Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bencede hayali bile kalbimin dışarı çıkmasına yetiyor

dimi canım çok farklı bişey yaw

tamam canım biz şimdiden eve çağıracaklarımızı hazırlıyoruz.
bize kalsa hergün misafir olur ama eve aşçı tutmak lazım herhalde
düşün yani dün ramazanda alacağımız kişileri konuştuk deli gibi sonra bi anda kendime geldimde.
bunları ben yapıcam diye düşündüm vazgeçtim..:84::84:
tek tek aile gelse yaparım ama ramazanda nasıl yapıyım ben :84::84::84: :83:
gelin canım siz arkadaş oluruz önce istanbula yerleşin sonra bize yemepe gelin

ohhhhh ne güzel yaaa en azından o konuda şanslıymışsın.. her hafta sonu git işte

yok be cnm en fazla 1,5 ayda bır gıdıyom cok ızın vermıyor benımkı yolda bısey olur fln dıyo bana tabı ben ozledım senı dıyıp acıyom muslukları oda tabı gel dıyoorr

öf hemde nasıl ya hiç olmadık şeyler geliyor insanın aklına
içimdeki cevherden korkar oldum ayol :78:

asker bitsin düğün şafağı sayarken ben 10 ay varken bile heycanlanıyordum.
ama şimdi o kadar çok yok. heycan yerini strese verdi :84: benden korkuyorum kendimden :83:

ben sana şimdi özel msjla siteyi yolluyorum ama o sitede sadece kurabiye var,pasta yok.. yinede fikir olur

SAOL CANIIIM

hahahaaa.. o kadar kolay değil yahuu, önnce iş bulacak nişanlşım sonra o işin iyi oldugundan emin olucak sonra ev bakıcaz, döşiycez, sonra düğün hazırlıkları falan filan daha var oynamaya

:82::82::82: vallahi evlenmek istiyorum ama rahat ve huzurluca tatil yapmak istiyorum
bende varya herşeyden geçtim uzuuun bir balayı istiyorum
gerekirse düğün bile yapmam ama nefis bir balayı istiyorum sakin ve huzurlu

yok kız ne ankarası gelinii kuzenimin düğünü var ona gidicem bu yaz.. kısmetse sonrasındada nişan yaparım ordada dökerim kurtlarıı ohhh deymeyin keyfimeee
heeeeeeeee
bende düğün var sandım iki heyecanlanmıştım ayol :26:
kızım senin haberleri ne zaman alıcaz biz

hahahaaa.. o kadar kolay değil yahuu, önnce iş bulacak nişanlşım sonra o işin iyi oldugundan emin olucak sonra ev bakıcaz, döşiycez, sonra düğün hazırlıkları falan filan daha var oynamaya
lem biriniz mutlu haberi verin artık ağlicaaaamm :84:
üst devrelemirin mürüvvattini görmek istiyorum artık
hakkım değil mi bu ulen :84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…