- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
ınsallahh dedıgınn gıbııı olurrr tatlııı cadımmmm
canım sıkılıo aşkıma kızıorum dün sınava girdim zaman yetmedi eksik kaldı sorular dert çok valla takıorum herşeyi off bugün zamanda geçmio sanada çok geçmiş olsun canım
canım bende bıktım artık laf anlatmaktan yoruldum bıraktım kendi haline artık naparsa yapsın boşverdim yani beni düşünsün die kandimimi parçalıcam
ewet bencede canım, zaten burda da hareket yok, sıkıldım yaa, canım iş yapmak da istemio
napıosun ders çalışıo musun?
hoşgeldinnn:80:
Allah kavuştursun canım, ben de dün gönderdim, sanki ilk kez askere gidiyor gibiydi, çok zor oldu wallahi
inanmıyorum yaa, erkek işte! film çok mu lazımmış, bak kızdım şimdi
benimki cumartesi akşamı yarım saatliğine arkadaşlarını görmeye kapının önüne indi de kıyameti kopardım, çarşı izninide beni arayıp ya da msnde geçirmezse olacakları kendsi çok iyi biliyor
teşekkür ederim..bende sınavı sorucaktım olsun canım üzülme daha ikinci sınav var
ama kızmakta haklısın çarşıya çıkıpta msne girmemek ne demek bir saatcik görseydin bari
olucak canım bak ne güzel az kalmış bide bizim şafaklara bak siz bitirirken biz ortalarda olcaz bu günlerde geçicek inş.
haklısın tatlım, bu konularda bizde çok kavgalar ettik ama malesef erkekler böyle işte, senin düşündüklerini onlar düşünemedikleri yetmezmiş gibi anlayamıyorlar bile
kendi kendine de zorla işkence yapıyor, halbuki senin yüzünü azıcık bile görse web camde, ona ne kadar iyi gelir..
Neyse sıkma canını guzum
canımm benımm senn onuu dusunmeee senn zamanııı degerlendırr gecırmeye bakkk olee bıı gecerkııı ama benımm safakk bana cokk gelıyooyaaa
bak sende sölüyosun bir daha geldiğinde hiç gitmicek bunu düşünüp avut kendini tatlım siz gidinde yavaş yavaş sıra bizede gelsin dimi gerçi bunu sölemek için daha erken ama olsuuuunnnhoşşbuldummm şekerımmmm sagoll amınn hepımızııı sırayylaa ınsalllahhh gordumm gıttııı uzuldumm ama sımdııı tatmamenn gelcekkk ınsallahh sızınlee unuttucamm yınee alısscaamm şekerımmmazz daha sıkıcammmdısımıı tatlımmm
Olur olur canım sen kendini üzme olumsuz düşünme hiç inşallah istediğin sonucu alırsın..aynen öle canım demekki orda tanıdığı 1 aylık arkadaşları benden daha değerliymiş 2. sınava geçiceğim meçhul zaten bana 140 net yeterdi ön lisans istiodum belki daha sonra 4 yıllığa geçicektim 140 net olmadan ikinci sınavada girilmio zaten
bak sende sölüyosun bir daha geldiğinde hiç gitmicek bunu düşünüp avut kendini tatlım siz gidinde yavaş yavaş sıra bizede gelsin dimi gerçi bunu sölemek için daha erken ama olsuuuunnn
Olur olur canım sen kendini üzme olumsuz düşünme hiç inşallah istediğin sonucu alırsın..
Askerinde eminim zamanla anlıcaktır yaptığının yanlış olduğunu
deryaw tşk ederim hemşom safra kesesi kanseri idi sonra karaciğerine sıçradı sarılık geçirdi şimdide çok şiş herhalde siroz oldu doktorlar 2 hafta daha yaşar dediler acıbademde yatıyo canım
kızlar şu süpriz işi için fikir verecek yokmu ya
organğim tatlım Allah kavuştursun canım hiç üzülme bitecek ve tamamen bizim olacaklar
sendemııı dunn yolladınn arkadasımmm hadııı bakalımmmallahh 2mizide tezz zamandaaa kavustursunn ozamannn olurmuuu canımmcımmm:93::93:
canım sıkılıo aşkıma kızıorum dün sınava girdim zaman yetmedi eksik kaldı sorular dert çok valla takıorum herşeyi off bugün zamanda geçmio sanada çok geçmiş olsun canım
aynen öle canım demekki orda tanıdığı 1 aylık arkadaşları benden daha değerliymiş 2. sınava geçiceğim meçhul zaten bana 140 net yeterdi ön lisans istiodum belki daha sonra 4 yıllığa geçicektim 140 net olmadan ikinci sınavada girilmio zaten
ayy böle yapıo ya cinsel içerikli küfür edesim gelio artık duygusuz adam nolcak bende gösteririm ona gününü
yok kuzum çok deil az kalmış daha bizim şafak 422
ewet canım, cuma geldi, pazar gitti. Bu cuma aöf sınavı için gelecek yine 2 günlüğüne ama bidaha dağıtıma kadar hiç gelmicek
Amin arkadaşımm, inşallah tez zamanda hepimizi kavuştursun Allahım...
sınavı dert etme tatlım, belki istediğin puanı alırsın, üzülme.
Senden değerli olduğundan değil ama malesef işte, anlıyorum seni ama kendimi anlatamıyorum sinirimden, çünkü benimki de bazen beni bu arkadaş meselelerinde deli ediyoooo
bas kalayı boşver tatlım, yabancı değiliz
olsunnn bee nekii odaa şafakmııı senn merakk etmeee hemnn gecıcekkk dusunmee yertkııı ugraşş bull kendıneee canımmmm
ewet canım, cuma geldi, pazar gitti. Bu cuma aöf sınavı için gelecek yine 2 günlüğüne ama bidaha dağıtıma kadar hiç gelmicek
Amin arkadaşımm, inşallah tez zamanda hepimizi kavuştursun Allahım...
sınavı dert etme tatlım, belki istediğin puanı alırsın, üzülme.
Senden değerli olduğundan değil ama malesef işte, anlıyorum seni ama kendimi anlatamıyorum sinirimden, çünkü benimki de bazen beni bu arkadaş meselelerinde deli ediyoooo
bas kalayı boşver tatlım, yabancı değiliz
deryaw tşk ederim hemşom safra kesesi kanseri idi sonra karaciğerine sıçradı sarılık geçirdi şimdide çok şiş herhalde siroz oldu doktorlar 2 hafta daha yaşar dediler acıbademde yatıyo canım
organğim tatlım Allah kavuştursun canım hiç üzülme bitecek ve tamamen bizim olacaklar
bak sende sölüyosun bir daha geldiğinde hiç gitmicek bunu düşünüp avut kendini tatlım siz gidinde yavaş yavaş sıra bizede gelsin dimi gerçi bunu sölemek için daha erken ama olsuuuunnn
Olur olur canım sen kendini üzme olumsuz düşünme hiç inşallah istediğin sonucu alırsın..
Askerinde eminim zamanla anlıcaktır yaptığının yanlış olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?