canım benimki de haklı ya yazıcı benim sevgilim çavuş gitmiş nöbetini değiştirmiş sanırım yasakmış yazıcı ve komutandan başka birinin nöbet değiştirmesi sevgilimde ben senin yazdığın nöbeti tutmam diyince çavuşta küfretmiş çık dışarı erkeksen falan demiş oda çıkmışşşş
H.B CANIM NABEr?
bitermi 200ler cnm
iki yüzleri bırak düşünmeyi su gibi geçiyo sen yüzleri düşün berbat bişeydi yaH.B CANIM NABEr?
bitermi 200ler cnm
askimiozledimcok eminapolat+ ecm flowerb+ melekkkkkk cagla22 cadikazani23 mentol+ deryaw+ zeynelim+
helloooo hatunlarrr
askimiozledimcok eminapolat+ ecm flowerb+ melekkkkkk cagla22 cadikazani23 mentol+ DeryaW+ zeynelim+
HeLLoooo hatunlarrr
Hoşgeldin canım,şafak 52şubat cadıkazanı ecm eminapolat hoşbulduk nasılsınız kızlar şafaklar ne durumda
HoşgeldiiiinSelam kızlar ben geldim
Hoşgelmişsinnnhuuu huuuuuuuben geldiiimmmm
askimiozledimcok eminapolat+ ecm flowerb+ melekkkkkk cagla22 cadikazani23 mentol+ DeryaW+ zeynelim+
HeLLoooo hatunlarrr
bende oturuyorum cnm valla öyle inş en kısa zamanda arar askerinehh işte canım askerimden haber bekliyorum sen nasılsın?
iki yüzleri bırak düşünmeyi su gibi geçiyo sen yüzleri düşün berbat bişeydi ya
Hoşgeldin canım,şafak 52Sen nasılsın?
Hoşgeldiiiin
Hoşgelmişsinnn
Selam canım,hoşgeldin
canım prova yapıolarmış ondan yoğun oluolarmış benimki aradığında öle dedi hasta olmasa oda arayamıcaktı gerçi dünden beri gene ses yok
demekki yoğun yemine hazırlanıolardır canım ayy ne güzel ya gözünaydın
ayy ilk günler kuzumun sesi çıkmıyordu walla, şimdi biraz düzeldibenimkide acemideyken hastaydı bide üstüne bağırıp duruolar ya ses iyice gidiyo canım normal yani
ecm hoşgeldin canım sen içini ferah tut hiç bşi olmaz müsait olunca arar seni
hemşo ya valla hem ağladm hem pişman oldum evet güçlü olmalıyız ki onlar daha sağlam dursun dimi ama yemek takımın güzelmiş canım güle güle kullan
HeLLoooo hatunlarrr
HeLLoooo hatunlarrr
HeLLoooo hatunlarrr
inşallah canım ya valla korkuyorum akşamı sabırsızlıkla bekliyorum anca akşam arayabiliyo çünküecm hoşgeldin canım sen içini ferah tut hiç bşi olmaz müsait olunca arar seni
hemşo ya valla hem ağladm hem pişman oldum evet güçlü olmalıyız ki onlar daha sağlam dursun dimi ama yemek takımın güzelmiş canım güle güle kullan
allah korusun canım ya :18::18::18: bana disko cezası alabilirim dedim bir fikrim yok yaniçavuş dövmek komutan dövmek kadar riskli bişeymiş cnm benim askerimde çavuş kimse karışamıyo korkusundaninşlh bişe olmaz merak etme cezası ne olcak bi bilgin varmı genelde on gün uzatma oluyomuş askerliği
bende oturuyorum cnm valla öyle inş en kısa zamanda arar askerin
Ayhhhhhhhh herkes 100ler berbat diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84:
canım hepsi de çook güzell..ilkini düşünüyorum ben..onun parçası çok hem..ama renk seçeneği fazla yok..
hoşgeldin canım,şafak 52Sen nasılsın?
Hoşgeldiiiin
Hoşbulduk cnm
hoşgelmişsinnn
Selam canım,hoşgeldin
gözünü korkutmak gibi olmasın ama öyleeee
hoşgeldin hemşoo
inşallah canım ya valla korkuyorum akşamı sabırsızlıkla bekliyorum anca akşam arayabiliyo çünkü
allah korusun canım ya :18::18::18: bana disko cezası alabilirim dedim bir fikrim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?