Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu saatlerin alınması iyi mi oldu kötü mü anlayamadım askerim olsaydı yanımda ii olmuştu derdim saate baktım bugn 7 olmuş ama hava kararmamış bahar havasında tam akşamüstü saatlerinde elele olmak gibisi varmı ya gelince acısını çıkarmak üzere rafa kaldırıyoruz bu hayalide diğer yapılcaklar listesine ekliyoruz

mentolümmm bennn geldimmmmm

mentolüümmm biraz okudum takvim yapacakmışssın ben geçen sene baya bi takvim yapmıştım diğer bi alanımda grafik ama yaklaşık bi sendir programı kullnmadım keşke eskii gibi ttakır takır yapabilsemmmm ben seninn için hazırlardımmm

son 30 kaldı inş. ama kalbim küt küt atmaya başladı artıkkkk iyice stres heycan yapmaya başladımmm:18::18::18::18::18: ya bi aksilik çıkarsa aşkımın yanına gidemezsemmm 1 sene beledim ya hiç görmedim sabrettim yeterki birazz olsun erkennn gelsinnnn kıslaarrrr aciypppp bi korku başladıııı içimdeeee yaaaa:18::18::18::18::18:

pişşttttttt ayferim yaaa banane isterim takvimi ama yapmayacakmısın arkadaşına bi güzellik
tatlıım ii düşün iyi olsun hiç öle kötü şeyleri getirme aklına hiç bi aksilik olmaz kavuşursun canımm

canımmm dersneye olayı olmassa inan hatırlmaya çalşırı yapardım:18::18::18: sverimde böle seylerle milim milim uğraşmayı takıntım vardır ama hatrlamya çalşıyorum şuanda 1 sendir kuallnamdım programı iyice panik oldum mentolüm ya acayip bi korku başladı:18::18::18:
bide felaket bi ağrım var bgn dersaneyede gidemedim ağrıdan yatağa saplandım kaldım:97::97::97:

hayda canım ne oldu ya ağrı kesici falan içseydin sıkıntıdan mı oldu yoksa rahatsızlandınmı

kızlar malesef bu illet hastalıktan kurtulamadı halam ve gözlerini hayata yumdu geride kalanlara sabır versin Rabbim günahlarını affetsin

hayda canım ne oldu ya ağrı kesici falan içseydin sıkıntıdan mı oldu yoksa rahatsızlandınmı

yok mentolüm ya keske ağrı kesiyle geçsse ya 2 tane kistiim vardı biri patladı doktor diğeride çok küçük boş yere ilaç vermeyyim sana dedi bünyeyene zarar vermesin dedi. sabahtan ağrım oldu hasteney gittik geldik diğeride patlamış şuan bünyem mikroplarla savaş veriyo :97::97::97: bi ara düzeldim ama ağrım tekrar başladı işte zor kadın olma yaw puffffffffffff

kızlar malesef bu illet hastalıktan kurtulamadı halam ve gözlerini hayata yumdu geride kalanlara sabır versin Rabbim günahlarını affetsin

mentolüm başınızz sağolsunn ne kdar doğru bilmiyorum ama belki onun için iyisidir acı çekmesinde mekanı cennett olsun canımmm

canım sanada çooook geçmişler olsun zor kadın olmak ne yapcan
bu sabah çok ağrısı vardı belki bölesi hayırlısı bilemeyiz çok tşk ederim şimdilik çıkablirim ansızın cvp veremezsem kusuruma bakma olurmu lütfen

yok canım ya ne kusura bakması allah sana ve ailene sabır versin

iyiiii akşammmlaaarrr kızzsslarrrr nasılsınızz bakimmm canımm mentolummm basınızz sagolsunnn cokk üzüldümmm allah rahmet eglesınnn :26::26::26: hayırlısıı olsunnn kuzenını yanında olmayı unutmaa canımm

selam canlar nasılsınızzz:81:
bugun iş arkadaşımın sözlüsü izne gelmişti acemi birlliğinden 8 kilo birden vermiş çocuk:26:
arkadaşım nasıl fena olmustu çok kotu olmus dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…