Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

senın ısın dahada zor cnm oda dayanamaz bır gun ızne gelır cnm sen merak etme

Yok be devoo... biz izinden sonra çok çokkk kötü oldukk.. o yüzden hiç sanmıyorum gelceğini.. çok zor geldi ayrılması.. gidince psikolojisi allak bulllak oldu zor toparladıı kendini.. o yüzden %00000000000001 bile ihtimal vermiyorum...

herkesin derdi başka işte.. aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık:)

seninki benimkine nzaran biraz daha iyi.. sonuçta evlenince rahatlıcan..
Ama evlenince ben yandımmmmmmmmmmm herkes diyo bunu çevremdeki herkesssssssssss
Allah sabır versin sana diyolarrrr:96:

Daha bi listem bile yok benimmmmmmmmm
Olmadı senin listenden kopya çekerimmm
Napıcaksınız bu haftasonu bakiymmm
İzmirde haftasonu yağış var ama İst. bilmiyorum.. umarım güzel olur hava..

tabi canım alabilirsin bende öyle böyle derken oluşturdum ancak. vallahi sanırım bu hafta sonu da soğuk gibi olacak
bugün babasına hediye bakıcaz sonra ananeme gideriz oda taşınacak yapacak bişey varmı bakıcaz..
yarın nişanlım önce dişçiye gidicek. sonra akşama kadar ev bakıcaz. sanırım geç çıkar dişçiden.
pazar günü de saat 1 de seminere gidicez evlilik üzerine sonra yine ev bakmaya devam :85:

kızlarr sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorum, herkescikleri öpüyorum, iyi haftasonları diliyorum
:79: :79: :79:

hadi yaa daha aynı evde yaşamadınız demek,o da zor be:/ hayırlısıyla gelsede kursanız yuvanızı

bizim ev,iş var çok şükür.. yok kayınvalidemlere uzak olacam inşh.. uzak derken arabayla 10 dk mesafe olacak aramızda.. evin tadilatına başladık işte,nişanlım gelene kadar bitirip yerleşmeyi düşünüyoruz,çok acele olacak düğün çünkü çeyizlerle geçiyorum günlerimi dediğin gibi ama artık tak etti,gelsede benim olsa

merci cnmm
hımmm yoğun bi programın var ne güzeeelll
kıymetini billl hepimiz burda aşklarımızla bi haftasonu geçirmek için can atıyoruzzzz...
İnşallah gönlünüze ve kesenize göre bi ev bulursunuz cnmm..
Ama sen hani diyodunya 1ay önceden tutarım evi diye...
senin düşüncene göre biraz erken demi?

Evet fazla yoğun biz şimdi satılık bakıyoruz halledebilirsek inşallah..
kiralık olursa 1 ay önce..
eee canım sizde zamanı gelince yaşayacaksınız ben şimdi düğün şafağı sayıyorum..
gerçi sizin yernizde olmak ister miyim bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum bundan.
insanoğlu doyumsuz derler hakikaten doğru sen benim yerimde olmak istersin bende senin :85:

anladım cnm hayırlısı ozaman hem ozaman erken gelcek ole dusun bız vala butun ızın haklarımızı tuketıyoruz mazeret ıznınden sonrada sıra evcı ızınlerınde

senı cook ateslı gordum kızz evet bızım ıs bıraz tuhaf oldu ama hayırlısı boleymıs neapalım cnm neyse ev ıs varsa sorun yok ben kırada oturcam bır ıkıncı ıs yok ortada daha ıs arıycaz anlıyac cnm neyse aman hayırlısı neyse o olsun

ateş benim göbek adım 15 ay bu boru değil ama napalım

iş büyük mesele bu zamanda ya:S çok şükür öyle bi derdimiz yok,inşh sizde hemencicik iş ev bulursunuz Mevlam gönlünüze göre versin inşh

dimi ama aaaa bırde ondan oncesı var kızz deme ole ay saol cnm ıyı dıleklerın ıcın herkeze versın allah ıstedıgı seylerı

hee ben satılık baktığınızı bilmiyodum cnmm...
Tabi bütçe uygunsa satılık daha iyi hem kendi evine oturusun ne güzeelll
İnşallah gelsin artık ozaman yaaa....
Emin ol bizim yerimizde olmayı hiç ama hiç istemezsinn..
Asker bekledinmi bilmiyorum ama gerçekten ancak bekleyen anlar
Ben ve şafakçı hatunların çoğu senin yerinde olmayı... düğün şafağı saymayı nasıl isterizz...

anladım cnm hayırlısı ozaman hem ozaman erken gelcek ole dusun bız vala butun ızın haklarımızı tuketıyoruz mazeret ıznınden sonrada sıra evcı ızınlerınde

evet oda erken gelmeyi istiyo zaten bakalım..
Ohh sizinkide iyi heee

çok şükür ya beni göndermeye yer arıyor zaten

dışardan öyle görünür belki ama babalara çok koyar kızlarının evlenmesiii

Son düzenleme:

yeni bi karar bakalım kısmetimizde varsa artık alırız.
daha önce ciddi şekilde beklemedim elbette.. ben zaten buraya sizinle sohbet için geliyorum.
konunun ne olduğuna önemsemeden yoksa ne işim var :85: amaç sizlerle sohbet
elbette kimse sevgilisinden ayrı kalmak istemez ama bazende böyle stresler yeter artık dedirtiyor..
sen dedin ya yaşayan anlar bak sende düğün zamanı bana hak vereceksin içinden çıkamadığın zamanlar da yeter diye çığlık atmak isteyeceksin.
çünkü söz-nişan-düğün her detayı hep kız düşünür erkek karışmak istemez senin istediğin olsun diye.
inşallah sizinde zamanınız hızlı geçer ve sizi de böyle şafak sayarken görürürm

Son düzenleme:

evet cnmm iyiki geliyosunnn

Ev için Allah gönlünüze göre olanı nasip eder inşallahh
uzaktan davulun sesi hoş gelir.. şuan o aşamada olmadığım için ve asker beklemenin verdiği psikoloji ile bu durum haricindeki her hal iyi ve beni mutlu teselli tatmin edebilir gibi geliyorr..
Çünkü bu kadar zaman birlikte ağlayığ birlikte güldüğün herşeyini paylaştığın kısacası yaşam kaynağın birden gidince böyle sap gibi hissediyon kendini boşlukta iştee....
Öff yine bunalım modumdayım bugün kusura bakmaaa...

sende haklısın bende nişan zamanı sinir krizleri geçirmiştim.. herşeyin 4 4lük olmasını istiyosun ama sanki sadece bunun için sen çabalıyosun gibi oluyo yani zorr ....
Sende hayırlısıyla bu evreyi güzel hatırlayacağın şekilde geçirirsin cnm...
Darısı başımıza inşallahh...İyi dileklerin için çokk teşk..:

Son düzenleme:

Kusura bakma acil çıkmak zorunda oldum yarında yokum diye cevap yazmadan mesaiyi bitirmek istemedim

elbette durum çok zor ama Allah burnu bile kanamadan getirmek nasip etsin bu devirde hele beklemek çok daha zor insanın kalbi bile dayanmaz Allah sabır versin.
öyle işte yine akşam oldu çok şükür 2 gün inşallah kafamı dinleyeceğim :85::85::85:
artık pazartesi görüşürüz sizlerle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…