barısacaımızı sanmıorm
canım bencede beyaz bi harika ben artık gttğim mobilyacılardan resim çekmiyorum video çekiyorum ananem yaşlı ve bi okadar da görmek istiyo bizle gelemiyor tabii onun için bulabilrsem kendi çektğim videoyu koyarım buraya salon koltuk takmları için
ama beğendğim yemek odası şimdilik bu gb ama masasını başka istiyorum vitrin sevmedğim için küçük bunlar hoşuma gttiEki Görüntüle 167284
nereyi tavsiye edersin cnm?
tamam canım sağol, aşkımda soğuk baya dedi az önce aradı
canım okadar buyuk bırsey değil inş barısırsınızbarısacaımızı sanmıorm
ben geldimmmm
ben geldimmmm
canım okadar buyuk bırsey değil inş barısırsınız
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıkısım saati bulamadımmmmmmmm
Burcummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn yavrummmm
Bu takım çok güzelmişşşşşşşşşşşşşşşş
Bende beyaz istiyorummmmmmmmmmm
canım şimdi tam olarak ne yapmak için geldiğini söylersen ona göre tavsiyede bulunabilirm..
Bi otelde kalıcaz onun haricinde İzmiri gezicez diyorsan gezceğiniz yerleri söyleyebilirim:26:
Önemli değil cnmm
öyle soğuk denemez günlük güneşlik hava ama rüzgar var sadece
aranızda varmı böyle benim gibi askerdeken ayrılan?
Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, canım sizde barışırsınız bak görürsün...
Ama arayıp durumu telafi etmen lazım, ondan bekleme sakın, o bu psikoljiyle aramaz çünkü
HOŞBULDUMMM DURUM NAPIYON
Cnm guzel bir tatil öyle cok cok gezemeyız yanı gezerizde bir çok yeri değil ön planda otel guzel olmalı denıze sıfır olmalı pansıyonda olablır..
arayamam ben konusamamki mesajlasıoruz zaten dedim k.bakma falan filan ama olmaz dio hala
durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa
durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa
ii burcum nolsun takılıyomm...
sen napiyon asıl ..
sesin soluğun çıkmıyo bu aralarrr
hımm anladım cnmm...
Denize sıfır otelleri söyliyim
İzmir Palas Otel
Kordon Otel ( bu biraz daha lüx gibi.. fiyatlar uçuk olabilir ondan)
Ama fiyat çok öenmli değil dersen ben sana çok güzel bi yer öneririm.. İnciraltında
Burası İzmirin en güzel yerlerinden biri...Crown Plaza otelin adı...Gece gündüzz heryer ışıl ışıl ve bihayli kalabalık süper bi yer...cafeler.. çay bahçeleri... alış veriş merkezi..... deniz kum güneş...ne ararsan işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?