İnşallah kazanırsın tatlım.inş. canım açıktan bir 2 yıllık yeter bana geçiş olduğu için 4 e tamamlarım demekki erkeklerin genelinde var şu arkadaş merakı
canımmmm demmkkıı aynıı günn geldıleerr aynıı zmann gıttılerr ama benımkıı bugunn gıttııı 1dee 2 saattee tesslimm olduu arada 5 dakıkaa öncee konuusutkkk doalabınıı duzeltmıss fılannn ııcmm buruk ama napımmm olsunn bee sekerımmm gecıcekkk bugunlerdeee
sennn olee dee hemenn gıderımm bakkksıraa olmasadaa ucarımmm benn ınsallahhh oleeee avutcazz galıbaa bakalımmm avunalımm sızedee gelırr hecc merakk etmee bebemm
deryacım sanada Allah kavuştursun diyeceğim ama bu haftada beraber ne güzel ben yemin töreninede gtmedim dağıtıma gelesiye kadar hiç görmemiştim 3 ay bizm acemiliğimz sen şanlısın
sedacım evet kargo yollayacağım ama ocaktaki gönderdğim kargoda herşeyi yolladım dağa gidecek die eşofman tkmı bile aldım şimdide tıkandım işte
bnmde sorunum azıcık arkadşlarına vakit ayırması bnm sevdğim 9 askeriyeden çıkar hoop internete bi öğlen yemk yemek için zor gönderiyorum arkadşları ile ben seni özledm sana bakcam diyo başka bşi demiyo sadece askerde değil sivildede böyle bize birbirimzden var fayda başka kimseden yok der hep beraberdik oyuzden öle pek ark. ayrı takılmadık gidişi çok zor geldi çünkü hep dipdibeydik aman bak hüzünlendm şimdi
deryacım sanada Allah kavuştursun diyeceğim ama bu haftada beraber ne güzel ben yemin töreninede gtmedim dağıtıma gelesiye kadar hiç görmemiştim 3 ay bizm acemiliğimz sen şanlısın
sedacım evet kargo yollayacağım ama ocaktaki gönderdğim kargoda herşeyi yolladım dağa gidecek die eşofman tkmı bile aldım şimdide tıkandım işte
bnmde sorunum azıcık arkadşlarına vakit ayırması bnm sevdğim 9 askeriyeden çıkar hoop internete bi öğlen yemk yemek için zor gönderiyorum arkadşları ile ben seni özledm sana bakcam diyo başka bşi demiyo sadece askerde değil sivildede böyle bize birbirimzden var fayda başka kimseden yok der hep beraberdik oyuzden öle pek ark. ayrı takılmadık gidişi çok zor geldi çünkü hep dipdibeydik aman bak hüzünlendm şimdi
İnşallah kazanırsın tatlım.
Malesef çok arkadaş canlısı oluyorlar canım.
Ben 25 yıllık kardeş dediğim arkadaşlarımdan vazgeçtim, şehir dışında diye yalnız başıma görmeye bile gitmedim sırf sevgilim istemiyor diye, ama onun arkadaşları için yapmayacağı şey yok, canını bile verir onlar için
cumartesi gecesi yine bi arkadaşı yüzünden kavga ettik hatta, o gece küs uyuduk, sabah da gidiyor diye barıştık, düşün o derece yani...
Nefret ediyorum arkadaşlarından nefretttt
benim de için buruk canım ama cuma yine gelecek tesellisi varya ondan rahatım.
Neyse geçecek inş bu günler de:97:
sağol tatlım, ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
ölee deme şekerımm umutluu ol
bakmaa saate zmanaa bı bakkıı aa gecmısss olsunnn farklı gelsınn sanaa tatlımm şeekrımmmm
fikir verenlere çok tşk edrim kızlar
sedacım aslında askern seni görse oda sende rahatlarsınız ama biraz kötü olmuş ben kendi adıma kızmak değil alınır gücenirdim malum sen bekliyosun sonuçta onu ona nasıl hasretsen oda sana özlem duymalı ki işin artı bi güzellği olsun hem ark.kıskanırdım başka hiç bşiey senden değerli olmamalı bnce biraz trip at bnce tabii yine sen bilrsin
canlarımmm benn kacıyımmm aksama gırerımmm zatennn opuyorumm sızııı kendınızeee ıı bakınnn sewıyorummmm sızıııı hosscakalınnnn
canlarımmm benn kacıyımmm aksama gırerımmm zatennn opuyorumm sızııı kendınızeee ıı bakınnn sewıyorummmm sızıııı hosscakalınnnn
ecm canım tşk edrim bu hoşuma gtti tatlım
sedacım üzme kendini takma kafana canım belki daha alışamamıştır ortama yemin töreni ne zman olmuşmuydu canım eğer olmadıysa usta birlğine gtmesni bekle bakalım belki tavırları değişr herkes belli koşullar altında yapıyoo ana kucağı değil tabiki zorlukları olcak biz olsak bayan halimizle dayanamayız ama bizde özleme hasrete direniyoruz sen bence yaptığının cezasını çektr asker orda zorda die yumuşama biz birşey odu giremedmi nete mail üzerinden mektuplaşırız herkes bir olacak die bişi yok tabii ama çarşı izninde seni görmemesi üzücü
ecm canım tşk edrim bu hoşuma gtti tatlım
sedacım üzme kendini takma kafana canım belki daha alışamamıştır ortama yemin töreni ne zman olmuşmuydu canım eğer olmadıysa usta birlğine gtmesni bekle bakalım belki tavırları değişr herkes belli koşullar altında yapıyoo ana kucağı değil tabiki zorlukları olcak biz olsak bayan halimizle dayanamayız ama bizde özleme hasrete direniyoruz sen bence yaptığının cezasını çektr asker orda zorda die yumuşama biz birşey odu giremedmi nete mail üzerinden mektuplaşırız herkes bir olacak die bişi yok tabii ama çarşı izninde seni görmemesi üzücü
canım hayırlı olsun ozman yemin töreni belki şimdi nereye düşeceğinin sıkıntısıda vardır ama yinede bu suçunu hafifletmez sen hiç tkma kafana bir dahki çarşıya kadar bekle usta birlğinede geçsin ona göre davranırsın artık burdan akıl vermek bize düşmez fikirlermizi paylaşabilrz ama gerisi sende karı koca arasına girilmezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?