Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bu takım çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşş
Bende beyaz istiyorummmmmmmmmmm

nereyi tavsiye edersin cnm?

canım şimdi tam olarak ne yapmak için geldiğini söylersen ona göre tavsiyede bulunabilirm..
Bi otelde kalıcaz onun haricinde İzmiri gezicez diyorsan gezceğiniz yerleri söyleyebilirim:26:

tamam canım sağol, aşkımda soğuk baya dedi az önce aradı

Önemli değil cnmm
öyle soğuk denemez günlük güneşlik hava ama rüzgar var sadece

canım okadar buyuk bırsey değil inş barısırsınız

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıkısım saati bulamadımmmmmmmm

HOŞBULDUMM GÖZDEMM AMA GİTTİ GİDİYORDA 37 DAKİKA KALMIŞTI AMA YİNE BULDUM BEN BAK BU LİNKE TIKLA
Saatler , Ev Dekor Objeleri , Ev, Dekorasyon & Bahçe Listeleme Sayfası 1/47

KIZLAR DUVAR SAATLERİ ÇOK GÜZEL YAA

Burcummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmm

HOŞBULDUMMM DURUM NAPIYON

HOŞBULDUM KIZLAR KEYİFLER NASIL

Cnm guzel bir tatil öyle cok cok gezemeyız yanı gezerizde bir çok yeri değil ön planda otel guzel olmalı denıze sıfır olmalı pansıyonda olablır..

aranızda varmı böyle benim gibi askerdeken ayrılan?

Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, canım sizde barışırsınız bak görürsün...
Ama arayıp durumu telafi etmen lazım, ondan bekleme sakın, o bu psikoljiyle aramaz çünkü

HOŞBULDUMMM DURUM NAPIYON

ii burcum nolsun takılıyomm...
sen napiyon asıl ..
sesin soluğun çıkmıyo bu aralarrr

Cnm guzel bir tatil öyle cok cok gezemeyız yanı gezerizde bir çok yeri değil ön planda otel guzel olmalı denıze sıfır olmalı pansıyonda olablır..

hımm anladım cnmm...
Denize sıfır otelleri söyliyim
İzmir Palas Otel
Kordon Otel ( bu biraz daha lüx gibi.. fiyatlar uçuk olabilir ondan)
Ama fiyat çok öenmli değil dersen ben sana çok güzel bi yer öneririm.. İnciraltında
Burası İzmirin en güzel yerlerinden biri...Crown Plaza otelin adı...Gece gündüzz heryer ışıl ışıl ve bihayli kalabalık süper bi yer...cafeler.. çay bahçeleri... alış veriş merkezi..... deniz kum güneş...ne ararsan işteee

Son düzenleme:
arayamam ben konusamamki mesajlasıoruz zaten dedim k.bakma falan filan ama olmaz dio hala

canım belki oradaki psikolojiyle öle diodur barışırsınız yaa üzülme askerde ayrılıklar çok oluomuş ama genelde bırakan kız oluomuş sen içini ferah tut unutur yarına inş.

durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa

Eklentiler

• $sedef-yatak-odasi.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $sedef-yatak-odasi-dolap.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $sedef-yatak-odasi-sifonyer.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 20
durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa

wauwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww diyorummmmmmmmmmmmmm
ya harika bişey buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bende istiyorum bunu bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84:

canım bence harika bir yatak odası şu aynalı olanparçayı deişik renk yapabilme olanağı varmı tek beyaz biraz soğuk hava verir renkte oynama olursa eğer şuan yatak odasında pembe aynalıklar var fuşyaya gibi yada çok hoş bir hava verio çok renk katıo

cnm çok çok pahalı ve lüks olmamalı cunku burdan ızmır bı haylı zaten pahalı uygun bişeyler olabıır smdı mays da ıstıyoruz ızın fakat komtanlar temmzda yolluycklr malesef bakalm artk hayırlsı ozmana kadar rezerve yaptrıırız

mentoooll ne yaptın sen..bunlar süperrr...:81:

ben sade beyaz değilde,karışımlı istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…