- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşgeldin canım sen genede yaz attır bir şafak şurdanSelam kızlar nasılsınız?Bugün şafak yazmıycam geçmiyor gibi offss
arayamam ben konusamamki mesajlasıoruz zaten dedim k.bakma falan filan ama olmaz dio hala
Selam kızlar nasılsınız?Bugün şafak yazmıycam geçmiyor gibi offss
hoşgeldin canım sen genede yaz attır bir şafak şurdan
hoşgeldn senemcm
durucum beğendinmi ben bunları internetten buldm ama bursada olduğum için biraz avantajlıyım inegölde satılıyormuş bakın bide bi yatak odası ekleyeyim ama resmen aşık oldum buna ben yaaa
arayamam ben konusamamki mesajlasıoruz zaten dedim k.bakma falan filan ama olmaz dio hala
ii burcum nolsun takılıyomm...
Sen napiyon asıl ..
Sesin soluğun çıkmıyo bu aralarrr
[/b]
Selam kızlar nasılsınız?Bugün şafak yazmıycam geçmiyor gibi offss
cnm çok çok pahalı ve lüks olmamalı cunku burdan ızmır bı haylı zaten pahalı uygun bişeyler olabıır smdı mays da ıstıyoruz ızın fakat komtanlar temmzda yolluycklr malesef bakalm artk hayırlsı ozmana kadar rezerve yaptrıırız
kzlar kusura bakmayın çeyiz topiğine çevirdim burayı
durum bencede muhteşem bnde istyorum işte bide çektğim video vardı onuda ekleyebilsem asıl onunla ilgili fikir sorcaktım şimdi askerim olmadan da almak istemiyorum ama bi yandanda taksit azalsın bitsn diyorum bnde int yada video çekip gönderiyrum ona ne yapalım
askermle bnde küçk kaçamak yapacağım ama izmirde acemiliği oldu istemez halbuki bnde isterdm gelmeyi izmire ne yapalım bnde rotayı ist çevrdm yada kendi memleketime hem orda evde var kalma problemi olmaz
kzlar kusura bakmayın çeyiz topiğine çevirdim burayı
durum bencede muhteşem bnde istyorum işte bide çektğim video vardı onuda ekleyebilsem asıl onunla ilgili fikir sorcaktım şimdi askerim olmadan da almak istemiyorum ama bi yandanda taksit azalsın bitsn diyorum bnde int yada video çekip gönderiyrum ona ne yapalım
askermle bnde küçk kaçamak yapacağım ama izmirde acemiliği oldu istemez halbuki bnde isterdm gelmeyi izmire ne yapalım bnde rotayı ist çevrdm yada kendi memleketime hem orda evde var kalma problemi olmaz
bende bunlar gb rüya gb bi yatak istiyorum geçenlerde arkadaşımın annesi hayallerime limon sıktı resmen ne bu düğün olurken damat aynı zamanda sünnettemi olacak dedi sünnet yatağı gb dedi gülermisin ağlarmısın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?