ayacıklarım üşüdüü nann
Benimkide hergün sorar ne giydin diye ama kıskançlıktan değil merak ettiğinden olduğunu söyledi.. nasl göründüğümü hayal ediyormuş
hu huuuu ben geldim :103:
kıskançlık mı konumuz kızlar? çok şükür bizim dozunda ve kararında kıskançlık durumlarımız.
bnm gibi 2 çorap giy üst üste o zaman incimm
emin ol işe yarıo cnm yaaaaaaaayarın öle yapçam gözdem
ayacıklarım üşüdüü nann
Benimkide hergün sorar ne giydin diye ama kıskançlıktan değil merak ettiğinden olduğunu söyledi.. nasl göründüğümü hayal ediyormuş
devreemm hoşgeldinnnn
çok şanslısın cnm.. kıskançlık azı karar çoğu hastalık resmen tıpkı benim nişanlım gibi
bende iyim tatlım askerimde iiyiiii msjlasıyoss
sen sabırlısın o zaman çok siniirli kapriiiisli insanla uğrasmak zor cnm..tavır yaparmı mesela sana kızınca yada tartıstıgınızda senin aramanımı bekler..
hu huuuu ben geldim :103:
kıskançlık mı konumuz kızlar? çok şükür bizim dozunda ve kararında kıskançlık durumlarımız.
[/B]
karnım ağrıyo dediydimm
kız ben şuanda kısa kolluyla duruyorum
hoşbuldum devrem :82:
daha önce kıskançlıktan dolayı çok sorun yaşayan biri olduğumdan dolayı nişanlım ile tanıştığımda çok daha farklı davrandım.yani ben ne yapacağımı bilirim, ne giyeceğimi bilirim gibisinden göz dağı verdim.nişanlımda zaten beni bunaltıcak kıskançlığa sahip değildi.elbette benim onu onunda beni kıskandığı zamanlarda oluyor ama can sıkmadan dert etmeden kapatıyoruz konuyu.
böyle duvarları yumruklamalar felan inşallah sakinleşir devrem nişanlın :26:
kızzzzzzzlarr çok heycanlıyımmmmmmmmmmm:92:
şafak 3
sadece 3hatta bitmek üzere 3
içim kıpır kıpır üşüme gelio devamlı heycandan ne giycem derdine düştüm
kız ben şuanda kısa kolluyla duruyorum
sen ne diyosun didemcim, hele bi ben sinirleneyim bişey diyeyim anında tamam oldu hadi konsuuruz sonra denir sinirli bi şekilde o telefon kapatılır... aah aahhh, bu kadar özledim ettim ama o günler gelince aklıma, acaba daha mı iyi olmuştur daha mı kötü olmuştu askerde, ya daha kötü olduysa naparım ben de diye düşünüyorum... ani parlayan ve çabuk sönen bi insan ama o sönene kadar kırılan kırılıyo işte... bakalım gelince görücez nasıl oldugunu..
süper canıııım maaşallah ben bugün illere başladım daha şafak 81 ama heyecandan duramıyorum, düşünemiyorum 3 olduğunu:87:
hoşgeldin edam nasılsın?
hoşgeldiiiinnnn edam
bende ilk yıllarda söyledim ben yaparım ederim diye yok tatlım geçmedi sözüm ozamanki küçük cahil halimle dinledim sözünü şimdide öyle devam ediyor.. yani ben onun yapma dediği şeyi yapıcam dersem böyle delleniyor sivildede böyleydi askerdede böylee:26:
ateşli hatun senii gel bizi de ısıttt
Kıyamam sana canım sabırlısın ama maşallah..Askerde düzelme oldu mu bu huyunda ?
81 den sonrası varyaa öyle bir geçioki nası geçio inan anlamıosun3 demek 2 demek acayip gururlu bişey allah hepinize nasip etsin mükemmel bir duyguymuş...
ya heycandan elim buz kesiyokarnıma ağrılar girio adet olcakmışım gbi bide bi güzellik geldi elime yüzüme herkes öle dio
hoşbuldum didemcim nasılsın?
hoşbuldum begümcüm, nasılsın iyi misin? bu uzun hasretlik inşallah askerinide olumlu yönde değiştirmiştir.seni öyle üzmes sıkmaz
üzüldüm cnm ya ama işte sevmesen katlanmazsın ama yinede ne bileyim azcık sakin olması için telkinlerde bulun yada ailenden birisi bu durumu biliyorsa o konuşsun. böyle yapmaması gerektiğini hem seni hem kendisini üzdüğünü anlasın.
off ne ateş ne ateş
hakkaten bugün çok alevliyim ellerim felan terliyor hep :78:
az sabret sevdiceğin ısıtmaya geliyor senide :94:
off ne ateş ne ateş
hoşbuldum didemcim nasılsın?
hoşbuldum begümcüm, nasılsın iyi misin? bu uzun hasretlik inşallah askerinide olumlu yönde değiştirmiştir.seni öyle üzmes sıkmaz
üzüldüm cnm ya ama işte sevmesen katlanmazsın ama yinede ne bileyim azcık sakin olması için telkinlerde bulun yada ailenden birisi bu durumu biliyorsa o konuşsun. böyle yapmaması gerektiğini hem seni hem kendisini üzdüğünü anlasın.
off ne ateş ne ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?