- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
merhaba tezkere güzellerim...
ben gamze şafak topiğinin kurucusu diyelim:)
bende sizler gibi 15 ay asker yolu bekledim.eşim askerliğini tuncelide dağcı komando olarak yaptı.beni bilenler bilir 15 ay değil 15 yıl gibiydi .çok zorlandık ne günler ne geceler geçti gitti .bitmez diyorduk bitti.en umutsuz anımızda topiğin ana sloganı olan
1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK
dedik hep birbirimize umut verdik.kk nın ve burda topiğimde yazıştığım dertleştiğim arkadaşlarımın hakkını ödeyemem burası olmasaydı çok daha zor olurdu.uzattım biliyorum ama size birazcık umut verebilirim belkide inanın bitiyor sayılı gün çabuk geçer derlerdi boğasım gelirdi geçmiyor arkadaş yaaaa sayılı gün 2 kat daha zor geçiyor ama öyle de böylede geçiyor.size tavsiyem kendinizi hırpalamayın sizi meşgul edecek birşeyler bulun ne bilim işe girin kursa gidin hobiler edinin ama kendinizi hırpalamayın.inanın elinize birşey geçmiyor ne sevdiğiniz geliyor nede günler daha çabuk geçiyor.herkesinki kendine zor ama inanın bilenler bilir sorabilirsiniz benimki çok aşırı zor oldu neler yaşadım eşim yokken bilemezsiniz bu nedenle benimkisi bittiyse rabbim doğan güneşi gösterdiyse sizinkide biter umutlu olun 1 gün gelecek 1 gün kalacak sizinde sloganınız olsun...sizlere bol bol dua ediyorum askerlerimizi dualarımız koruyacak unutmayın.ağlamak sızlanmak yerine açın bi yasin okuyun.hem siz ferahlayın hem o dua sevdiğinize kalkan olsun.inşallah sevdikleriniz görevlerini sağsalim bitirir ve kazasız belasız sizlere dönerler.RABBİM ASKERLERİMİZİ KORUSUN
gamzem cnm şafaktaşımmm yaaaa senn hakkını nasıl öderim ben ii ki bu topiği açmışsın bitanem bnm de şafak 60 ve askerim izinde
amin gamzecimhepimizinde hakkı var birbirimizde canım.evet bende bu topik sayesinde daha az hasarla atlattım askerliği çok sevindim 2 ay kalmış allah doğan güneşi göstersin canım inşallah .........izninizi güzel geçirin birbirinizi üzüp izni berbat etmeyin(biz öyle ediyorduk eşimin ailesi nedeniyle )temelli geldiği günleri gör inşallah canım
merhaba tezkere güzellerim...
ben gamze şafak topiğinin kurucusu diyelim:)
bende sizler gibi 15 ay asker yolu bekledim.eşim askerliğini tuncelide dağcı komando olarak yaptı.beni bilenler bilir 15 ay değil 15 yıl gibiydi .çok zorlandık ne günler ne geceler geçti gitti .bitmez diyorduk bitti.en umutsuz anımızda topiğin ana sloganı olan
1 GÜN GELECEK 1 GÜN KALACAK
dedik hep birbirimize umut verdik.kk nın ve burda topiğimde yazıştığım dertleştiğim arkadaşlarımın hakkını ödeyemem burası olmasaydı çok daha zor olurdu.uzattım biliyorum ama size birazcık umut verebilirim belkide inanın bitiyor sayılı gün çabuk geçer derlerdi boğasım gelirdi geçmiyor arkadaş yaaaa sayılı gün 2 kat daha zor geçiyor ama öyle de böylede geçiyor.size tavsiyem kendinizi hırpalamayın sizi meşgul edecek birşeyler bulun ne bilim işe girin kursa gidin hobiler edinin ama kendinizi hırpalamayın.inanın elinize birşey geçmiyor ne sevdiğiniz geliyor nede günler daha çabuk geçiyor.herkesinki kendine zor ama inanın bilenler bilir sorabilirsiniz benimki çok aşırı zor oldu neler yaşadım eşim yokken bilemezsiniz bu nedenle benimkisi bittiyse rabbim doğan güneşi gösterdiyse sizinkide biter umutlu olun 1 gün gelecek 1 gün kalacak sizinde sloganınız olsun...sizlere bol bol dua ediyorum askerlerimizi dualarımız koruyacak unutmayın.ağlamak sızlanmak yerine açın bi yasin okuyun.hem siz ferahlayın hem o dua sevdiğinize kalkan olsun.inşallah sevdikleriniz görevlerini sağsalim bitirir ve kazasız belasız sizlere dönerler.RABBİM ASKERLERİMİZİ KORUSUN
selam kızlar:80:
selam kızlar:80:
selam susunasılsın bakalım..şafağın baya azalmış.. sen git ki sıra bize gelsin artık..
canımmm yaaa evet ama hiç geçmiyor artık biliyomusun of zaman durdu sankiii:26:
selammm :80::80:
aynen öyle canım ben de öyle hissediyorum..sanki hiç gelmiycek,bitmeyecek gibi geliyor..
selam canım nasılsn
saol canım iyi sayılırım sen nasılsın ?
hem hiiç söylenmeyin geçmiyo dieee ne kaldı şurda
çok kötü son günler iyice sabırsızlanıyo insan
doğrudur canım yaa ama geçicek o kadar gün bitmiş şu bir aymı geçmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?