Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlaaaaaarrrrrrrrr

bi şafak attırıp çıkmam lazım hemen

şafak "52" Orduya selaaammmmmm,yola devaaaammmm

başkada yoooooooooooookkkkkkkkkkk !!!

kızlarrr pazar günü benimkiyle buluştum ya
parfümümü değiştirdim calvin clein eternity kullandım ilk defa onun yanında
ilk önce aşkım sen başka kokuyorsun dedi.. sonra durdu çok güzel kokuosun dedi.. sonra durup durup bunu tekrarladı çok beğendim miss gibi kokuosun diyee Tavsiyeee

hımmmm
denemek lazım. gerçi benim sefgilim değişiklikten hoşlanmaz ama

bitsinn yaa hiç şikayetci değilimmm

aynennnn

not ettim incim... aşkım gelmeye yakın alayım gelince sıkarımmm:78:

şafakçılar selam bizde şırnakta falanız işte

kankaaaaammm

napuyosun lokum kanka nasılsın

iim cnmm.. topik için hazırlık yapıyorumm...
foto pek çekemeidm...
ama netten aldıklaırmın bi kısmını buldum... kaydettim .. bakalım bıgün vakit bulursam açıcam topiğimiii...
senden naber?
naptınız haftasonu... şansına hava güzeldi.. yani izmirde ist. bilmiyorum .. sanırım yağış yoktu ordadaaa
ev bulabildinizmi....

ne topiği açıosun kız askerim geldiğinden beri tüm gelişmelerden uzak kaldım

yaw şu parfümü kaç kez pıslatıyonuz bana da söyleyiverin. ben bazen 2 bazen 3 oluyo. sevgilim bi kere şişesini koklamıştı çok kadınsı demişti, ben beğeniyorum ama. bazen koklar boynumdan filan, öper, bazen defalarca koklar ama hiç bişi demedi. acaba ben az mı sıkıyorum :44:

tamam canım tamamla aç işte sonre eklersin yine tek tek budukça ve yeni bişeyler aldıkça haftasonumuz güzeldi ama seminerden sonramız boşa kaldı bizde nargile içmeye gittik.
ev işni de c.tesi hallettik acayip stresliyim akşam ailelere göstericez inşallah beğenirler öyle işte
aldığım çeyiz falanda yok canım artık bakmıyorum bile :85:

ne topiği açıosun kız askerim geldiğinden beri tüm gelişmelerden uzak kaldım

çeyiz topikii anacımm

evet cnm öyle yapıcaamm...
ohh ohh süperr...
ev buldunuz demek.. sanırım satılık olarak düşündüğün ev demi bu? kiralık için erken senin açındannn:44:...
Siz beğendikten sonra beğenirler tabi..
Yaşıyacak olan ikinizsinizzz:97:

evet canım biz 2mizde beğendik ama işte.
onların bişeyleri olumsuz düşünmesi de üzecektir bizi:26:
bakalım neler olacak akşam hayırlısı yaw

selam kızlaaaar
Şafak 54

Canım geçmişe baktım ama cevabını aldıysan gözden kaçırmışımdır.Neyse ben söyleyim yinede.
Bi ara ben kaynak yaptırdım ama 7 ay sonra çıkardılar ve çıkarırken o arada uzayan saçları kestiler;çünkü uçlarını çok yıpratıyorlar.Benim burda çok alternatifim yoktu ama sen daha sağlam bir yer bulursan titiz çalışırlarsa yıpratmazlar.Bu konuda iyice ikaz et bence,kırmasınlar saçını.
Uzayan saçlarından olma boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…