Sana katılıyorum canım Allah yardımcıları olsun hemen geçsin günleri
amin arkadaşım..
lakın çenem düştü..yarın okula kım gıdecek..vallahı benım bıcırıklar kapıyı çalıyor hadı gıdelım dıye
bnde yatayım..hayal kurayım
senemmesut..mavimavimavi..susu..mentol..denız78..
hepinize hayırlı şafaklar..iyi geceler:80:
iyi geceler canım yarın görüşürüz kuzum:))
aaa alttan alttan kimleri görüyorum cubuk krakerim nasılsn özel msjını 10 dk bekleyeyim cvp yazayım derken sonra dönemedim canım sana ya
bnmde canımmmmmmmm sıkılıyoooooo hadi oynayalım:122::122::118::118::118::87:
hopppiidiii doppiddi oynalım kıslarrrayyyyy çok sıkılyıorum ya netimde gelip gidiyo sürekli puffff turcli sevmiyorummm
tertipim çok yoğunum yawww cumartei denemem var fulll ders çalışıyorummmmm aynen böyleyim artık bakterttiiiiiiiippp nerdesin yaww ne zamndr yoksunnn
nasılsın canm
tertipim çok yoğunum yawww cumartei denemem var fulll ders çalışıyorummmmm aynen böyleyim artık baksen nasılsın tertippp
böyle kopmalar bile dindirmiyo bnm sıkıntımı yaa kızım askerin gelcek az kaldı hazrlıklar nasıl gidiyo bakalm sen askerinin yanına ne diyip gtcen canm özelse özel msj atabilrsn bnm askerm gelince yanına rahat çıkarımda bi kaçamak istiyrum şöyle kafa dinleyelim biraz ne desem aileme ee geldğnide biliyolar tabii belki snden kopya çekerim dedim
hahahaha ay terto bi alemsinnn hee
iim bendee canikoo aşkımın bugn d.günüydüüüüyanında olamadım, 14 nisanda da benm d.gnüm var.. yine ayrı olcaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
benimde de dindirmiyo canım ama olsun işte kopalımcanım ben eskişehrde okudummmm arkadaşlarımın yanına diye gidicem çok sıkıldığımın farkındalarr ztn arada çaktırmadan söylüyorummm sıkılınca bi ekişehire gidicemmm olmuyo böyle burda kimeyi tnaımıyorum diye:78::78::78:
offff tertip yaaaa bı özel günler daha çok koyuyo insana ya :83::83::83: bizimde bu cumartesi yıl dönmümüz geçen sende askerdeydi bu sende askerde bide ben sınava gircem cumartesii çok fena olduuu yaniiiii
ayfer annenler askerinin geldiğini onlara yalan söylediğini düşünebilirler.. o yüzden aşkitonun mayısın sonunda filan geleciğini söle ki akıllarında bi soru işartei olmasın
tuğbacım sen nasılsın canım ya
ohh senin bahanen hazrmış ne güzel sen şimdiden hazrla onları problem çıkarmıyorlarsa iyi aslnda bnmklerde bşi demez ama işte geldğini bildikleri için çocuk kandırıyormuş gb bşi olcak en iyisi ben denetimli bölgeye gideyim bari şimdilik başka bi yol gelmedi aklıma
tuğbacım sen nasılsın canım ya
ohh senin bahanen hazrmış ne güzel sen şimdiden hazrla onları problem çıkarmıyorlarsa iyi aslnda bnmklerde bşi demez ama işte geldğini bildikleri için çocuk kandırıyormuş gb bşi olcak en iyisi ben denetimli bölgeye gideyim bari şimdilik başka bi yol gelmedi aklıma
şekerimmm askeri annem babam bilmiyo ablamalr eniştem fln biliyoonlarda sorduğunda haziran gibi gelicek dedim aşkımda ztn face feln girmicek gelince çünkü ablamla fln arkadaşlar herşeyi ğplanladık inş. bi aksilik çıkmaz işte
pooffff tertip ama üzülmekk yookkk şafak olmuş coni moniiiiyaaa canm sana şimdiden çoookkk başarıllaarrrr çok çalıştın eminimki deneme sınavn harika geçicek..
hehhhh tamam harika bi plan canm ama arkadaşları ya face den yazarsa hoşgeldn asker filan.. ablanları engelleyn face den en iisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?