Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İnşallah canımm..

selaaaaam devrelerim ve torunlarımız :79: :81: :98:
( Babyke+, didem_evo, nuran07, siyah_inci+, xdurux+ )
Devremmm kraldevre olduk bea kimsenin zoruna gitmesin
Nasılsın canımmm

iyim didoşumm ay bilmom netcezz orda iyice zıvanadan çıktı hakim olamıyo sinirlerinee...
bende sus pus dinliyorum her dedğini napam yoksaa daha fena olucaak..
sen napion şekerimm?
Ahh cnm anlıyorum seni bende her dediğine hee diyorum nolcak bilmiyorum çalışmamada karşı çıktı işyerindeki bi çocuktan dolayı problem yaşamıştık ben gelene kadar çalışmıcan dedi temmuzdan beri çalışmıyorum aklı bende kalmasın diye tamam dedim...Gelince böyle olmıcak tabi..Sizde nasıldı askerde diyemi herşeyine tamam diyosun yoksa öncedendemi hep onun dediği olurdu canım?
inan seninle bende sevindimm sevincine ortak oldum bendeee
Az kaldı dimiii
Allahım daha çok mutlu etsin hepisiziiii

Sağol nuranım bizden sonra sıra sizde zaman geçiyo bak görüyosun:81:

benimde aynı yoğundu işler bitirdim bendee
aşkın mektupmu göndermiş ayy ne güzelll
inşallah yetişirde okursun yarinini mektubunu

iyiyim canım işleriimi bitirdim geldim burayaa sen nasılsın

normalde 3günde geliyor ama cuma akşamına kadar inşallah yetişir cnm yaa yoksa bayram boyu meraktan çatlarımm

hakkaten geçiyor zamannnn
normalde 3günde geliyor ama cuma akşamına kadar inşallah yetişir cnm yaa yoksa bayram boyu meraktan çatlarımm

yetişir inş cumayaa
heycanlanıyor dimi insann

benimde aynı yoğundu işler bitirdim bendee
aşkın mektupmu göndermiş ayy ne güzelll
inşallah yetişirde okursun yarinini mektubunu

iyiyim canım işleriimi bitirdim geldim burayaa sen nasılsın

ben de dün eğitimdeydim işler birikmiş iyice sabahtan beri çok yoğundum, kaçtım arada bi sevincimi paylaşayım sizlerle dedim düzce'ye selam yollayayım :87:
kolay gelsin sana da canıımm

selamlarr flowerm seni listemden depükledim dün geceeee artık bnm sorumluluğumda deilsinnn

aaa yoksa artık konuşmayacakmısın benimle
gideyim artık listelerden yavaş yavaş yeter gözdem yaaa 9 ay oldu nişanlımı hiç görmediğim

didom devrem selam canıımmm.. iyim saol sen nasılsın? işler yoğun bi yandan koşturuyorum, bi yandan buraya bakınıyorum arada, 81'i gördüm kral devrenin ilk illeri göreni olarak devreeem :81: :79: :86: :87:

aaa yoksa artık konuşmayacakmısın benimle
gideyim artık listelerden yavaş yavaş yeter gözdem yaaa 9 ay oldu nişanlımı hiç görmediğim
git git de sıra bana gelsin kep altıyım artıkkk siz de kral devreee 3 aya kalmaz bende teskereci oluyorummmm cnmmmm

incimmm..........:119:

iyim didoşumm ay bilmom netcezz orda iyice zıvanadan çıktı hakim olamıyo sinirlerinee...
bende sus pus dinliyorum her dedğini napam yoksaa daha fena olucaak..
sen napion şekerimm?

durummm
fazla karşılık verme heleki sinirliyken hiç verme.. bekle sadece beklee.. bıdı bıdı yapmaya badşlığında haklısın aşkım tama aşkım de üstüne gitme sakinleştiği zamanı bekle.. ondan sonra sakin skain konuşursunuz tatlım.. ha ben öle sus pus olamıyorum napıym benide zıvanadan çıkarıo sonra kavga edios..

Bende baştan ipleri verme k istemedim ama verdim bi şekilde....Şimdi herşeyime karşıyo kıyafet, arkadaş, iş, gezme herşey aklına gelebilecel herşeyden haberdar olmak istiyo bazen çok boğuluyorum ama çok seviyorum huzursuz olmayalım dıyede tamam dıyorum dedıklerıne tamam demezsem trıplere gırıyo tavır yapıyo sinirleniyo işimiz zor durucum Allah yardımcımız olsunn.

incim ben koç burcuyum yani benim bazen inadım tutuyor üzerine üzerine gidiyorum ozaman daha kötü oluyor ama genelde hep o asabi konuşur hallerinde sustum sakin sakin dinledimm ondan bukadar hükmü var üzerimde ya canımm....

Begümüm plakaların hayırlı olsun devrem
Bende iyiym benimkiyle mesajlaşıyoz gelince şunu yapcaz bunu yapcas diye

artık yavaş yavaş korku,telaş,heyecan oluyo o konuları konuşurken, eskiden daha çok var diye rahat rahat konuşulurdu da şimdi gelmeleri yaklaştıkça durumlar değişiyo, yavaş yavaş beğenilen tarzdaki eşyaların fiyatları dikkat çekmeye başlıyo mesela

aynı durumdayız didoşumm ipler geçti bişekilde ellerine.. ha benimde sözüm geçer üzerinde bende karışırım ona yapma dediklerimi asla yapmaz şükür ama ben onun kadar kıskan sıkı olamıyorum napsamda... Hakkaten çok zor işimizz Amin

durum düşün yani ben yay ım.. özgürlüğüne düşkü,n sakinki gerçekten çok sakin bi insanımdır... benim gibi skain bi insaı bile zıvanadan çıkarttına göre sen gibi inatçı koçu düşünemiorum vallaa

Canım siz bide nişanlısınız daha farklı olur beğendiğin eşyalarada o gelince bakarsınız hayaller bile çok mutlu ediyo insanı dimi :97:

Benim yapma dediğim şeyleri o da yapmaz hakkını yiyemem ama fazla da sıkmamak lazım..Bne geçenlerde sinirlendim çok herşeyime karşıyosun dedim o laftan sonra biraz daha düzeldi daha az karışıyo..

ben çok karışıyon deyince dahada abartıyo daha çok sıkıyor benii.. ben hiçbişey demiyorum artık..

incim yazık bizeeee:84:
yazık durummmmm :84:
Benim yapma dediğim şeyleri o da yapmaz hakkını yiyemem ama fazla da sıkmamak lazım..Bne geçenlerde sinirlendim çok herşeyime karşıyosun dedim o laftan sonra biraz daha düzeldi daha az karışıyo..
anemm ben bu lafı dicem varyaa ohoooo saymadığı laf kalmaz.. istediğin yere gidiosun akşamları çıkıosun erkk arkadaşlarınla görüşüosun ( taş çatlasın ayda bir kalabalık grup halindedir oda ) ohoo daha aklıma gelmeyen bi sürü şey bulur sonundada bundansonra karışmıcam ne halin varsa gör der kapatır konuyu

hayal kurmakla, sürekli geleceği konuşmakla birbirimize düşündürmekle geçti bizim bu yaklaşık 12 ayımız, ama son haftalarda sadece gelmesine odaklanmış durumda hiç konuşmuyoruz konuları, rafa kaldırdık, inşallah gelince çabuk toparlanır da beraber konuşuruz bakarız :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…