Askerim izne gelir gelmez ver elini tatil allahın izniyleönereceniz yerler varmı kızlar alanyada taksim oba köy varmıs guzel diyorlar hiç gitmedim ama izmir olsun istıyorurum izmirliler varmı????
Benim saç bir kuaförün hışmına uğradı,sonra kaynak çıkarırkende yıprattılar uçlarını kestirdim hooop başa sardı hiç uzamamış gibi.
Bende bıraktım kaynağı falan,entele sağolsun uzattıbelimde şimdi
ben İzmirliyim cnmm
Nasıl peki uzun mu?en iyisini yapmışsın canım doğalı gibisi yok bende kaynağı geçen ay çıkarttım
kızlarrr askerimle ayrıldık
neden canımmm
ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi
Nasıl peki uzun mu?
Hayırdır canım,ne oldu?
ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi
inşallah barışırsınız sibelcim bundan sonra daha cok destek olmaya gayret göster allttan al
artık leke tutmayanlar var canım ekle sen ben bakim bende beyaz alcam kısmetse beyaz harika bence
ayii uzunmuş baya yaa...
İzmirde hava güzel güneşli ama esinti de var... öğlen sıcak akşama doğru rüzgar oluyo.. ona göre bişiler giyy
kızlarrr askerimle ayrıldık
hayırdır yaaa
Vayyybelimdeydi benimki canım
barısacaımızı sanmıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?