Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hu huuuu ben geldim :103:

kıskançlık mı konumuz kızlar? çok şükür bizim dozunda ve kararında kıskançlık durumlarımız.

devreemm hoşgeldinnnn
çok şanslısın cnm.. kıskançlık azı karar çoğu hastalık resmen tıpkı benim nişanlım gibi

kızzzzzzzlarr çok heycanlıyımmmmmmmmmmm:92:

şafak 3

sadece 3 hatta bitmek üzere 3

içim kıpır kıpır üşüme gelio devamlı heycandan ne giycem derdine düştüm

ayacıklarım üşüdüü nann

Benimkide hergün sorar ne giydin diye ama kıskançlıktan değil merak ettiğinden olduğunu söyledi.. nasl göründüğümü hayal ediyormuş

kız ben şuanda kısa kolluyla duruyorum

devreemm hoşgeldinnnn
çok şanslısın cnm.. kıskançlık azı karar çoğu hastalık resmen tıpkı benim nişanlım gibi

hoşbuldum devrem :82:
daha önce kıskançlıktan dolayı çok sorun yaşayan biri olduğumdan dolayı nişanlım ile tanıştığımda çok daha farklı davrandım.yani ben ne yapacağımı bilirim, ne giyeceğimi bilirim gibisinden göz dağı verdim.nişanlımda zaten beni bunaltıcak kıskançlığa sahip değildi.elbette benim onu onunda beni kıskandığı zamanlarda oluyor ama can sıkmadan dert etmeden kapatıyoruz konuyu.

böyle duvarları yumruklamalar felan inşallah sakinleşir devrem nişanlın :26:

sen ne diyosun didemcim, hele bi ben sinirleneyim bişey diyeyim anında tamam oldu hadi konsuuruz sonra denir sinirli bi şekilde o telefon kapatılır... aah aahhh, bu kadar özledim ettim ama o günler gelince aklıma, acaba daha mı iyi olmuştur daha mı kötü olmuştu askerde, ya daha kötü olduysa naparım ben de diye düşünüyorum... ani parlayan ve çabuk sönen bi insan ama o sönene kadar kırılan kırılıyo işte... bakalım gelince görücez nasıl oldugunu..

hu huuuu ben geldim :103:

kıskançlık mı konumuz kızlar? çok şükür bizim dozunda ve kararında kıskançlık durumlarımız.

hoşgeldiiiinnnn edam

[/B]

karnım ağrıyo dediydimm

papatya çayı yada adaçayı iç

bende ilk yıllarda söyledim ben yaparım ederim diye yok tatlım geçmedi sözüm ozamanki küçük cahil halimle dinledim sözünü şimdide öyle devam ediyor.. yani ben onun yapma dediği şeyi yapıcam dersem böyle delleniyor sivildede böyleydi askerdede böylee:26:

kızzzzzzzlarr çok heycanlıyımmmmmmmmmmm:92:

şafak 3

sadece 3 hatta bitmek üzere 3

içim kıpır kıpır üşüme gelio devamlı heycandan ne giycem derdine düştüm

süper canıııım maaşallah ben bugün illere başladım daha şafak 81 ama heyecandan duramıyorum, düşünemiyorum 3 olduğunu :87:

Kıyamam sana canım sabırlısın ama maşallah..Askerde düzelme oldu mu bu huyunda ?

süper canıııım maaşallah ben bugün illere başladım daha şafak 81 ama heyecandan duramıyorum, düşünemiyorum 3 olduğunu :87:

81 den sonrası varyaa öyle bir geçioki nası geçio inan anlamıosun 3 demek 2 demek acayip gururlu bişey allah hepinize nasip etsin mükemmel bir duyguymuş...

ya heycandan elim buz kesiyo karnıma ağrılar girio adet olcakmışım gbi bide bi güzellik geldi elime yüzüme herkes öle dio

hoşgeldin edam nasılsın?

hoşbuldum didemcim nasılsın?

hoşgeldiiiinnnn edam

hoşbuldum begümcüm, nasılsın iyi misin? bu uzun hasretlik inşallah askerinide olumlu yönde değiştirmiştir.seni öyle üzmes sıkmaz

üzüldüm cnm ya ama işte sevmesen katlanmazsın ama yinede ne bileyim azcık sakin olması için telkinlerde bulun yada ailenden birisi bu durumu biliyorsa o konuşsun. böyle yapmaması gerektiğini hem seni hem kendisini üzdüğünü anlasın.

ateşli hatun senii gel bizi de ısıttt

off ne ateş ne ateş
hakkaten bugün çok alevliyim ellerim felan terliyor hep :78:

az sabret sevdiceğin ısıtmaya geliyor senide :94:

Kıyamam sana canım sabırlısın ama maşallah..Askerde düzelme oldu mu bu huyunda ?

Yani hiç görüşmediğimiz için bilmiyorum canım ama değilme yok gibi hissediyorum telefon konuşmalarımızda.. umarım daha iyi olur, çok içten diliyorum, bana da yazık çünkü ben dışa vurabilen biri değilim, gerçekten sabırlıyımdır, içime atarım atarım sonra birden patlarım ve patlamalarım kavgayla deil silerek sonuçlanır benim, en yakın arkadaşımı bile 10 senede yaşanan dolumlarla silmiş bi insanım ben, görüyo tanıyo biliyo nişanlımda 4 senedir hayatımda, herhalde ona göre davranması gerektigini anlar.. yani umarım... :97:

ayy canım yaaa ne güzel şeyler söylüyosun inşallah geçsin bitsin çok sıkıldım bekelmekten.. gurur verici olmaz mı yaaa, kaç gün, kaö ay beklemeişsin sen, çok büyük bir fedakarlık bu iş, nası gurur duymayacaksın, tebrik ederim canıım, geçmiş olsun valla şimdiden gözünaydın

devremm ne sevmesi ölürüm ben aşkımaa delilerr gibi aşığım hemideee
bende ilk başlarda üzülürdüm ama sanırım alıştım yani böyle olmasa bi boşluk olrudu gibime geliyor..tabiki herlafımada böyle dellenip duvarları tırmalamıyor ama özellikle defalarca söylemişti buraya tek getirtmem seni diye bende dün çok ısrar edince patladı... sonra normale döndü tabi şükür..huyu bu cnm kişiliği yani değişmiyor.. herkes biliyor babam annem abimm hoşlarına gidiyor onların aferim diyorlar bak nekadar sevip sahipleniyor diyorlar..
bende böyle kabul ettim.böyle sevdim canımm..

Son düzenleme:

inşallah Edacım yaaa inşallah, dua edin kızlar, geldikten sonra artık üzülmeyeyim, çok bekledim, çok zorluk çektim cidden biliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…