Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kzlar kusura bakmayın çeyiz topiğine çevirdim burayı
durum bencede muhteşem bnde istyorum işte bide çektğim video vardı onuda ekleyebilsem asıl onunla ilgili fikir sorcaktım şimdi askerim olmadan da almak istemiyorum ama bi yandanda taksit azalsın bitsn diyorum bnde int yada video çekip gönderiyrum ona ne yapalım
askermle bnde küçk kaçamak yapacağım ama izmirde acemiliği oldu istemez halbuki bnde isterdm gelmeyi izmire ne yapalım bnde rotayı ist çevrdm yada kendi memleketime hem orda evde var kalma problemi olmaz

durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa

ayy bunu ben de görmüştüm facede, bayıldım, ama ben dolabını aynalı istiyorum, gerçi çok şart değil, beğendikten sonra böyle de olabilir. İnegölde varmış evet, ama fiyatları da baya varmış galba:44:

arayamam ben konusamamki mesajlasıoruz zaten dedim k.bakma falan filan ama olmaz dio hala

canım şimdi o biraz sinirlidir, biraz sakinleşsin, sen de biraz düşün , yarın konuşursunuz bu meseleyi bence...

ii burcum nolsun takılıyomm...
Sen napiyon asıl ..
Sesin soluğun çıkmıyo bu aralarrr

[/b]

bende çok iyiyim,çalışıyorum canım ya yoğunum baya..

Mentollllll ne yaptın içim gönlüm açıldı ne kadar güzel bir yatak odasıııı yaa
ama temzlik zor olur ve fiyatı tuzludur gibime geliyor:18:

Beyazlarada bayılıyorum ama benim tercihim yine klasik olanlar:)

Eklentiler

• $177852b_yatak-odasi_kS0.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $622937032500.webp
    14 KB · Görüntüleme: 17
  • $Yatak-odası-aydınlatması-hakkında-bilgi.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $Yatak-Odasi012.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $Yatak-Odasi-Ornekleri.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $ghjk.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 14
  • $interiors2.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $Pink-Bedroom-Vintage-Linens-GTL0407-de.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
Selam kızlar nasılsınız?Bugün şafak yazmıycam geçmiyor gibi offss

as. hoşgeldinn...
Yazmadığına göre şafağın epey olmalııı:44:

hımm daha varmış cnmm.. olmadı arar bi fiyat öğrenirsinnn

valla çok beğendimmm ama markası ne nerden bulcam ben bunu
çok sinir oldum şimdi niye gösterdin illede bunu istiyorummmmmm:95:

ohhh herkes tatil planları yapıyo...
Bizim izin bile yokkkkkkkkkvarsa yoksa düğün planııı

sabırszılanıyorum izmirrrrrrrrrrrrrrrr öylede olur cnm o da haklı acemılgnı ızmrde yaptysa olmz

canım evet bazıları pahalı ama bazılarıda baya uygun bnm beğndm salon takımı 2.750 ve salon koltuk takımı 1.800 aynısını burda 2.750 demişti bakalım şu sınav haftası gecnce gidip görüşmeyi düşünüyorum çünkü 2 sene kadr depolarında bekletebliyrlarmış yada sen ne zaman yap dersen yapıp teslim ediyrlarmış

canım bu mobilya firması inegölde askerin gelsin hem bursayı gezmeyi düşünüyordunuz yapın bi kaçamak gelin belki beraber alırız indirimde yaparlar ben sana adresinide veririm senin askerinle bnm askerimin arası çok yok bunu bi düşün derim

bende bunlar gb rüya gb bi yatak istiyorum geçenlerde arkadaşımın annesi hayallerime limon sıktı resmen ne bu düğün olurken damat aynı zamanda sünnettemi olacak dedi sünnet yatağı gb dedi gülermisin ağlarmısın yaaaa

Eklentiler

• $ur875b375.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $mirage0110b.webp
    22 KB · Görüntüleme: 15

Ay çok güldüm yaaa,ben bu modellere bayılıyorum.
Herkese beğendiremezsin zaten canım,sen ne istiyorsan onu yap,illa beğenmeyen biri çıkar onuda boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…