Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yerine göre değişir tabii ama ben bursada çankırıya gönderdim arada 508 km var iki günde gtti seninkide yarın elinde olur herhalde bakalım askern ne gönderdi ne heyecanlı yaa

ama apsyle yollamamış galiba aps acele posta servsi.. normal kargoyla yollamış.. yine de yarına gelir mi yaa aklm karştıı

biziiii unutmannnn heeeee gelçiii biz kendimizi unutturmayız çünkü çıkmayız burdannn

canım yerine göre değişir tabii ama ben bursada çankırıya gönderdim arada 508 km var iki günde gtti seninkide yarın elinde olur herhalde bakalım askern ne gönderdi ne heyecanlı yaa

ne gönderdiğini bilmiorum ki canm süprüüüzzzz
bu arada askerim elzığa sevk aldı kızlar
ufak bi sağlk problemi var

şekerlerrrrr siiznle sohbet etmeyi ve sizi seviyorum ama kaçmam lazım kendinize çohhhhhh iyi bakınnnn bunalımmmmm yokkkkkkkk oona göre:90::90::90:

hopppp bide safak atımm söyle
ŞAFAK 34

Son düzenleme:
gelir canımm ben hep kargoyla gönderdim 2 gün süresi varr.aslında takip edebiliyosun sana kargo nosu verseydi bakardın ptt sitedinde

sordum o kağdı attın mı diye atmış bile çokttaannn.. herşeyi atıo benm manyak aşkm.. bikeresnde sinmya bilet aldık bu cebine koymştu sonra bi baktk yokkk çöpe atmş manyak aşkm ya

tuğbacım geçmiş olsun askerine canım
haziranda biraz aksaklık olabilir buraya gelişlerimde kızlar çünkü akçayda evde int yok ve ben her aksam gttğim cafeden giriyorum denize grmedğim zmanlar faln gündüzde gelirim artıkk bakalım ozmnlar gelsnde

teşekkürler mervecm..
olsun bi aycıktan bişi olmaz arada uğrayp yazıp çıkarsn. evde olduun zamnlar konuşurz hep.. beraber çeyiz hazırlıklrmzı tamamlarızz

tmm tuğbacım iyi geceler hazırlarız tabii beraber ozmanda hem böle üzgün değil mutlu oluruz
devrem miracle iyi geceler nasılsn cnm baksana bşi sorcam san senin askerinin silüs tarihi 25 mayısmı bide izn kullandınızmı bn mi yanlış sayıyorum şafağmı

iyi geceler devrem az önce selam verdiydim görmedin bende küsüyodum sana
24 mayıs canım bizim silüs 7 günde izin kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…