Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bencede beyaz bi harika ben artık gttğim mobilyacılardan resim çekmiyorum video çekiyorum ananem yaşlı ve bi okadar da görmek istiyo bizle gelemiyor tabii onun için bulabilrsem kendi çektğim videoyu koyarım buraya salon koltuk takmları için
ama beğendğim yemek odası şimdilik bu gb ama masasını başka istiyorum vitrin sevmedğim için küçük bunlar hoşuma gtti

en iyisini yapmışsın canım doğalı gibisi yok bende kaynağı geçen ay çıkarttım

ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi

inşallah barışırsınız sibelcim bundan sonra daha cok destek olmaya gayret göster allttan al

ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi

Şu öfke kontrolü kadar zor birşey yok herhalde.
Bence bu kadar kolay bitmez,askerde olduğu için normalden daha fazla zoruna gidiyordur söylediklerin.
Seviyorsan telefi etmeye çalış derim ben.

canım keşke biraz daha sabırlı davransaydın olsun ama bence yine arar konuşursunuz böle telefonda ayrılık olmaz ki bence yazık olur
ve kendi çektğim videoları ekleyemiyorum buraya malesef yapamadım

artık leke tutmayanlar var canım ekle sen ben bakim bende beyaz alcam kısmetse beyaz harika bence

ben de beyaz istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum

ayii uzunmuş baya yaa...
İzmirde hava güzel güneşli ama esinti de var... öğlen sıcak akşama doğru rüzgar oluyo.. ona göre bişiler giyy

tamam canım sağol, aşkımda soğuk baya dedi az önce aradı

kızlarrr askerimle ayrıldık

hayırdır yaaa

barışırsınız belki canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…