Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ooff valla hayırlısı olsun canım bir an önce, biz de bıktık artık artık bu dönemden..
herkes de soruyo düğün ne zaman diye deliricek yakında cocuk

Allah kavuştursun canım,hoşgeldin.
Banada çok geliyor ama burda 400leri 300leri sayanları görünce utanıyor insan çok demeye.
Az kalmış sabret,nerde askerin?

geçiyo kızlaaar üzmeyin canlarınıız, geçiyo da sonra hayat başlıyo işte

yemeğimi yedim geldim bende birde tatlı yapmıştım tabi onu yemedim

üzülme canım benimde 14 ay var daha tertibim

afiyet olsun cnm, sen zayıflamışsın nasılsa, tatlıyı da yeseydin, haketmişsin
walla bugün çok üzgünüm sedacım, kötüyüm yani, zaman durdu yine bugün
O kadar kötüyüm ki hep ağlayasım var bugün, ve işyerinde de zor oluyor, insanlar görünce zaten hemen ağlama ağlama, sayılı gün çabuk geçer diyolar...
Ama geçmiyor işte tertibim geçmiyorrrr

aynen öle hayatım kimse anlamıo benim başıma neler geldi ben dahada kötüyüm anlatırsam yanlış anlaşılır o yüzden anlatmıcam ama benim yerimde olmak istemezdin benden daha kötü durmda olanlar var die düşün bukadar hasretle yetin bitanem allahın izniyle herşeyi atlatıcaz inş. rabbim yardımcı olsun bize hep güzel günler görelim artık inş.

aynen öle hayatım kimse anlamıo benim başıma neler geldi ben dahada kötüyüm anlatırsam yanlış anlaşılır o yüzden anlatmıcam ama benim yerimde olmak istemezdin benden daha kötü durmda olanlar var die düşün bukadar hasretle yetin bitanem allahın izniyle herşeyi atlatıcaz inş. rabbim yardımcı olsun bize hep güzel günler görelim artık inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…