- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
canımm bizim ki de bu cuma günü.
ben gidip göreceğim inşallah, bizim akrabalarımız var izmirde, bi sorun çıkmazsa evci çıkarcaz, haftasonunu aşkımla geçircem inşallah
ne güzel olur canım inş. görürsün aşkını bol bol hasret giderirsin
cadıkazanı nerdesııın :97::97:
inşallah tatlımmm, buna çok ihtiyacım var
ahh kıyamam sana ben, senin askerin de bi süpriz yapar da bu yakın zamanlarda görürsün inşallah sedacım
yooooooooooooo
pissy hoşgeldin canım
Selam kızlarr Bişi danışcam sizlere :26:
Çarşamba günü kardeşimin doğumgünü ( 22 ye girmenin ızdırabını yaşıo) Seneye üniv. gidiceği için ona Acer marka bi laptop aldım :26: Bilg. özellikti markaydı hiç mi hiç anlamıyorum.. Aranızda bi bilgisi olan varmı :26:
sanmıorum canım öle bişey zor ihtimal inş. keşke olsa öle bişey nasıl ihtiyacım var ona anlatamam senin görebilme ihtimalin var allahtan bende oda yok çok kötü çok
merhaba cnm hoşgeldin.
modeli yazar mısın ben bi bakayım özelliklerine. ayrıca kardeşin ne amaçla kullanıcak onuda belirt cnm. çizim, oyun vs?
Hoşbuldum tatlım
Tatlım acer aspire 5542G modeli :26:
Şimdilik evde olduğu için oyun yüklemez masaüstünde oynar oyununu ama üniye gidince prog. vs de yükleyecektir. Mühendislik okucak.Oyunda yüklicektir muhtemelen
cnm şimdi baktım ürünün özelliklerine işlemcisi AMD ben pek memnun kalmamıştım şimdi yeni bi laptop alacağım bende Intel olsun istiyorum. Ekran kartı ATI gayet güzel. 512 MB ekran belleği bu 1 olsa fena olmazdı oyun çizim vs için diyorum.Disk boyut ve hızı iyi. 4Gb ram'de gayet güzel. Diğer özellikleri de kardeşinin işini görecektir. Ben iş yerinde bi süre Acer kullanmıştım öyle çok bi özelliği yoktu lakin güzel performans alıyordum.Güle güle iyi günlerde kullansın. Ne şanslı senin gibi bi ablaya sahip
bide fiyatı nedir cnm ne kadara aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?