Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol cnm, iyilik sağlık
bugün iyiyim, yani düne göre

aferim iyi olll
hayırdır dün nen vardııı:44:

hosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nbr cnm

bak 100 lerdeyım hemıde 196 ben demedımmı 100 ler den korkmuyorum dıyee nasılda gecıyolar

hoşbuldum devoo...
İyi kız şükür nolsun.. senden naberr?
ohh ohh sonunda sende geldin 100lere....
Bunu demek için erken devooo...
Bak benim şafak 179 ama ben hala korkuyom 100lerdeenn:18:

korkmaa devoo bunuda bıtırcez allahın ıznıyle benden iyiyim cnm askerıme gelcektı ya gelme bıraz daha dayan dedım nısan sonunda gel dedım
bugün iyiyim tatlım, akşam sevgilim beni teselli etmek için didindi durdu yavrum yaa yazık
sen nasılsın
ne guzel cnm ... bızde aksam konustuk hep ıkı lafımızdan bırı artık bıtsın oluyor yaa :26:

günaydın kızlar askerim uykuya doymadı gtti yaa

günaydın kızlar nasılsınız kaç gündür açamadım kkyı şafaklar ne durumda benimki bayağı azalmış

şafak 56 siirte selamlar

dün biraz depresiftim, ağlak ağlak geziodum da
bugün geçti, arada oluo işte naparsın

Ağlamak yyyoookk

korkmaa devoo bunuda bıtırcez allahın ıznıyle benden iyiyim cnm askerıme gelcektı ya gelme bıraz daha dayan dedım nısan sonunda gel dedım

evet bencede daha 6ay var dayansın azcık daha nisan ın sonuna doğru gelsin..ozaman 5aydan düşmüş olursunuz daha iyi olurrr

günaydın sultanlar hoşgeldiniz

incimmmmmmmmm

aynen canım, bizim de öyle... söyleyip de onu da üzmek istemiyorum ama üfff hakkaten bitsin artık yaww

günaydın sultanlar hoşgeldiniz

günaydın kızlar askerim uykuya doymadı gtti yaa

günaydın kızlaaarrr:80:
julia ben senin yerinde olsam bu saate kadar uyutmazdım

Ağlamak yyyoookk

evet bencede daha 6ay var dayansın azcık daha nisan ın sonuna doğru gelsin..ozaman 5aydan düşmüş olursunuz daha iyi olurrr

incimmmmmmmmm

bende ole dedım cnm bırAZ daha dayanmalısın dedım olmadı sınavdan sonrakı hafta carsıya yanına gtceem bakalıım bu hafta gıdıcektım ceza aldı haftaya sınav varartık ondan sonrakı hafta ben gıderım 1 ay sonrada o gelır sonrada kalır 3 ay

canım bence de sınavdan sonra senin kafan da daha rahat olur hem

Günaydın kıslarr :2::2:

günaydııııımnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…