yarın gelir canım 2 gün süresi çünkü
ya şimdi ınava fln hazırlanıyorum ya o yüzden demek istmedim ztn anne baba dışında bilmeyen yok onlarda biliyorlarddırda bana pek çaktırmıyolar yani çünkü aniden tlefn çlıyo odaya kapanıyorum elimde çıtçıt sürekli mesj flnama biraz daha beklicem en aznından atananana kadarr:97::97::97:
hehehe aynen öylee yaa bizim asker arkadaşlarımz daha fazlaa
ben burdan gülseren diye bi arkadşla tanıştım askerleimz aynı yerdeydi sayemizde tanışıp arkadaş oldular.. ama gülserenin askeri gelincee unuttuuu beniiiiiii
canım yerine göre değişir tabii ama ben bursada çankırıya gönderdim arada 508 km var iki günde gtti seninkide yarın elinde olur herhalde bakalım askern ne gönderdi ne heyecanlı yaa
ama apsyle yollamamış galiba aps acele posta servsi.. normal kargoyla yollamış.. yine de yarına gelir mi yaa aklm karştıı
biziiii unutmannnn heeeee gelçiii biz kendimizi unutturmayız çünkü çıkmayız burdannn
gelir canımm ben hep kargoyla gönderdim 2 gün süresi varr.aslında takip edebiliyosun sana kargo nosu verseydi bakardın ptt sitedinde
şekerlerrrrr siiznle ohbet etmeyi ve sizi seviyorumama kaçmam lazım kendinize çohhhhhh iyi bakınnnn bunalımmmmm yokkkkkkkk oona göre:90::90::90:
hopppp bide safak atımm söyle
ŞAFAK 34
tuğbacım geçmiş olsun askerine canım
haziranda biraz aksaklık olabilir buraya gelişlerimde kızlar çünkü akçayda evde int yok ve ben her aksam gttğim cafeden giriyorum denize grmedğim zmanlar faln gündüzde gelirim artıkk bakalım ozmnlar gelsnde
Hayırlı geceler herkesee =)
hoşgeldin canım nasılsın?
iyi gecelerr canmm
iyi geceler =)mervecm ben çıkıorm canmm..
iyi gecelerrr kızllaaarrrrrrrrrrrrr
şafak=34
istanbuldayız bugüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şafak 52
Hoşbuldum tatlım iyiyim sen nasılsın
sanada canım
iyi geceler =)
aa yeşilimsi:80: , grimsi gibi
tmm tuğbacım iyi geceler hazırlarız tabii beraber ozmanda hem böle üzgün değil mutlu oluruz
devrem miracle iyi geceler nasılsn cnm baksana bşi sorcam san senin askerinin silüs tarihi 25 mayısmı bide izn kullandınızmı bn mi yanlış sayıyorum şafağmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?