yok canım anlatmak istemiorum ailevi bir mesele çünkü ama bana yapılan bişey saol genede alakan için git gör aşkını keşke bizimde öle bir şansımız olsa ama nerde mayısa kadar göremicem ben
yok canım anlatmak istemiorum ailevi bir mesele çünkü ama bana yapılan bişey saol genede alakan için git gör aşkını keşke bizimde öle bir şansımız olsa ama nerde mayısa kadar göremicem ben
ayy bizimki 75 gün oluo canım gitsen ne iyi olur benim aşkımda vermez ordan biliorum nekadar saçma aslında ya eziyet çektiriolar
anladım cnm ozaman ınsallah en yakın zamanda duzelır dıyım uzme tatlı canını ben senı tanımazsamda sen ıyı bırısın cnmsenı cooooooooooooook sevıyorum uzulme tamam mı
evet canım hem kendilerine hem bize eziyet ediyolar ne var gitsek ne olucak sanki
saol canım bende seni çok seviorum gerçekten geçer evet ama vicdan azabı çekiorum ben o nasıl geçicek offf offf nie hayat bu kadar acımasız iyi olmak yetmioki bu hayatta iyiysen kaybediosun
haklısın cnm sana katılıyorum ıyıysen kaybedıyorsun bosver cnm bu dunyanın obur tarafıda herkez bır gun yaptıklarını cekıcek sen merak etme
bu cuma canım
kimse çeksin istemiorum ben herkez iyi olsa neolur diorum hiçkimse hakkında kötü düşünmüorumki ben
yeminden sonra evci çıkartabiliyormuş ailesi, belki senin askerin de gelir buhaftasonu he canım?
Var mı öyle bir ihtimal?
anladım cnm bosver sen uzulme tamam mı zaten asker yolu beklıosun bu zaten senı bı haylı zorluyodur askerınle aran nasıl konusuomusun gecen haftkı kavga olayı neolmus :26:
anladım cnm bosver sen uzulme tamam mı zaten asker yolu beklıosun bu zaten senı bı haylı zorluyodur askerınle aran nasıl konusuomusun gecen haftkı kavga olayı neolmus :26:
yol uzak hayatım sanmam olabiliomu öle bişey nasıl oluo ay çok soruorum ama bilmiorum bişey o yüzden ya bide ben pazar sınava giriorumofff
kızlar ben çıkıorum hoşçakalın kendinize iyi bakınn
kızlar ben çıkıorum hoşçakalın kendinize iyi bakınn
hakkaten o kavga olayından bişi çıkmadı di mi sedacım?
bulunduğu yerde ikamet eden bi tanıdığı varsa adresini verip evci çıkabilio 2 gün, ama şehir dışı çıkmak yasak
deryacım sizin yemin ne zman oluo seninki çıkabilicekmi sen görebilsen ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?