Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

maşallah şafagına sizin sülüs tarihi nezaman , kaç gün izin kullandınız

hayırlısı olsun canım nerenin nasıl olacağı hiç belli olmuyo o yüzden bütün askerlerimiz nerede rahat edecekler iyi olacaklarsa orada yapsınlar inşallah.rabbim hepimizin sabrını dayanma gücünü arttırsın.neden gelmiyon bakiim sen topike sık sık???özletme kendini

devrem silüs 24 mayıs 14 gün izin kullandık izinleri saymazsak şafak 130 ama plakalara gelince bi anda düşücem

hımm bende diyorum aynı olmamız lazım diye ben dayanamadım düştüm izinleri valla

canım topiğe geliyomda bazen yazamıyorum okuyup çıkıyorum zaman olmayınca

baya bunaldık bi bitirseydik şu askerliği
gecen pazar tatil rezervasyonu yaptırdık teskereden 1 hafta sonra gidiyoruz kuşadaşına şimdilik onun hayaliyle yaşıyoruz

baya bunalttı artık dimi devrem yaa şu askerlik neyse yedik bitirdik sayılır buna da şükür 300 lerdeyken şafağı az olan şikayetlenince çok kızardım şimdi kendimize kızdırmayalım

ohhh tabi bastın nikahı zamanında gidin bakalım tatile biz gelince ev eşya düğün dernek derdinde olacağız ancak:84:

evet ya daha dün gibi hüngür hüngür ağlayıp bayılmıştım eşimi gönderirken çok şükür bu zamana kadar geldik
ee çok bekledik canım ya hakettik artık 2. balayıyı
düğün telaşıda ayrı bi güzel şey herşeyin tadını çıkarın valla

yok be canm geçmiyo sanki hiiiçççç, bitmiicek gibiii
off bazen diorum ne kadar az kalmş,bazende allahm nası geçicek onsuz bir ay daha.. bir yıl gibi sankii
seninde 99 demeye bişi kalmamş maşallahh

bende aynı durumdayım şuan seni çok iyi anlıyorum
ben son 1 ay diyet yaparım heralde güzel olayım diye :89:

yok be canm geçmiyo sanki hiiiçççç, bitmiicek gibiii
off bazen diorum ne kadar az kalmş,bazende allahm nası geçicek onsuz bir ay daha.. bir yıl gibi sankii
seninde 99 demeye bişi kalmamş maşallahh

bak şimdi kızıcam ama sana 1 aycık kalmış canım arkadaşım 14 ay beklediniz 1 ay mı bitmeyecek depük gecende hatırlatıcam ben sana bu dediklerini bak nasılda geçti dicem sana

ah ah hiç hatırlatma fatmacım ilk günleri yere göğe sığamıyordum yüreğim patlayacak çatlayacak gibi oluyordu şimdi ise çaresizliği öğrendi eli mahkum susuyor ve oturuyor yüreğim ve bedenim.
en alasını hakettiniz tertibim helali hoş olsun valla
askerlik psikolojisi üstündeyken nasıl hazırlık yapıp düğün yapıcaz bilmiyorum inan

neyse canım bana musade öpüyorum
sık sık gel de laflayalım kuzunu da öp benim yerime :80:

yeşilimsi maşallah sizin de bişeycik kalmamış hemencik geçsin siz gidin de sıra bize gelsinnnn

hehehe bende önümüzdeki hafta solariuma filan giricem azcık yüzüme gözüme renk gelsn,askerim gittiğinden beri ruh gibiym.. sn haftada bakım filan ve hazırım inş.
zamn çabucak geçsn canm inş.
şimdi çıkmalym ii gclr optm
bak şimdi kızıcam ama sana 1 aycık kalmış canım arkadaşım 14 ay beklediniz 1 ay mı bitmeyecek depük gecende hatırlatıcam ben sana bu dediklerini bak nasılda geçti dicem sana

ayy bi an önce olsun depük gecem inş...
şimdi çıkıorm tatlm,sonra konşrz ynee optm ii gclrr

öperim canım iyi geceler sana da ben de kaçıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…