Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

içini ferah tut canım sen acemide olduğu için her zaman arayamıyodur

üzülmeyin kızlar bizde kısalır diye bekledik olmadı ama şimdi şafağım bitti gibi allahın izniyle gelicek bitanemmm hayırlısı olsun geç olsunnnn napalım buda gerekli

üzülmeyin kızlar bizde kısalır diye bekledik olmadı ama şimdi şafağım bitti gibi allahın izniyle gelicek bitanemmm hayırlısı olsun geç olsunnnn napalım buda gerekli

tatlım zaten bel bağlamıorum kısalıcak diye ama yinede bi umut işte keşke düşse

benim nişanlımda çavuş dövdü ama haklıydı die bişe olmadı komutan tutanağı yırtıp atmış inşlh seninde sorun olmaz

canım benimki de haklı ya yazıcı benim sevgilim çavuş gitmiş nöbetini değiştirmiş sanırım yasakmış yazıcı ve komutandan başka birinin nöbet değiştirmesi sevgilimde ben senin yazdığın nöbeti tutmam diyince çavuşta küfretmiş çık dışarı erkeksen falan demiş oda çıkmışşşş

selam hoşgeldin:80:

normalde günde 3-4 kez konuşurduk, bikaç gündür pek arayamıyor
neyseki yarın bu saatlerde aşkımın yanında olacağım

canım prova yapıolarmış ondan yoğun oluolarmış benimki aradığında öle dedi hasta olmasa oda arayamıcaktı gerçi dünden beri gene ses yok

selam hoşgeldin:80:

normalde günde 3-4 kez konuşurduk, bikaç gündür pek arayamıyor
neyseki yarın bu saatlerde aşkımın yanında olacağım

demekki yoğun yemine hazırlanıolardır canım ayy ne güzel ya gözünaydın

güzel bence canım abartı deil hoş bişey

canım ben onu 3-4sene önce aldım, o zamanlar baktıklarımın en güzeliydi...
şimdi daha güzelleri var ama napalım, bunun önüne geçemeyiz hergün daha güzelleri çıkıyo.
Şimdilik kullanırım da 1-2yıl sonra yenisini alırım belki

canım prova yapıolarmış ondan yoğun oluolarmış benimki aradığında öle dedi hasta olmasa oda arayamıcaktı gerçi dünden beri gene ses yok

benimkide acemideyken hastaydı bide üstüne bağırıp duruolar ya ses iyice gidiyo canım normal yani

ecm hoşgeldin canım sen içini ferah tut hiç bşi olmaz müsait olunca arar seni
hemşo ya valla hem ağladm hem pişman oldum evet güçlü olmalıyız ki onlar daha sağlam dursun dimi ama yemek takımın güzelmiş canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…