Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sıkılıo aşkıma kızıorum dün sınava girdim zaman yetmedi eksik kaldı sorular dert çok valla takıorum herşeyi off bugün zamanda geçmio sanada çok geçmiş olsun canım

teşekkür ederim..bende sınavı sorucaktım olsun canım üzülme daha ikinci sınav var
ama kızmakta haklısın çarşıya çıkıpta msne girmemek ne demek bir saatcik görseydin bari

canım bende bıktım artık laf anlatmaktan yoruldum bıraktım kendi haline artık naparsa yapsın boşverdim yani beni düşünsün die kandimimi parçalıcam

haklısın tatlım, bu konularda bizde çok kavgalar ettik ama malesef erkekler böyle işte, senin düşündüklerini onlar düşünemedikleri yetmezmiş gibi anlayamıyorlar bile
kendi kendine de zorla işkence yapıyor, halbuki senin yüzünü azıcık bile görse web camde, ona ne kadar iyi gelir..
Neyse sıkma canını guzum

sendemııı dunn yolladınn arkadasımmm hadııı bakalımmm allahh 2mizide tezz zamandaaa kavustursunn ozamannn olurmuuu canımmcımmm:93::93:

teşekkür ederim..bende sınavı sorucaktım olsun canım üzülme daha ikinci sınav var
ama kızmakta haklısın çarşıya çıkıpta msne girmemek ne demek bir saatcik görseydin bari

aynen öle canım demekki orda tanıdığı 1 aylık arkadaşları benden daha değerliymiş 2. sınava geçiceğim meçhul zaten bana 140 net yeterdi ön lisans istiodum belki daha sonra 4 yıllığa geçicektim 140 net olmadan ikinci sınavada girilmio zaten

ayy böle yapıo ya cinsel içerikli küfür edesim gelio artık duygusuz adam nolcak bende gösteririm ona gününü

bak sende sölüyosun bir daha geldiğinde hiç gitmicek bunu düşünüp avut kendini tatlım siz gidinde yavaş yavaş sıra bizede gelsin dimi gerçi bunu sölemek için daha erken ama olsuuuunnn

Olur olur canım sen kendini üzme olumsuz düşünme hiç inşallah istediğin sonucu alırsın..
Askerinde eminim zamanla anlıcaktır yaptığının yanlış olduğunu

anlamasada olur takmıcam artık ben onu

deryaw tşk ederim hemşom safra kesesi kanseri idi sonra karaciğerine sıçradı sarılık geçirdi şimdide çok şiş herhalde siroz oldu doktorlar 2 hafta daha yaşar dediler acıbademde yatıyo canım
kızlar şu süpriz işi için fikir verecek yokmu ya
organğim tatlım Allah kavuştursun canım hiç üzülme bitecek ve tamamen bizim olacaklar

nasıl bir sürpriz canım hediye falanmı yollıcan

sendemııı dunn yolladınn arkadasımmm hadııı bakalımmm allahh 2mizide tezz zamandaaa kavustursunn ozamannn olurmuuu canımmcımmm:93::93:

ewet canım, cuma geldi, pazar gitti. Bu cuma aöf sınavı için gelecek yine 2 günlüğüne ama bidaha dağıtıma kadar hiç gelmicek
Amin arkadaşımm, inşallah tez zamanda hepimizi kavuştursun Allahım...

canım sıkılıo aşkıma kızıorum dün sınava girdim zaman yetmedi eksik kaldı sorular dert çok valla takıorum herşeyi off bugün zamanda geçmio sanada çok geçmiş olsun canım

ayy böle yapıo ya cinsel içerikli küfür edesim gelio artık duygusuz adam nolcak bende gösteririm ona gününü

sınavı dert etme tatlım, belki istediğin puanı alırsın, üzülme.
Senden değerli olduğundan değil ama malesef işte, anlıyorum seni ama kendimi anlatamıyorum sinirimden, çünkü benimki de bazen beni bu arkadaş meselelerinde deli ediyoooo
bas kalayı boşver tatlım, yabancı değiliz

inş. canım açıktan bir 2 yıllık yeter bana geçiş olduğu için 4 e tamamlarım demekki erkeklerin genelinde var şu arkadaş merakı

canımmmm demmkkıı aynıı günn geldıleerr aynıı zmann gıttılerr ama benımkıı bugunn gıttııı 1dee 2 saattee tesslimm olduu arada 5 dakıkaa öncee konuusutkkk doalabınıı duzeltmıss fılannn ııcmm buruk ama napımmm olsunn bee sekerımmm gecıcekkk bugunlerdeee

Allah yardımcısı olsun inşallah canım
süpriz derken nasıl bişey düşünüyorsun tatlım.
Bence şuan bi mektubun bile sevindirir onu

bekklıyorumm tertıbımmmm benımmm acıkkk gözlerleee kavuşşcagımm günüü bakalımmm azz kaldıı bee mervemmm bana az gelıyooo :89::89::89:

sennn olee dee hemenn gıderımm bakkk sıraa olmasadaa ucarımmm benn ınsallahhh oleeee avutcazz galıbaa bakalımmm avunalımm sızedee gelırr hecc merakk etmee bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…