Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

durum nasılsın bebemmm geçmişi okudum eniştede kıskanç gördüğüm kadarıyla napcaz biz bunlarla :18:

Son düzenleme:
selaaaaam devrelerim ve torunlarımız :79: :81: :98:
( Babyke+, didem_evo, nuran07, siyah_inci+, xdurux+ )

Son düzenleme:
durum nasılsın bebemmm geçmişi okudum eniştede kıskanç gördüğüm kadarıyla napcaz biz bunlarla :18:

iyim didoşumm ay bilmom netcezz orda iyice zıvanadan çıktı hakim olamıyo sinirlerinee...
bende sus pus dinliyorum her dedğini napam yoksaa daha fena olucaak..
sen napion şekerimm?

durucuumm
işlerle boğuşuyorum napimm
sen napıyorsun keyifler nasıl canım arkadaşım

siyah incimm hoşbuldumm

benimde yoğundu sabahtan beri ama şimdi azaltıım işlerimi takılıyorum burda işte ..
iyiyim cnm şükürler olsun aşkım mektup yollamış yine bugünn onu bekliyorum inşallah cumaya yetişir..Yoksa bayramdan sonraya sarkıcaak..

selaaaaam devrelerim ve torunlarımız :79: :81: :98:
( Babyke+, didem_evo, nuran07, siyah_inci+, xdurux+ )

hoşgeldin begümmm..ne zamandır konuşmuyoruz senle tatlım nasılsın?
ben torunmu oluyorum acepp:26:

hoşbuldum durucuumm, bence torun oluyosun ama bu işi daha iyi bilenler vardır aramızda mutlaka başkasına da soralım iyilik canım, maaşallah bugün şafağımız 81, sonunda illere başladık, heyecanlıyım o yüzden, darıssı sizlere inşallah, bize depükleyin yollayın artık gelsin eşlerimiz/nişanlılarımız/sevgililerimiz yaaa

benimde aynı yoğundu işler bitirdim bendee
aşkın mektupmu göndermiş ayy ne güzelll
inşallah yetişirde okursun yarinini mektubunu

hoşbuldum canıım, naber nasılsın?

iyiyim canım işleriimi bitirdim geldim burayaa sen nasılsın

selamlarr flowerm seni listemden depükledim dün geceeee artık bnm sorumluluğumda deilsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…