

küçük ıvır zıvırlarım poetlerde onları çekebilirim.....
Eevet dediğin giib yaparım cnm...
Yarında çarşımız var.. Aşkımı görüceeemmm
:[/B]

SIKILDIM anam ne uzun bi gün bu geçmek bilmediiiiiiiiii

aynen canım öyle yaparsın aklına geldikçe eklersin
hem gerçekten liste ile çok kolay oluyor. ne aldığını falan biliyorsun kafan rahat oluyor..
bizimde maraton bu akşam başlayacak haftasonu resmen koşturmaca ile geçecek
hava da güzel olur inşallah :85:

kızlar toplu alıntı nasıl yapılıyor billmediğim için burda yazıyorum.. okul yoktu,babamdan izin alamıyorum ama en çok ben özledim,benim görmem lazımdı

canım uzulme bosver anladım bızde evlı olmasak bnm babamda ızın vermezdı emınım nasıl olsa gelecek bosver uzulme tamam mıı sıkma tatlı canını

Ayyy :18: kötü ozaman yaa....
Bnm de nişanlım katıdırr yani aşırı derecede kıskançç... kayınvalidem kayınpederimle de olsa gelmememe izin vermiyorr....Yoksa babamdan izin aldıklarında götürelin duru yu dediklerinde tamam der sonuçta büyüklerim var yanımdaa... ama benimki çok fenaa... nuh diyo Peygamber demiyo.. İznede gelmiyo geç gelmemek için... üfff

üzülme canım gönüller bir olsun. :93:

e yani evli olunca işler değişiyor
üzülmemeyi deniyorum,ama artık yoruldum ya çok özledim

evet cnm bıraz oleoluyor cogunda ben tek gıtım yanına
ama senı cok ıyı anlıyorum cnm ama elden ne gelır sende bak evlıne az kalmıs evınızı fln tutunuzmu yoksa kayınvaldenlemı yasıycan sende ceyızlerınle ugras zaman ozaman gecer emın ol benım 6 ay var ama ben bıle ole yapıorum bırde bız daha dugun gelınce olucak yanı aynı evde daha yasayamadık malesef sıgıntı gıbı ya o bızde kaldı ya ben onlarda derken askere gttı gelınce ev ıs derken hemencık dugun olucak ınsalah

Daha bi listem bile yok benimmmmmmmmm
Olmadı senin listenden kopya çekerimmm
Napıcaksınız bu haftasonu bakiymmm
İzmirde haftasonu yağış var ama İst. bilmiyorum.. umarım güzel olur hava..

senın ısın dahada zor cnm oda dayanamaz bır gun ızne gelır cnm sen merak etme

herkesin derdi başka işte.. aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…