Kızlar rejim nası gidio?
Ben birazdan yemeğe çıkacağım da, yediklerimi yazarım
herkeze selamlar iyi haftalarr
Rejim yapan kaldı mı ki:)
Oyyy Seda özledim seni:)))
Hoşgeldin sanada iyi haftalar
sedacımmm hoşgeldin, iyi haftalarrr
aaa, ben rejime hala devam ediyorum.
Sadece dün kayınvalidemde birazcık bozdum ama bugün hemen telafi ettim
Bide cumartesi günü mekik aleti geldi, çok hevesliydim, ama bi baktım kırık yaaa
çok üzüldüm ve sinirlendim, geri göndereceğim
Ben hastayım zaten,ağzımın tadı yok,rejim sayılmaz o yüzden.Sadece dün sevgilimin ailesine gittim,annesi hazırlık yapmış o kadar yedim azıcıkaaa, ben rejime hala devam ediyorum.
Sadece dün kayınvalidemde birazcık bozdum ama bugün hemen telafi ettim
Bide cumartesi günü mekik aleti geldi, çok hevesliydim, ama bi baktım kırık yaaa
çok üzüldüm ve sinirlendim, geri göndereceğim
bende sizi ösledim valla yokluğum farkediliomu
Ben hastayım zaten,ağzımın tadı yok,rejim sayılmaz o yüzden.Sadece dün sevgilimin ailesine gittim,annesi hazırlık yapmış o kadar yedim azıcık
Haftasonu pek tat olmuyor burda yahu,ben arasıra baktım yoktun sende
Neler yaptın bakim?İyi misin?
bol bol ders çalıştım canım idare ederim işte sizler nasılsıznız ben c.tesi yoğundum giremedim evdede net yok kardeşim iptal ettirmiş yaa
hoşbulduk canım
alet kırıkmı çıktı şansına bak yaaa:44::44:
ben 1 hafta dolmadan 55 kiloya düştüm kıslar
Ben daha hiç başlamadım ya,hergün yarın başlarım diyorum 2 hafta kalmadı:26:
Dün çaşı iznimiz vardı 90 dkcık:)
ailesinin yanında oldugumdan bölmeden konuştuk,mutlu oluyorum görünce sonra üzülüyorum hemen gidince...aman ne bilim
Bide cuma yıl dönümümüzdü:)bana tel.almış kamera açıkken ablası verdi;kendide ben alırken görmek istemiş,canım yaa
aynen yaa, ne şans di mi?
Bidaha internetten bişi alırsam ....... ki almadan duramam malesef
ooohh maşallah, ben de 55 kilo olduğumu bi görsem, neyse ben yemeğe çıkıyorum, gelince devam:80:
ben ygs ye giriorum canım bu hafta son yani biraz tekrar yapıorum benim aşkım c.tesi aradı öle konuştuk biraz benim eşşek kafalı aşkım sürpriz falan yapmaz valla hele askerim die hiç kafa yormaz öle şeylere kütük nolcak
aynen yaa, ne şans di mi?
Bidaha internetten bişi alırsam ....... ki almadan duramam malesef
ooohh maşallah, ben de 55 kilo olduğumu bi görsem, neyse ben yemeğe çıkıyorum, gelince devam:80:
ygs neydi? :)
Bizdede ben kütük olan tarafım canım,o hassastır,tarihlere falan dikkat eder,şiir yazar vs vs ben gülerim sonra :)
ygs neydi? :)
Bizdede ben kütük olan tarafım canım,o hassastır,tarihlere falan dikkat eder,şiir yazar vs vs ben gülerim sonra :)
yardımcı giriş sınavı eski adı öss canım
benim aşkım hatırlıo canım ama oralı olmuo kendi çapında bahanesi var sadece 1 günmü hatırlanır falan dio sanki hergün sürpriz yaparda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?