olur canım bilgiliyim ben nasılsa bitane büyüttüm bide sana yardım ederim işte
kıııız sedaaaaa sen kimi büyüttün bakiyim
adaşım bu ada fikrini tuttum ben burdada ikili bisiklete binmiştik çok güzel zaman geçirdik tşk ederim fikir için
sedacım ortaköyün kumpiri meşhur galiba bi yemeden olmaz sanırsam ama kız kulesine nasıl gidiliyo işte onu öğrenmem lazım bnm alışveriş içinde bi eminönüne uğrarım tşkler fıstıklar
Kızlar hepinizi öpüyorum,
sevgilim aradı ders çalışmaya yemin ettim :))
Gidip bakayım biraz,size iyi sohbetler...
Sağol tatlım, bizde galba mayısta nişan yapcaz. ben de meskene çıkarken andaç mobilya var sağda, offf orda vitrindeki koltuklara bayıldımmm bittimm, koyu morluydu yanlış görmediysem, berjerleri de açık renkti, ama arabayla geçerken gördüm.
Bide sitelerden meskene doğru gelirken gördüm bitane, tabii fiyatlarını hiç bilmiyorum, ama benim beğendiklerim de hep en pahalısı oluyor, alırken kocacıkımla çoook kavgalar etcez
kıııız sedaaaaa sen kimi büyüttün bakiyim
oğlumu büyüttüm canım
Allah zihin açıklığı versin canımm:80:
Allah zihin açıklığı versin canımm:80:
adaşım bu ada fikrini tuttum ben burdada ikili bisiklete binmiştik çok güzel zaman geçirdik tşk ederim fikir için
sedacım ortaköyün kumpiri meşhur galiba bi yemeden olmaz sanırsam ama kız kulesine nasıl gidiliyo işte onu öğrenmem lazım bnm alışveriş içinde bi eminönüne uğrarım tşkler fıstıklar
eminepolat allah zihin açıklığı versn canım
sedacım ayrıntılarıda öğrendim tşk ederim
kızlar sizi seviyorum beeee
hayırlı olsun cnm kaçtı senin şafağın mayıstamı geliyo askerin
oğlumu büyüttüm canım
hadi canımmm, şaka yapıosun de mi?
deryaw andaş mobilya ya bilmem mi hep vitrininde gözüm kalıyo ama gidip fiyatlarını bi soramadım komşumuzun tanıdğı imiş beraber gidelim indirim falan yapar dedi onu bekliyrum işte o sitelerdekide akyaz mobilya orda bi takım beğendm 5.5 tl dedi salon için ama süper bşi idi sanırım zevklerimiz paralel
nişan senin yakınmış ne düşünüyosun aile içindemi ben aile içinde yapacağım ama gelen misafrlere bşi vermek istiyrum ama ne????
hehh bi de akyazda beğendim, yaa mesken civarlarında baya güzel mobilyacılar varmış. ben hiç bilmezdim oraları. Servisle geçerken gördüm.
Biz evde kendi aramızda yaptık zaten daha önce, söz gibi, nişanı salonda düşünüyoruz tatlım.
Misafirlere nasıl bişi vermek istiosun hatıra mı yoksa yicek içcek anlamında mı soruosun
selam kızlar
şafakk 54 ve bugün eşim aradı konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?