hoşbuldum durucuumm, bence torun oluyosun ama bu işi daha iyi bilenler vardır aramızda mutlaka başkasına da soralımiyilik canım, maaşallah bugün şafağımız 81, sonunda illere başladık, heyecanlıyım o yüzden, darıssı sizlere inşallah, bize depükleyin yollayın artık gelsin eşlerimiz/nişanlılarımız/sevgililerimiz yaaa
Devremmm kraldevre olduk bea kimsenin zoruna gitmesinselaaaaam devrelerim ve torunlarımız:79: :81: :98:
( Babyke+, didem_evo, nuran07, siyah_inci+, xdurux+ )
Ahh cnm anlıyorum seni bende her dediğine hee diyorum nolcak bilmiyorum çalışmamada karşı çıktı işyerindeki bi çocuktan dolayı problem yaşamıştık ben gelene kadar çalışmıcan dedi temmuzdan beri çalışmıyorum aklı bende kalmasın diye tamam dedim...Gelince böyle olmıcak tabi..Sizde nasıldı askerde diyemi herşeyine tamam diyosun yoksa öncedendemi hep onun dediği olurdu canım?iyim didoşumm ay bilmom netcezz orda iyice zıvanadan çıktı hakim olamıyo sinirlerinee...
bende sus pus dinliyorum her dedğini napam yoksaa daha fena olucaak..
sen napion şekerimm?
inan seninle bende sevindimmsevincine ortak oldum bendeee
Az kaldı dimiii
Allahım daha çok mutlu etsin hepisiziiii
benimde aynı yoğundu işlerbitirdim bendee
aşkın mektupmu göndermiş ayy ne güzelll
inşallah yetişirde okursun yarinini mektubunu
iyiyim canım işleriimi bitirdim geldim burayaasen nasılsın
hakkaten geçiyor zamannnnDevremmm kraldevre olduk bea kimsenin zoruna gitmesin
Nasılsın canımmm
Ahh cnm anlıyorum seni bende her dediğine hee diyorum nolcak bilmiyorum çalışmamada karşı çıktı işyerindeki bi çocuktan dolayı problem yaşamıştık ben gelene kadar çalışmıcan dedi temmuzdan beri çalışmıyorum aklı bende kalmasın diye tamam dedim...Gelince böyle olmıcak tabi..Sizde nasıldı askerde diyemi herşeyine tamam diyosun yoksa öncedendemi hep onun dediği olurdu canım?
Sağol nuranım bizden sonra sıra sizde zaman geçiyo bak görüyosun:81:
normalde 3günde geliyor ama cuma akşamına kadar inşallah yetişir cnm yaa yoksa bayram boyu meraktan çatlarımm
benimde aynı yoğundu işlerbitirdim bendee
aşkın mektupmu göndermiş ayy ne güzelll
inşallah yetişirde okursun yarinini mektubunu
iyiyim canım işleriimi bitirdim geldim burayaasen nasılsın
selamlarr flowerm seni listemden depükledim dün geceeee artık bnm sorumluluğumda deilsinnn
Devremmm kraldevre olduk bea kimsenin zoruna gitmesin
Nasılsın canımmm
Ahh cnm anlıyorum seni bende her dediğine hee diyorum nolcak bilmiyorum çalışmamada karşı çıktı işyerindeki bi çocuktan dolayı problem yaşamıştık ben gelene kadar çalışmıcan dedi temmuzdan beri çalışmıyorum aklı bende kalmasın diye tamam dedim...Gelince böyle olmıcak tabi..Sizde nasıldı askerde diyemi herşeyine tamam diyosun yoksa öncedendemi hep onun dediği olurdu canım?
Sağol nuranım bizden sonra sıra sizde zaman geçiyo bak görüyosun:81:
git git de sıra bana gelsin kep altıyım artıkkk siz de kral devreee 3 aya kalmaz bende teskereci oluyorummmm cnmmmmaaa yoksa artık konuşmayacakmısın benimle
gideyim artık listelerden yavaş yavaş yeter gözdem yaaa 9 ay oldu nişanlımı hiç görmediğim
Devremmm kraldevre olduk bea kimsenin zoruna gitmesin
Nasılsın canımmm
bende seni anlıyorum tatlım...
askerlkten değil tatlım ben tanıdığımdan beri 5buçuk 6 yıldır böyle deli gibi kıskançç... yani ben ilk yıllar direndim sözünü dinlememek için ben yönetmeye çalıştım ama ıhhh olmadı yola gelmedi başedemedim kıskançlıklarıyla sonra zamanla bende bibaktım herdeiğini yapıyorum. giyimime makyajıma saçıma başıma yürümeme. nereye gidip gelceğime arkadaşlarıma daha sayamadığım herşeyime karışır ve askere gittiğinden beri hiçbiryere gitmedim desem yeridir..ordan bile kontrolü bırakmaz..benimde iş konusunda çok problem yapıyor neyseki uzun yıllardır burda çalıştığım için ve şirkettekilerin hepsini tanıdığı için zar zorda olsa ikna ettim babam bile konuştu bu konuda.. evlenince istersen çalıştırmazsın ama şimdi çalışsın yoksa evde beklemek daha zor olur zaman kızıma zaman geçmez diye zor yola geldi..
incimmm..........:119:
iyim didoşumm ay bilmom netcezz orda iyice zıvanadan çıktı hakim olamıyo sinirlerinee...
bende sus pus dinliyorum her dedğini napam yoksaa daha fena olucaak..
sen napion şekerimm?
Bende baştan ipleri verme k istemedim ama verdim bi şekilde....Şimdi herşeyime karşıyo kıyafet, arkadaş, iş, gezme herşey aklına gelebilecel herşeyden haberdar olmak istiyo bazen çok boğuluyorum ama çok seviyorum huzursuz olmayalım dıyede tamam dıyorum dedıklerıne tamam demezsem trıplere gırıyo tavır yapıyo sinirleniyo işimiz zor durucum Allah yardımcımız olsunn.bende seni anlıyorum tatlım...
askerlkten değil tatlım ben tanıdığımdan beri 5buçuk 6 yıldır böyle deli gibi kıskançç... yani ben ilk yıllar direndim sözünü dinlememek için ben yönetmeye çalıştım ama ıhhh olmadı yola gelmedi başedemedim kıskançlıklarıyla sonra zamanla bende bibaktım herdeiğini yapıyorum. giyimime makyajıma saçıma başıma yürümeme. nereye gidip gelceğime arkadaşlarıma daha sayamadığım herşeyime karışır ve askere gittiğinden beri hiçbiryere gitmedim desem yeridir..ordan bile kontrolü bırakmaz..benimde iş konusunda çok problem yapıyor neyseki uzun yıllardır burda çalıştığım için ve şirkettekilerin hepsini tanıdığı için zar zorda olsa ikna ettim babam bile konuştu bu konuda.. evlenince istersen çalıştırmazsın ama şimdi çalışsın yoksa evde beklemek daha zor olur zaman kızıma zaman geçmez diye zor yola geldi..
durummm
fazla karşılık verme heleki sinirliyken hiç verme.. bekle sadece beklee.. bıdı bıdı yapmaya badşlığında haklısın aşkım tama aşkım de üstüne gitme sakinleştiği zamanı bekle.. ondan sonra sakin skain konuşursunuz tatlım.. ha ben öle sus pus olamıyorum napıym benide zıvanadan çıkarıo sonra kavga edios..
Begümüm plakaların hayırlı olsun devrem
Bende iyiym benimkiyle mesajlaşıyoz gelince şunu yapcaz bunu yapcas diye
Bende baştan ipleri verme k istemedim ama verdim bi şekilde....Şimdi herşeyime karşıyo kıyafet, arkadaş, iş, gezme herşey aklına gelebilecel herşeyden haberdar olmak istiyo bazen çok boğuluyorum ama çok seviyorum huzursuz olmayalım dıyede tamam dıyorum dedıklerıne tamam demezsem trıplere gırıyo tavır yapıyo sinirleniyo işimiz zor durucum Allah yardımcımız olsunn.
incim ben koç burcuyum yani benim bazen inadım tutuyor üzerine üzerine gidiyorum ozaman daha kötü oluyor ama genelde hep o asabi konuşur hallerinde sustum sakin sakin dinledimm ondan bukadar hükmü var üzerimde ya canımm....
durum düşün yani ben yay ım.. özgürlüğüne düşkü,n sakinki gerçekten çok sakin bi insanımdır... benim gibi skain bi insaı bile zıvanadan çıkarttına göre sen gibi inatçı koçu düşünemiorum vallaa
Canım siz bide nişanlısınız daha farklı olur beğendiğin eşyalarada o gelince bakarsınız hayaller bile çok mutlu ediyo insanı dimi :97:artık yavaş yavaş korku,telaş,heyecan oluyo o konuları konuşurken, eskiden daha çok var diye rahat rahat konuşulurdu da şimdi gelmeleri yaklaştıkça durumlar değişiyo, yavaş yavaş beğenilen tarzdaki eşyaların fiyatları dikkat çekmeye başlıyo mesela
aynı durumdayız didoşumm ipler geçti bişekilde ellerine.. ha benimde sözüm geçer üzerinde bende karışırım ona yapma dediklerimi asla yapmaz şükür ama ben onun kadar kıskan sıkı olamıyorum napsamda... Hakkaten çok zor işimizz Amin
Canım siz bide nişanlısınız daha farklı olur beğendiğin eşyalarada o gelince bakarsınız hayaller bile çok mutlu ediyo insanı dimi :97:
Benim yapma dediğim şeyleri o da yapmaz hakkını yiyemem ama fazla da sıkmamak lazım..Bne geçenlerde sinirlendim çok herşeyime karşıyosun dedim o laftan sonra biraz daha düzeldi daha az karışıyo..
yazık durummmmm :84:incim yazık bizeeee:84:
anemm ben bu lafı dicem varyaa ohoooo saymadığı laf kalmaz.. istediğin yere gidiosun akşamları çıkıosun erkk arkadaşlarınla görüşüosun ( taş çatlasın ayda bir kalabalık grup halindedir oda ) ohoo daha aklıma gelmeyen bi sürü şey bulur sonundada bundansonra karışmıcam ne halin varsa gör der kapatır konuyuBenim yapma dediğim şeyleri o da yapmaz hakkını yiyemem ama fazla da sıkmamak lazım..Bne geçenlerde sinirlendim çok herşeyime karşıyosun dedim o laftan sonra biraz daha düzeldi daha az karışıyo..
Canım siz bide nişanlısınız daha farklı olur beğendiğin eşyalarada o gelince bakarsınız hayaller bile çok mutlu ediyo insanı dimi :97:
Benim yapma dediğim şeyleri o da yapmaz hakkını yiyemem ama fazla da sıkmamak lazım..Bne geçenlerde sinirlendim çok herşeyime karşıyosun dedim o laftan sonra biraz daha düzeldi daha az karışıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?