Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

pardon şekerim görmedim evet çıkmış canım törene ailesiylede görüşmüş

sende gördün aşkını ne güzell artık darısı benim başıma çok var daha ama

ahh iyi maşallah, sen de görürsün inşallah canım yaa, darısı başına...
Artık çarşı izninde fln msn de konuşur görüşürsünüz, yani canlı göremesen de web cam bile idare eder biraz yaa
Dağıtımdan önce izne gelmeyi fln düşünüyor muymuş?

yok canım düşünmüo c.tesi çıkmış çarşıya ama msn falan girmio vaktim ölüo dio çok sıra oluomuş benimkide böle biri işte

KIZZLARRRR merabaaa herkezee morelllımm bırazzz kotuuu yaa aşkımııı yolladımmm tesllım olduuu bugünnn bakalımm basladıkkk bakalımm şafakk 150 allahımm gecermıı kızlarrr

kızlar eve geldim çok şükür geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim herkese
durumu bilmeyenler için özetleyeyim kanser tedavisi görüyordu halam ama artık son aşamasındayız morfin bantları verip karnından su alıp rahatlatmaya çalışıyorlar
şimdi bnm size bir sorum var askerime ocak gb bi kargo gönderdim içinde çok şey vardı şimdilerde ise bir süpriz yapmak istiyorum geldğinde şeker hamurundan pasta istiyorum ve bi anahtarlık yaptıracağım sonra temmuzda doğum günü resimlerimzle hazırlanmış takvim yapacağım ama işte şimdi bi süpriz yapmak istiyorum bu aralar biraz bunalmış ama ne yapacağımı şaşırdım bi fikir verirseniz sevinirim

kızlar bugün zaman durdu yaaaa :84::84::84::84:

ewet bencede canım, zaten burda da hareket yok, sıkıldım yaa, canım iş yapmak da istemio
napıosun ders çalışıo musun?

merhaba kızlarr:79:
hoşgeldinnn:80:

KIZZLARRRR merabaaa herkezee morelllımm bırazzz kotuuu yaa aşkımııı yolladımmm tesllım olduuu bugünnn bakalımm basladıkkk bakalımm şafakk 150 allahımm gecermıı kızlarrr

Allah kavuştursun canım, ben de dün gönderdim, sanki ilk kez askere gidiyor gibiydi, çok zor oldu wallahi

arkadaşının yeğenine gitmişler film falan izlemişler

inanmıyorum yaa, erkek işte! film çok mu lazımmış, bak kızdım şimdi
benimki cumartesi akşamı yarım saatliğine arkadaşlarını görmeye kapının önüne indi de kıyameti kopardım, çarşı izninide beni arayıp ya da msnde geçirmezse olacakları kendsi çok iyi biliyor

arkadaşının yeğenine gitmişler film falan izlemişler

hoşgeldin canım

sorma kuzum yaaa

hoşbulduk canım nasılsın

hoşgeldin tatlımmmm allah kavuştursun sık birazcık daha dişini

canım bende bıktım artık laf anlatmaktan yoruldum bıraktım kendi haline artık naparsa yapsın boşverdim yani beni düşünsün die kandimimi parçalıcam

hemşom çooook geçmiş olsun, ne kanseri acaba halan? nerde ve ne zamandır tedavi görüyor?

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım..
idare ederim işte canım sen nasılsın

al benden de o kadar hastayım evde dinleniorum canım senin neyin var bakiyim

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım..

al benden de o kadar hastayım evde dinleniorum canım senin neyin var bakiyim

canım sıkılıo aşkıma kızıorum dün sınava girdim zaman yetmedi eksik kaldı sorular dert çok valla takıorum herşeyi off bugün zamanda geçmio sanada çok geçmiş olsun canım

hoşbulduk canım nasılsın

hoşgeldin tatlımmmm allah kavuştursun sık birazcık daha dişini

hoşşbuldummm şekerımmmm sagoll amınn hepımızııı sırayylaa ınsalllahhh gordumm gıttııı uzuldumm ama sımdııı tatmamenn gelcekkk ınsallahh sızınlee unuttucamm yınee alısscaamm şekerımmm azz daha sıkıcammmdısımıı tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…