bu saatlerin alınması iyi mi oldu kötü mü anlayamadım askerim olsaydı yanımda ii olmuştu derdim saate baktım bugn 7 olmuş ama hava kararmamış bahar havasında tam akşamüstü saatlerinde elele olmak gibisi varmı ya gelince acısını çıkarmak üzere rafa kaldırıyoruz bu hayalide diğer yapılcaklar listesine ekliyoruz
bu saatlerin alınması iyi mi oldu kötü mü anlayamadım askerim olsaydı yanımda ii olmuştu derdim saate baktım bugn 7 olmuş ama hava kararmamış bahar havasında tam akşamüstü saatlerinde elele olmak gibisi varmı ya gelince acısını çıkarmak üzere rafa kaldırıyoruz bu hayalide diğer yapılcaklar listesine ekliyoruz
pişşttttttt ayferim yaaa banane isterim takvimi ama yapmayacakmısın arkadaşına bi güzellik
tatlıım ii düşün iyi olsun hiç öle kötü şeyleri getirme aklına hiç bi aksilik olmaz kavuşursun canımm
hayda canım ne oldu ya ağrı kesici falan içseydin sıkıntıdan mı oldu yoksa rahatsızlandınmı
kızlar malesef bu illet hastalıktan kurtulamadı halam ve gözlerini hayata yumdugeride kalanlara sabır versin Rabbim günahlarını affetsin
canım sanada çooook geçmişler olsun zor kadın olmak ne yapcan
bu sabah çok ağrısı vardı belki bölesi hayırlısı bilemeyiz çok tşk ederim şimdilik çıkablirim ansızın cvp veremezsem kusuruma bakma olurmu lütfen
kızlar malesef bu illet hastalıktan kurtulamadı halam ve gözlerini hayata yumdugeride kalanlara sabır versin Rabbim günahlarını affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?