Bende dayanamadım bigün patladım dedim napıyım durummben çok karışıyon deyince dahada abartıyo daha çok sıkıyor benii.. ben hiçbişey demiyorum artık..
napıyım tatlım çok sıkmıştı dedim bende tavırlara triplere girdi karışmıcam hiçbşeyine dedi bende içimden keşke dedimyazık durummmmm :84:
anemm ben bu lafı dicem varyaa ohoooo saymadığı laf kalmaz.. istediğin yere gidiosun akşamları çıkıosun erkk arkadaşlarınla görüşüosun ( taş çatlasın ayda bir kalabalık grup halindedir oda ) ohoo daha aklıma gelmeyen bi sürü şey bulur sonundada bundansonra karışmıcam ne halin varsa gör der kapatır konuyu
çabuk toparlanıcaklar ben inanıyorum begümüm biz hep destek tam destek yanlarında olucaz ee ailelerde olucak toparlanıcaklar..Seninkinde varmı kıskançlık begümüm?hayal kurmakla, sürekli geleceği konuşmakla birbirimize düşündürmekle geçti bizim bu yaklaşık 12 ayımız, ama son haftalarda sadece gelmesine odaklanmış durumda hiç konuşmuyoruz konuları, rafa kaldırdık, inşallah gelince çabuk toparlanır da beraber konuşuruz bakarız :97:
kanka yapıcak bişeey yokk katlanıcaksın
Bende dayanamadım bigün patladım dedim napıyım durumm
napıyım tatlım çok sıkmıştı dedim bende tavırlara triplere girdi karışmıcam hiçbşeyine dedi bende içimden keşke dedimama nerdeeeee
çabuk toparlanıcaklar ben inanıyorum begümüm biz hep destek tam destek yanlarında olucaz ee ailelerde olucak toparlanıcaklar..Seninkinde varmı kıskançlık begümüm?
kanka kelin ilacı olsa kafasına sürer dimi ben çare bulamadım daha sana ne diyimkikatlanıoz zaten deee bi çözüm bul kankam yaaaa delircek gibin oluom bazennnn :84:
ben kıskançlık konusunda belli konularda hiç taviz vermedim, aynı iş yerinde çalıştığımız için kıyafetimi falan görüyodu, hiç bi şekilde değişmeyecek benim giyinme şeklim yerine zamanına mekanına göre giyinmeyi bilirim ben diye belli ettim o açıdan hiç sorun yaşamadık çok şükür, bundan sonra da yaşamayız umarım.. o da her zaman der zaten bi yere giderken ne giysem diye düşünürken sen nerde ne zaman ne giyileceğini bilirsin zaten ne giysen yakışır sana diye
arkadaşlarımı da tanır bilir zaten ben de onunkileri aynı şekilde.. ama mesela bi günümü ona ayırdıysam o günü plan program yaptıysak ve sonradan benşm o günü işim çıkarsa başkasıyla bişey yapmam gerekirse delirir, kıskançlığa mı girer neye girer bu bilmiyorum ama bende de aynı sorun oluyo.. ben ondan dah akıskancım aslında kız arkadaşlarıyla olan ilişkisine falan karışırım ben, o benimkilere o kadar karışmaz
ama olmadık şyelere takılıp kaldıgı bi kaç gün sonra söyledigi ve beni delirttigi de olabiliyo
hoşgeldin cnm nasılsınnnnangelgozde+, didem_evo, flowerb, siyah_inci+, xdurux+
selam kızlar
hoşgeldin cnm nasılsınnnn
angelgozde+, didem_evo, flowerb, siyah_inci+, xdurux+
selam kızlar
kanka kelin ilacı olsa kafasına sürer dimi ben çare bulamadım daha sana ne diyimki
Maşallah diyim baya anlayışlı nişanlın begümcüm
O kadarda olsun bişey olmaz canım
Kızlar aranızda bievin bardak-kadeh vs takımlarından alanınız varmı ben cam ürünlerinden almadım henüz ve bievin takımlarına bayılıorumm
anammmm konu kıskançlık ya benim aşkım ne güzel bana hiç karışmazdı kafama göre takılırdım adam askere gitti içinde ayı uyandı yahu ne giydin diye sormaya başladı
ölsek kimse sallamıcak hee
bende iyim tatlım askerimde iiyiiii msjlasıyossiyiyim tatlım sen nasılsın askerin nasıl :80:
hoşgeldiiiinnnnn
başka zorlukları var canım benimkinin de, kaprisleri, ani parlamaları, sinirlenince gözünün kimseyi görmemesi, öncelik her zaman onun hayatı olsun ister, bencildir, ... bi de kıskanç olsa bu günlere gelemezdik zatençok şükür iyi o konuda allahnazardan saklasın aman bi ben bi de ailesi biliyo ben neler çekiyoprum ondan hep diyolar zaten başkası çekmez bunu diye
nane limon iç durum
ben bernadodan beğendim ama daha alamadım
işte ben de bundan korkuyorum, askeryken yaptıkları sayılmaz, oranın psikolojisi farklı ama gelince nolucak ben onu düşünüyorum.. umarım kalıcı kötü etkiler olmaz..
nolduuuuu nolduuuu
ne oldu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?