hoşbulduk tatlım saqolhoşgeldin cnm maşallah şafağınaaaa
hayırlı olsun cnmmm bnm
hoşbuldk tertip
şükürler olsun yarın 199 :97:
bende öle dedım ii onla yırtı psıkopat kocam bıtırsede ben bılırım onu adam etmeyii
sen bol bol soru çöz, yaparsın tatlım, dua ederim ben senin için
waayy be bizdee bitiriyoz yavaş yavaşşşşş
saol cnm et vala duayada cooook ıhtıyacım var babanem umreye gıdıyor ona boöbol tembıh ettım benı unnutma dıe
kızlarrrpazar günü benimkiyle buluştum ya
parfümümü değiştirdimcalvin clein eternity kullandım ilk defa onun yanında
ilk önce aşkım sen başka kokuyorsun dedi.. sonra durdu çok güzel kokuosun dedi.. sonra durup durup bunu tekrarladı çok beğendim miss gibi kokuosun diyeeTavsiyeee
bitsinn yaa hiç şikayetci değilimmm
kızlarrrpazar günü benimkiyle buluştum ya
ilk önce aşkım sen başka kokuyorsun dedi.. sonra durdu çok güzel kokuosun dedi.. sonra durup durup bunu tekrarladı çok beğendim miss gibi kokuosun diyeeTavsiyeee
şafakçılar selam bizde şırnakta falanız işte
selam kızlaaaaaarrrrrrrrr
bi şafak attırıp çıkmam lazım hemen
şafak "52" Orduya selaaammmmmm,yola devaaaammmm
başkada yoooooooooooookkkkkkkkkkk !!!
napuyosun lokum kanka nasılsın
iim cnmm.. topik için hazırlık yapıyorumm...
foto pek çekemeidm...
ama netten aldıklaırmın bi kısmını buldum... kaydettim .. bakalım bıgün vakit bulursam açıcam topiğimiii...
senden naber?
naptınız haftasonu... şansına hava güzeldi.. yani izmirde ist. bilmiyorum .. sanırım yağış yoktu ordadaaa
ev bulabildinizmi....
yaw şu parfümü kaç kez pıslatıyonuz bana da söyleyiverin. ben bazen 2 bazen 3 oluyo. sevgilim bi kere şişesini koklamıştı çok kadınsı demişti, ben beğeniyorum ama. bazen koklar boynumdan filan, öper, bazen defalarca koklar ama hiç bişi demedi. acaba ben az mı sıkıyorum :44:kızlarrrpazar günü benimkiyle buluştum ya
iim cnmm.. topik için hazırlık yapıyorumm...
foto pek çekemeidm...
ama netten aldıklaırmın bi kısmını buldum... kaydettim .. bakalım bıgün vakit bulursam açıcam topiğimiii...
senden naber?
naptınız haftasonu... şansına hava güzeldi.. yani izmirde ist. bilmiyorum .. sanırım yağış yoktu ordadaaa
ev bulabildinizmi....
ne topiği açıosun kız askerim geldiğinden beri tüm gelişmelerden uzak kaldım
tamam canım tamamla aç işte sonre eklersin yine tek tekbudukça ve yeni bişeyler aldıkça haftasonumuz güzeldi ama seminerden sonramız boşa kaldı bizde nargile içmeye gittik.
ev işni de c.tesi hallettik acayip stresliyim akşam ailelere göstericezinşallah beğenirler öyle işte
aldığım çeyiz falanda yok canım artık bakmıyorum bile :85:
evet cnm öyle yapıcaamm...
ohh ohh süperr...
ev buldunuz demek.. sanırım satılık olarak düşündüğün ev demi bu? kiralık için erken senin açındannn:44:...
Siz beğendikten sonra beğenirler tabi..
Yaşıyacak olan ikinizsinizzz:97:
selam kızlar.
etrafında kaynak saç kullanan özellikle boncuk kullanan var mı?
memnun mu?
bende c.tesi yaptııyorum kısmetsetek problem çok sık yıkamamak lazımmış bakalım görücez.
çok yıkayınca ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?