Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

adaşım bu ada fikrini tuttum ben burdada ikili bisiklete binmiştik çok güzel zaman geçirdik tşk ederim fikir için
sedacım ortaköyün kumpiri meşhur galiba bi yemeden olmaz sanırsam ama kız kulesine nasıl gidiliyo işte onu öğrenmem lazım bnm alışveriş içinde bi eminönüne uğrarım tşkler fıstıklar

kız kulesine üsküdardan falan yolcu feribotları falan oluo canım evet ortaköyün kumpiri mideyesi meşhur canım eminönündende kızkulesine gitmek için seferler var canım

hayırlı olsun cnm kaçtı senin şafağın mayıstamı geliyo askerin

deryaw andaş mobilya ya bilmem mi hep vitrininde gözüm kalıyo ama gidip fiyatlarını bi soramadım komşumuzun tanıdğı imiş beraber gidelim indirim falan yapar dedi onu bekliyrum işte o sitelerdekide akyaz mobilya orda bi takım beğendm 5.5 tl dedi salon için ama süper bşi idi sanırım zevklerimiz paralel
nişan senin yakınmış ne düşünüyosun aile içindemi ben aile içinde yapacağım ama gelen misafrlere bşi vermek istiyrum ama ne????

cnm kız kulesne uskudardan motorlar gecıyo saat bası

eminepolat allah zihin açıklığı versn canım
sedacım ayrıntılarıda öğrendim tşk ederim
kızlar sizi seviyorum beeee

hayırlı olsun cnm kaçtı senin şafağın mayıstamı geliyo askerin

sağol canım, yok benim askerim daha bu şubatta gitti, mayısta dağıtıma gelince yapmayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…