Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben çıkıyorum kızlar,doktora gitcem ordan faturalar beni bekler.
Zaten özledim sevgilimi,iyice mahvettiniz beni.
Ben gelen kadar düzelin ulen,ağlak kız kalmasın buralarda
Öptüm herkesi

evet hayatım aynı hisleri bende yaşıorum işte seni çok iyi anlıorum o sayılı gün çabuk geçer dienleri boğasım geliooo

aynen, o söyleyenler de kaçkere 460gün saydılarsaartık

rica ederim ben bu şiiri çok severim...

güzelmiş canım teşekkürler paylaşımın için

Ben çıkıyorum kızlar,doktora gitcem ordan faturalar beni bekler.
Zaten özledim sevgilimi,iyice mahvettiniz beni.
Ben gelen kadar düzelin ulen,ağlak kız kalmasın buralarda
Öptüm herkesi

görüşürüz tatlım kolay gelsin sana

ağlamayın len döverim bak

cadıkazanı
naber cnm nasılsın neler yaptın hafta sonu anlatbakem :
51:

iadere ederim canım biraz ders çalıştım gerisinide ne sen sor ne ben sölim canım sen neler yaptın nasılsın kuzum:44:

bende c.tesı askımla kamerada konustum pazar mısafır vardı babanemler salı gunu umreye gıdıyor onları zıyarete gtım bu hafta belkı edırneye gıdıcem carsı ıznıne sımdılık benım bole senn neyın var cnm anlat belkı duzelırısn

yok canım anlatmak istemiorum ailevi bir mesele çünkü ama bana yapılan bişey saol genede alakan için git gör aşkını keşke bizimde öle bir şansımız olsa ama nerde mayısa kadar göremicem ben

18 şubatta canım benim ki acemiliğini 28 gün yaptı.Çanakkalede yakın aslında giderim ama istemio yaaaa

ayy bizimki 75 gün oluo canım gitsen ne iyi olur benim aşkımda vermez ordan biliorum nekadar saçma aslında ya eziyet çektiriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…