- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 698
- 34
anemmmm engelldiğini fark ederse ablam yer beniduvari kapatacak canım
Bizim atarsa şafak 345
sizin bitmiş az kalmış benim daha çoookk varr
iyiyim canım çok şükür denetimli bölgeyi şöle açıklayayım canım askerim dağıtım iznine geldğinde ben tatildeydim aslında memlekette belki duymuşsunuzdur akçayda idim şimdi geldğinde ise onu bursada karşıllamak istiyrum ama ordada olablirz yani yine akçaya gelsn dağıtımda çok eğlendik o ananemde kaldı ben bizm evde işte yine öle olck galiba yada burda biraz düşünüp şahane fikirler bulcazzz
örtmenimin sınavı ii geçicek biliyrum ben okadr çalışıyooo
allah kavuşursun canm.. 300,200ler hızlı geçioo anlamazsn nasıl geçtğni izne filan gelir arada iyi olurr
nerde askerin
ankaradaysa ne güzell tatlm,gidersinz yanına o da iznini kullanmzsa bi ay erken gelir ne güzeelll
Ankara'da :)
İnşallah geçer :) Belki gelmez biz gideriz haziran gibi büyük ihtimal
tertibim mentolümmm inş. dediğiniz gibi olur iyi gecer ya sınavada az kaldı inş. bi yere atanırım iyi bi puan alınırım yoksaaaa zor valla bi sene daha herşeyi ertelemek:83::83::83:yawwwww benmkilerde benimki bilseler yaaa ama hem ben istemiyorum hem aşkımmm baya oldu ama ikimizinde bi işi olunca bilsinler istiyoruzzz en azından aşkımınn.amannn ztn biliyolar farkındalar elde tlefn çıtçıt mesjj sürekli
Bizim atarsa şafak 345
sizin bitmiş az kalmış benim daha çoookk varr
canım senin okul şansın var ne güzel bn gecen sene okul numarası ile ist gttim o çok kolay yine öle yapacağızda işte ne kadar da olsa denetimli bölge babam olcak annem neysede babamdan baya çekinirim bakalım bnde yne okuldan bişler çıkarırm olmadı bi ozmanlar gelsn siz gtmeyin unutmayın bizi danışırım yne sizlere sende al askerini gt biyerlere canım
yeni gelen asker yareni şimdi ne desem boş gececek desem alışcaksın desem hiç kar etmeyecek ama inan kalbin nasır tutacak sonra bi bakmışsın askern gelmiş
ankaradaysa ne güzell tatlm,gidersinz yanına o da iznini kullanmzsa bi ay erken gelir ne güzeelll
hehehe herlde farkederler tertipp
evt en iyisi öyle, şöyle işini filan ayarlasın etsin öyle söylemek.. memleketimin geliniiiii
canım senin okul şansın var ne güzel bn gecen sene okul numarası ile ist gttim o çok kolay yine öle yapacağızda işte ne kadar da olsa denetimli bölge babam olcak annem neysede babamdan baya çekinirim bakalım bnde yne okuldan bişler çıkarırm olmadı bi ozmanlar gelsn siz gtmeyin unutmayın bizi danışırım yne sizlere sende al askerini gt biyerlere canım
yeni gelen asker yareni şimdi ne desem boş gececek desem alışcaksın desem hiç kar etmeyecek ama inan kalbin nasır tutacak sonra bi bakmışsın askern gelmiş
yarın gelir canım 2 gün süresi çünkükızlaarrr bişi sorcam aşkm bana salı günü pttyle kargo yollamış.. ne zamna gelir sizce
cubuk krakerim sen bana die die romantik aşuk yaptın bni
kullan kullan hala elinde imkan varken kullan elindeki şansı bizimde bilinmsydi dicem ama artık 6 sene btti okadar saf değiller anlıyolar hem askere gttikten sonra bana daha çok yardmcı oldu özellikle annem
canım ya tuğbacım askerim orda benimki kadar arkadaş edinmemiştir gelnce ben hava atıcam ona bnm senden asker arkadaşım daha fazla diye gel tabi her akşam konuşalım dertleşelim
kızzz örtmen hanım gidionmu sen bakim uyumaya düzenli uyu ki zinde ol aklın daha çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?