Şükür iyi cicim senden naber
hosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nbr cnm
bak 100 lerdeyım hemıde 196 ben demedımmı 100 ler den korkmuyorum dıyee nasılda gecıyolar
sağol cnm, iyilik sağlık
bugün iyiyim, yani düne göre
hosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
nbr cnm
bak 100 lerdeyım hemıde 196 ben demedımmı 100 ler den korkmuyorum dıyee nasılda gecıyolar
saol cnmm nasılsın
aferim iyi olll
hayırdır dün nen vardııı:44:
korkmaa devoo bunuda bıtırcez allahın ıznıyle benden iyiyim cnm askerıme gelcektı ya gelme bıraz daha dayan dedım nısan sonunda gel dedımaferim iyi olll
hayırdır dün nen vardııı:44:
hoşbuldum devoo...
İyi kız şükür nolsun.. senden naberr?
ohh ohh sonunda sende geldin 100lere....
Bunu demek için erken devooo...
Bak benim şafak 179 ama ben hala korkuyom 100lerdeenn:18:
ne guzel cnm ... bızde aksam konustuk hep ıkı lafımızdan bırı artık bıtsın oluyor yaa :26:bugün iyiyim tatlım, akşam sevgilim beni teselli etmek için didindi durdu yavrum yaa yazık
sen nasılsın
günaydın kızlarrr
Nasılsınız?
Hadi birer sabah kahvesi içelim beraber
günaydınlarrrrrrrrrrr
nbr cnm
dün biraz depresiftim, ağlak ağlak geziodum da
bugün geçti, arada oluo işte naparsın
korkmaa devoo bunuda bıtırcez allahın ıznıyle benden iyiyim cnm askerıme gelcektı ya gelme bıraz daha dayan dedım nısan sonunda gel dedım
günaydın sultanlar hoşgeldiniz
günaydın kızlar askerim uykuya doymadı gtti yaa
günaydın kızlar nasılsınız kaç gündür açamadım kkyı şafaklar ne durumda benimki bayağı azalmış
şafak 56 siirte selamlar
Askerdeyken öyle oluo tatlım yaa.. gelincede erkenden tavuk misali yatıolargünaydın kızlar askerim uykuya doymadı gtti yaa
günaydın tatlım hoşgeldingünaydın kızlar nasılsınız kaç gündür açamadım kkyı şafaklar ne durumda benimki bayağı azalmış
şafak 56 siirte selamlar
latimm lokumummmmmincimmmmmmmmm
korkmaa devoo bunuda bıtırcez allahın ıznıyle benden iyiyim cnm askerıme gelcektı ya gelme bıraz daha dayan dedım nısan sonunda gel dedım
ne guzel cnm ... bızde aksam konustuk hep ıkı lafımızdan bırı artık bıtsın oluyor yaa :26:
günaydın sultanlar hoşgeldiniz
günaydın kızlar askerim uykuya doymadı gtti yaa
Ağlamak yyyoookk
evet bencede daha 6ay var dayansın azcık daha nisan ın sonuna doğru gelsin..ozaman 5aydan düşmüş olursunuz daha iyi olurrr
incimmmmmmmmm
Günaydın kıslarr :2::2:
bende ole dedım cnm bırAZ daha dayanmalısın dedım olmadı sınavdan sonrakı hafta carsıya yanına gtceem bakalıım bu hafta gıdıcektım ceza aldı haftaya sınav varartık ondan sonrakı hafta ben gıderım 1 ay sonrada o gelır sonrada kalır 3 ay
Günaydın kıslarr :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?