Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Begümcüm umarım olumlu değişikliikler olur askerlerimizde inan bunu bende çok istiyroum bekleyip göreceğiz...

Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi.

çok sağol canım.....huzursuzluğunuz var galiba sizinde
geçmişi okuyamadım
ama bugün cok yakın arkadaşım 22 yaşında eşinden boşanıyor benim nacizane fikrim çok çok iyi düşünün emi nasılsa değişir demeyin size ters gelen ve şahsınıza yapılan yalnşları ne olur göz ardı etmeyin bu ilişki iki kişilik iki kişininde herşeyde söz hakkı var etkisiz bırakılmayın sakın duygularınızı gururunuzu incttrmeyin saygı duysun sevgilileriniz herşeyin başında:26:

bende zamnında üzücü olaylar yaşadım kendimce tecrübelerm bunlar

yanlış anlamayın sakın inanaın hep bizim iyiliğimiz için konuşuyorum

içimdeki sevinç....huzur...neşe...korku...telaş....

nasıl anlatsam bayram sabahı gibiyim

rabbim utandırmasın....

hepinize yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhh

Begümcüm umarım olumlu değişikliikler olur askerlerimizde inan bunu bende çok istiyroum bekleyip göreceğiz...

Ben çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi.

Öptüm seni devrem görüşürüz, amiinn inşallaahh

çok haklısın canıım, çok doğru söylüyosun.. çok şükür saygısız terbiyesiz biri değil nişanlım 4 senedir beraberiz doğru dürüst kavgamız olmamıştır bile ama ailesine kendisini kabul ettirmi,ş ben sinirlenince gözüm kimseyi görmez ani parlarım bendn uzaklaşın yada benim sizden uzaklaşmama izin verin 2dkk sorna normale dönerim hiç bişeyim kalmaz ama o 2 dkk bana bulaşmayın dye... e ailesi öle kabul edince benden de aynı şeyi bekliyo ama ben kırılgan bi insanım, sabredip sussam da doluyorum içime atıyorum unutamıyorum, yüzüme ses tonuma yansıyo tabii ki o siniri, ani parlamaları belki düzelme değişiklik gösterir diye konusuyoduk kızlarla..

aslında yanlız olmayacaktın beraber gidip gelicektik.
siz anlaştıktan sonra sorun değil o zaman devrem.
bnm ailem özellikle annem şimdiden karışmaması gerektiğini ima eder. sebepsiz bi kıskançlık olduğunda ben yada nişanlımdaysa hata söyler. haa bu demek değildir ki sahiplenilmiyor.
nazar değmesin sevginize

iyiyiim bende edacım Allaha şükür şafaklar azalıyo onun mutluluğu var.

ne güzel hepiizi depükleyeceğim

benimn tırnaklar allı morlu hale geldi soğuktan vallaa
pissym valla sevdiğim ısıtırmı artık yakarmııııı ahh ahhh

ay cnm bnm sen neden böyle üşüyosun? çekirdekli üzüm, sabahları pekmez felan iç bari :26:

inşallah Edacım yaaa inşallah, dua edin kızlar, geldikten sonra artık üzülmeyeyim, çok bekledim, çok zorluk çektim cidden biliyosunuz

inşallah cnm, hep dedim yine diyorum; bu sabrınızın meyvalarını mutlulukla alacaksınız begümcüm dedim olaaacaaaak (ağaoğlu :82: )

begüm sende benim gibisin cnm, bende içime atarım tutarım tutarım ama bir patlarım pir patlarım
bide benim bi pis huyum var. tartışma esnasında konuşmam karşımdaki insanı sinir edecek şekilde susarım.haklı olsamda o an konuşasım gelmez.konuşsamda boş olacağını düşünürüm o yüzden susarım. ama bu durumda karşımdakini dahada sinirlendiriyor.

ay canım benimmm eğer tek sorun buysa inan bana bunda bişey yok gerçekten bak çoğu insan sinirlennce kmseyi kırmamak için kendine zaman ister bende serhata derim bak kırıldığım sinrledndiğim zaman bana müsade et ben bi kendme geliim derim buna izin vermediği zaman çok kavga ederiz ama sabredip bi yarım saat beni bana bıraktığı zaman kafama oksijen gider sakinlerim
emin ol bak bunda kötü bişey yok bence sende biraz relax ol biliyosun ki askerde çok değişik bir psikoloji içerisine giriolar en rahatı bile bunalıma girebiliyor bu çok olağan
sen gönlünü ferah tut sinrlennce bırak onu kendine gelsin...
sonra kırıldığını da söyle o da senin gönlünü alsın sen ona zaman vererek onun istediğini ona veriyosun çnkü

Amiiinnn inşallaaah Eda Ağaoğlu

Son düzenleme:

ayy aynıyız cidden Eda yaa bu kadar olur ben de konuşama tıkanır kalırım tartışma esnasında, bu yüzden daha da çok sinirleniyo zaten nişanlım
biraz biraz değiştim ama karşımdaki de zor bi insan yaa her zaman her şekilde kendisini haklı çıkarmayı beceriyo

ama askerdeyken ağzımı bile açmadım sinirlense de üzgün de olsa mutlu da olsa dinledim destek oldum hep susutum da normalde olanları anlattım ben gelince de aynı siniri olursa yandım diye.. öyle böyle değil yaa ağzına geleni söylüyo bağırıyo çağırıyo kapıları vurar, araba kullanırken öndeki arabaya kızdıysa zehir eder adama önüne kırar iner kavgaya falan... oof ff oofff

oovvvvvvvvvvvvvvvv gercekten çok sinirli ozman ya inşallah alışkanlık edinmez bunu :26:

selam hatunlar
bugünde gene böcüğümle birlikteydik new yorkda beş minare filmini izledik bi türlü hasret gideremedik hala yaa:)

VEEEEE $afaaK Sonunda 100 olduu

:92: Yarından itibaren çift haneli rakamlara geçiş yapıoruuum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…