- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
lokumum hello tatlım how are you?
kızlar bnm bahsettiğim kahvaltı takımları bunlar yemek takımımı bende aldım 2 yıl kadar önce
Eki Görüntüle 167222 Eki Görüntüle 167223 Eki Görüntüle 167222 Eki Görüntüle 167223 Eki Görüntüle 167224
selam lokumcuğum
hoşgeldinnnnn
Selam canım,hoşgeldin
hoşgeldin duruuuuu
hoşgeldin canımmm
hoşgeldin hemşoo[/B]
disko cezası hücre gibi bir yerde onların belirlediği süre içerisinde kalıyo heralde cnm allah etmesin dua et üzülme
hoşçakalın kızlar görüşmek üzere
atarsa 53
askimiozledimcok eminapolat+ ecm flowerb+ melekkkkkk cagla22 cadikazani23 mentol+ DeryaW+ zeynelim+
HeLLoooo hatunlarrr
hoşgeldin cnm
Hoşgeldin canım,şafak 52Sen nasılsın?
Hoşgeldiiiin
Hoşgelmişsinnn
Selam canım,hoşgeldin
lokumum hello tatlım how are you?
lokumum eline sağlık
güle güle tatlımmhoşçakalın kızlar görüşmek üzere
atarsa 53
Hoşbuldummm şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalımm
ÇOK HOŞ CNM GÜLE GÜLE KULLLANlokumum hello tatlım how are you?
kızlar bnm bahsettiğim kahvaltı takımları bunlar yemek takımımı bende aldım 2 yıl kadar önce
Eki Görüntüle 167222 Eki Görüntüle 167223 Eki Görüntüle 167222 Eki Görüntüle 167223 Eki Görüntüle 167224
hoşçakalın kızlar görüşmek üzere
GÖRŞRZ CNM ÖPÜLDÜÜN
atarsa 53
Hoşbuldummm şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
Nasılsınız bakalımm
selamm asker yarenleriiii :80: ,flowerb+,Latilokum,eminapolat,mentol+,cadikazani23,cagla22,DeryaW,kardelen44,zeynelim,
şafak yazıp kaçıcammm kızlarrr
şafak=35izmir e selammm
kızlar disko cezası komutanın insafına bağlı ama öle hücre gb biyerde kapatılma falan yok bnm askermin iki arkadaşıda disko cezası aldı biri btün gün boyunca izmaritleri topladı diğeride bi sandalyede komutanın kapısında nöbet tuttu ama hiç kalkmadan yemeğe yada wc gb herhangi bi ihtiyacını gidermeden
selamm asker yarenleriiii :80: ,flowerb+,Latilokum,eminapolat,mentol+,cadikazani23,cagla22,DeryaW,kardelen44,zeynelim,
şafak yazıp kaçıcammm kızlarrr
şafak=35izmir e selammm
idare ederrr canım senn
İyidir cnm otryorum okulum yok fırsat bildim
hemen selamını alayım ben senin şekerimmm
benden de iyi nolsun.. Bugün hava pek bi güzeelll
üff okul dedinde sınavlar çok yaklaştı yaaa
Hemen selamını alayım ben senin şekerimmm
benden de iyi nolsun.. Bugün hava pek bi güzeelll
üff okul dedinde sınavlar çok yaklaştı yaaa
Yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: Sahibinden.com dan alışveriş yapan var mı kızlar bi saat begendım duvar saati görmştrsnz belki kelebekliii yapştrmalı olan markafoniyede gelmş ama artık yok guvenılır bı sıtemı acaba sahbınden.com ona göre sipariş vericem?:18::18::18::18::18::18:
Bunlarda benim yemek-çay-fincan takımın.
Kahvaltı takımı almadım daha,karacadan pembeli bir odel beğenmiştim ama bulamadım nette:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?