Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sana katılıyorum canım Allah yardımcıları olsun hemen geçsin günleri

amin arkadaşım..
lakın çenem düştü..yarın okula kım gıdecek..vallahı benım bıcırıklar kapıyı çalıyor hadı gıdelım dıye

bnde yatayım..hayal kurayım

senemmesut..mavimavimavi..susu..mentol..denız78..
hepinize hayırlı şafaklar..iyi geceler:80:

iyi geceler canım yarın görüşürüz kuzum:))

aaa alttan alttan kimleri görüyorum cubuk krakerim nasılsn özel msjını 10 dk bekleyeyim cvp yazayım derken sonra dönemedim canım sana ya
bnmde canımmmmmmmm sıkılıyoooooo hadi oynayalım:122::122::118::118::118::87:

havalı şekerim mentolümm benim bende çıktım ztn sonra canım ya hadi kopakk

böyle kopmalar bile dindirmiyo bnm sıkıntımı yaa kızım askerin gelcek az kaldı hazrlıklar nasıl gidiyo bakalm sen askerinin yanına ne diyip gtcen canm özelse özel msj atabilrsn bnm askerm gelince yanına rahat çıkarımda bi kaçamak istiyrum şöyle kafa dinleyelim biraz ne desem aileme ee geldğnide biliyolar tabii belki snden kopya çekerim dedim

tertipim çok yoğunum yawww cumartei denemem var fulll ders çalışıyorummmmm aynen böyleyim artık bak sen nasılsın tertippp

hahahaha ay terto bi alemsinnn hee
iim bendee canikoo aşkımın bugn d.günüydüüüü yanında olamadım, 14 nisanda da benm d.gnüm var.. yine ayrı olcaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

benimde de dindirmiyo canım ama olsun işte kopalım canım ben eskişehrde okudummmm arkadaşlarımın yanına diye gidicem çok sıkıldığımın farkındalarr ztn arada çaktırmadan söylüyorummm sıkılınca bi ekişehire gidicemmm olmuyo böyle burda kimeyi tnaımıyorum diye:78::78::78:

hahahaha ay terto bi alemsinnn hee
iim bendee canikoo aşkımın bugn d.günüydüüüü yanında olamadım, 14 nisanda da benm d.gnüm var.. yine ayrı olcaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

offff tertip yaaaa bı özel günler daha çok koyuyo insana ya :83::83::83: bizimde bu cumartesi yıl dönmümüz geçen sende askerdeydi bu sende askerde bide ben sınava gircem cumartesii çok fena olduuu yaniiiii

ayfer annenler askerinin geldiğini onlara yalan söylediğini düşünebilirler.. o yüzden aşkitonun mayısın sonunda filan geleciğini söle ki akıllarında bi soru işartei olmasın

tuğbacım sen nasılsın canım ya
ohh senin bahanen hazrmış ne güzel sen şimdiden hazrla onları problem çıkarmıyorlarsa iyi aslnda bnmklerde bşi demez ama işte geldğini bildikleri için çocuk kandırıyormuş gb bşi olcak en iyisi ben denetimli bölgeye gideyim bari şimdilik başka bi yol gelmedi aklıma

offff tertip yaaaa bı özel günler daha çok koyuyo insana ya :83::83::83: bizimde bu cumartesi yıl dönmümüz geçen sende askerdeydi bu sende askerde bide ben sınava gircem cumartesii çok fena olduuu yaniiiii

pooffff tertip ama üzülmekk yookkk şafak olmuş coni moniiii yaaa canm sana şimdiden çoookkk başarıllaarrrr çok çalıştın eminimki deneme sınavn harika geçicek..

ayfer annenler askerinin geldiğini onlara yalan söylediğini düşünebilirler.. o yüzden aşkitonun mayısın sonunda filan geleciğini söle ki akıllarında bi soru işartei olmasın

şekerimmm askeri annem babam bilmiyo ablamalr eniştem fln biliyo onlarda sorduğunda haziran gibi gelicek dedim aşkımda ztn face feln girmicek gelince çünkü ablamla fln arkadaşlar herşeyi ğplanladık inş. bi aksilik çıkmaz işte

mervviiişşş iim canm sen nasılsın
denetimle bölge ne yaw anlamadm ben.. bişiler buluruz canm askerinle şöle 2gün kafa dinlersinz bi güzeellll

bende işte canım ablam fln huylanmasın diye geliş tarihini geç söyledim onlara

hehhhh tamam harika bi plan canm ama arkadaşları ya face den yazarsa hoşgeldn asker filan.. ablanları engelleyn face den en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…