Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkeze selamlar iyi haftalarr

sedacımmm hoşgeldin, iyi haftalarrr

Rejim yapan kaldı mı ki:)

aaa, ben rejime hala devam ediyorum.
Sadece dün kayınvalidemde birazcık bozdum ama bugün hemen telafi ettim
Bide cumartesi günü mekik aleti geldi, çok hevesliydim, ama bi baktım kırık yaaa
çok üzüldüm ve sinirlendim, geri göndereceğim

hoşbulduk canım

alet kırıkmı çıktı şansına bak yaaa:44::44:

Ben hastayım zaten,ağzımın tadı yok,rejim sayılmaz o yüzden.Sadece dün sevgilimin ailesine gittim,annesi hazırlık yapmış o kadar yedim azıcık

bende sizi ösledim valla yokluğum farkediliomu

Haftasonu pek tat olmuyor burda yahu,ben arasıra baktım yoktun sende
Neler yaptın bakim?İyi misin?

bol bol ders çalıştım canım idare ederim işte sizler nasılsıznız ben c.tesi yoğundum giremedim evdede net yok kardeşim iptal ettirmiş yaa

bol bol ders çalıştım canım idare ederim işte sizler nasılsıznız ben c.tesi yoğundum giremedim evdede net yok kardeşim iptal ettirmiş yaa

Ben daha hiç başlamadım ya,hergün yarın başlarım diyorum 2 hafta kalmadı:26:
Dün çaşı iznimiz vardı 90 dkcık:)
ailesinin yanında oldugumdan bölmeden konuştuk,mutlu oluyorum görünce sonra üzülüyorum hemen gidince...aman ne bilim
Bide cuma yıl dönümümüzdü:)bana tel.almış kamera açıkken ablası verdi;kendide ben alırken görmek istemiş,canım yaa

ben ygs ye giriorum canım bu hafta son yani biraz tekrar yapıorum benim aşkım c.tesi aradı öle konuştuk biraz benim eşşek kafalı aşkım sürpriz falan yapmaz valla hele askerim die hiç kafa yormaz öle şeylere kütük nolcak

ygs neydi? :)
Bizdede ben kütük olan tarafım canım,o hassastır,tarihlere falan dikkat eder,şiir yazar vs vs ben gülerim sonra :)

ygs neydi? :)
Bizdede ben kütük olan tarafım canım,o hassastır,tarihlere falan dikkat eder,şiir yazar vs vs ben gülerim sonra :)

benim aşkım hatırlıo canım ama oralı olmuo kendi çapında bahanesi var sadece 1 günmü hatırlanır falan dio sanki hergün sürpriz yaparda

öğle yemeği vaktiiiiiiii :81: haydi kızlar yemeğeee

Afiyet olsunn hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…